Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende dugune çocuk gelsin istemiyorum ya
yazsammı acaba bende altına veletleri annane babanne birilerine bırakın gelinin canını sıkmayın diye

makyaj aynam:asigim: biraz kalabalık ama sığamadım ne yapıyım:çok üzgünüm:

profilime taşıyacam

Son düzenleme:
gecen bı dugune gıttım sahnede belkı 15 20 tane cocuk vardı ayıp dedım yaaa madem getırıyon
yanında tut ne salıyon aykaltına...

aslında şu çocuklar için düğün salonlarında ayrı bi yer yapsalar yaa

çocuklar orda dursun giderken alsın anne babaları
nasıl fikir ama

benim eltimin dugunu öyle olcak cnaım dugun salonunun ayrı bi odası var..palyaçolar çocukları alcak o kata götürcek tv masalar oyun eşylarıvs var..dugun bitiminde aileler o kattan gidip alcak çocukları..ahh ahh bakalım benimki nasıl olcak

he mat işte
dedım acep cakmamı cunku koçtaştan deıl bı ceyıs mağazında gördu
pekı markası neyım yazıyomu altında
yanı cakma olmaması lazımda

benım kredı kartım olsa kesın batardımkaydirigubbakcemile3
klozet takımı ve perdesı dahıl fıyatını dedım
bence cok guzel
senın dedığnden ben cok goruyom ama buna asık olmustum :asigim:

sınaycım :jeyyar: cok guzelmış odan hee

yahu naaptınız siz çocukken hiç abinizin amcanızın teyzenizin düğünlerine bi heves gitmedinizmi ya :)) minik minik gelinler olur dolaşır etrafta, tamam şimdi çocuklar hafiften azıtıyo ama yapmayın bence böle

Çocuk konusunda ben de dertliyim kara kara düşünüyorum. Nişanımız çok kalabalık değildi, herkesi çağırmadık. 3-5 çocuk vardı, onlar da kendi hallerindeydi. Canımızı sıkmadılar. Ama düğünden korkuyorum. Ona çağıracağımız bi kesim yüzünden korkuyorum. Uzak akraba oluyolar ve düşücesizler. Cümbür cemaat, gelin, kız, çocuk evde yakında kim varsa gelirler :roflol: O nedenle davetiyeye 2 kişilik yazdırcam. Kokteyl olcak çünkü, bi de gereksiz bi ton insana para dökemicem :kedi: Annem okusun da yolsun beni :roflol::roflol:

selam kızlarrr...

geçmişi okuyamadım tüm evlenenlere bir ömür mutluluklar..

Son düzenleme:
ayy aklıma nısanım geldı nısan bıtımınde damat sepetı vardır yaa ben onu tullerle rsımlerle susledım o esnada kosturan gereksız mısafırlerın cocuklarıda bana carpınca tum sımler yerlere..ne usulmuştumm..

kızlar hepinizden tek tek alıntı yaptım ama kayboldu hepinize teşekkür ederim abajurlarımı bende çok beğenerek aldım yatak odamın her köşesini zevkle döşedim zaten inş. Allah sağlıkla uzun ömür verir kocişle uzun yıllar uyuruz :asigim:

ben bısey yazmam gelsın yazık cocuklarada
cunku bende aynısını yapmış olabılırım

bızım orda park bahce yesılık yok barı pıstı oyun alanı olarak kullansınlar:roflol:
2008 nısanda evlenen patronum düğününde 1 tane bıle cocuk yoktu :1shok:süperıd yanı:

NASIL YANE BOCUK ABORJINLERMI DAVETLIYDI DUGUNE kafamçokkarıştı COCUK SEVMEM BENDE AMA NASIL BASARABILDI COCUKSUZ DUGUNU CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…