Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende düğün salonu araştırırken görmüştüm öle bi salon çocuklar için ayrı bi oda palyaço çocuklara özel hamburger falan çıkarıolarmış vay anasını yaa dedim :)

bu arada ben yatak odasını istediim gibi yapamadım gömme dolap var bide evi satışa çıkardık takım almadık herşey ortalıkta gibi moralim bozuluo biras o konuda saolsun aşkım müzik dinlemeyi sewiorum die sistem kurdu odamıza her girdiimde açıorum uzanıp dinliorum çok hoş oluo :)

canım bende söylememek için kendimi zor tutuyordum ama bu böyle...
ki bazı insanlar çocuğumu istemiyorlarsa bende gitmem falan yapıyor. alınganlık ediyor. ayrıca papininde dediği gibi çocukken bizde gittik düğünlere öyle değilmi... çocuklar enerjidir neşedir bence onlarsız resmi ciddi bir şey olur. brakın çocuklar olsun. sonra kimisi sallamaacak getirecek siniriniz bozulacak. sonra kimisi bak onlar getirmiş ne ayrıcalığı var diyecek. o yüzden böyle şeylere girmeyin bence....

mawro anlayıslı ınsanlar davetlıydıı
kımse yerınden kalkmadı bılem ne zmn basladı muzık hoppp herkes ayakta oynadı cok guzeldı
alkollu olduğu ıcın belkı getrmedıler bılmıyom ama kesınlıkle cocuk getrmen yada 2 kısılık yazmıyordu

düğünde çocuk ıstemıyorummmmmmmmmm..zaten nısanda bıle sınır oldumm kadın 3 koca cocuk getrmıs ....ıyy nısanlımın sulalesınden nefret etmeye basladım..he anlatıyım kızlar ..bu pazar gunu kayınvalıdeme gıttık benımkııyle... bı kadın geldı akrabaları oluyo bana sarıldı bastan asagı suzdu sonra dedıkı aa ben senı kısa bulduydum ama degılmşsın senınkıne dıcektımkı(daha once gormus bısı yanyana benımkı baya uzun boylu aramsda 20 cm var)bu kızı nıye aldın...hıc sesımı cıkarmadım es gectımm ama o kadını evıme sokmayacam...sınır oldum...

ayrıca bence iki kişilik davetiyelerde sorun oluyo.. mesela bizim bi akrabanın düğünü vardı, yemekli düğün için davetiye 2 kişilik yazmışlardı, amcamın 2 oğlu var, onlara 2 davetiye verilmiş, bizde babaannem annem babam ve biz 2 çocuk bize tek davetiye verilmişti.. babaannem bozuldu doğal olarak babamda dedi böyle ayrıcalık olurmu bilmemne derken gitmedik :) yani iki kardeş babam ve amcam arasında bile böyle birşey yapılıyo ve kırılanlar olabiliyo.. 2 kişilik yazacaksanızda azami dikkat sarfetmeniz lazım gönül koyulmaması için..

slm kızlar ben geldim şöyle bir göz gezdirdim ben yokkken yazdıklarınıza:)))
sinaycığım banyo takımımız aynı bayılıorum çok şık duruyor ve de sevimli herkes hayran kalıyor... çok uyumlu oldu bi de klozet kapağı paspası falanda olunca... güle güle kullan cnm sende...
kızlar benim tavsiyem klozet kapağı olmasa bile paspasınıda almanız ozmn takım daha bi gösterişli duruyor... kuzenimde daisy modeli var aslında bende onu çok beğeniyordum ama banyomun rengine uymadığı için ve kuzenim benden önce davranıp aldığı için vasgeçtim... her neyse o paspasını falan almadı... onunki benimki kadar gösterişli durmuyor kendini belli etmiyor takım bence...

bu arada düğünde çocuk olması olayına gelince... benim düğünüm zaten çok kalabalık bir düğün oldu... ee hal öle olunca da bir sürü çocuk vardı... ama ben ztn çevremde çocuk olmasına alışık olduğum için hiçte problem yapmadım... hatta öğrencim ortalıkta koşup duruyordu babası geldi kusura bakmayın falan dedi... ama umrumda deildi ki... sonuçta o öyle mutlu oluyordu... hem kimseyede bi zararı yoktu... ayrıca herkes piste atlayıp oynadığı için büyükler her yere dağılınca onlarında alanları daraldı ve rahatsız olanda kimse olmadı...
eşimin kuzenin çocuğu benim gelinliğin bolerosunu masamdan alıp giymiş ortalıkta geziyordu bi ara bi gördüm ne giydin sen dedim... biras giyiyim sonra geri bırakıcam tamam mı dedi... ama okdr sewimliydiki ve de komik... bende tamam giy ama kiretme ben isteyince de ver dedim... tamam dedi... sonra terleyince alıp giymiştim... ozmna kdr üstünde çıkarmadı çok komikti... hatta arkadaşlarım dalga geçmişler baya aaa gelinin bolerosu gidiooo die hahahha:))))
yani bilmiorum belkide mesleğimden dolayı çocuklar beni rahatsız etmiyor... ama şu da var mesela düğüne davetlisiniz ve çocuğunuzla gittiniz onu ne kdr yanınızda tutabilirsiniz ki... çocukların dikkat süreleri kısadır... bir yerde sürekli oturamazlar ( istisnalar hariç:))) ) hem sonuçta eğlenmek onlarında hakkı çocuk die cezalandıralım mıı???
ama bazı organizasyonlarda çocuklar için oyun parkı ve palyaço oluyor ve çocuklarla onlar ilgileniyor onlarda harika oluyor...hemde ailelerde rahatça kurtlarını döküyor... çocuk dolacak die kaygılanan arkadaşlar isterseniz bi palyaço ayarlayabilirsiniz hemde içiniz rahat eder...

mawro cocuk düşmanı senı
sen doğur otur evınde eşın gtsın ozmn tum düğünlere davetlere tmm mı razı mısın

lavobam burdaki biblolarıma bayılıyorumkaydirigubbakcemile3

WC fırçam :roflol::roflol::roflol::roflol:

sinaay kurbağalı biblona ve wc fırçana bayıldım :))

özellikle fırçana :)) benim ördeğim vardı ne güzeldi yaa

yemek tk da harikaymış benekli benekli:))) morda tam benim mutfağıma göre harika olurdu ama okdr çok yemek tk almışımki artık dolaplara sığmıyor(((
bu arada kızlar hani şu herkesin favorisi olan schafer marka kelebekli yemek tk ve onun çatal bıçakları vardı... hatırladınız mı???
bende o tk ilk alanlardan biriydi... eee o hewesle evlenir evlenmez hemen onları kulanmaya başladım... çok sevimli ve şıklar ama kalite olarak pekte ii değiller... porselendeki resimler soyulmaya başladı yıkandıkça... kaşık ve çatalları paslandı((( makinadan çıktıktan sonra bi kezde elimde yıkıyorumki pası gitsin die((( onun dışında bi şikayetim yok hahahha:))) yani almayı düşünen arkadaşlar varsa tecrübelerimi paylaşmak istedim...

naastasıa ben o takımları ılk gorduğumde kalıtesızlığını anlamıstım cnm
hatta belırtım coğu kez
aman dıyım bu benım fıkrım sımdık alanlar bana saldırır neyım mazallahh:roflol:
o markann dığer urunlerıde guzel deıl şahsen
hatta neten gordum gıttım yerınde ınceledım elledım:jeyyar: sankı elımde kalcak gıbıydı catallar okadr ınce
sapları solukk vazgecmıstım

haklısın tatlım hatırlorum gidip gördüünü ve beğenmedim dediini:))) ama işte keleekli olunca bi de böyle sevimli olunca olursa olsun gitti yere kadar kullanırım die düşünmüştüm... ki sanırım miadı dolmak üzere çatal bıçağın ki kullanmaya başlayalı 2-3 hft olmasına rağmen(( neyse bende ztn hisarlarımı kullanıyorum en azından onlar ii

bende schafer almak istiyordum iyi oldu bunu öğrenmem... günlük takımlardan alıcaktım çatalı bıçağı takım aynı desenden olanlardan iyiki almammışım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…