Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük c.tesi bakırköydeydim english home un önünden geçtim ahanda dedim böcüğün tükkanı bu opuyorumnanaktan

ya kızlar albüm oluşturmak istiyorum hatırlayanlar blir orduya gitmiştim resim ekliycem ama olmuyo problem mi var?

aman takma kafana
kimsenin babası benim babam kadar katı olmasın
biz evi bile almış eşyaları bile düzmüştük
nişana 2 hafta kala söyledi annem babama :roflol:
hiçbişey demedi
hoş hala konuşmuyo benmimle ama olsun sonuçta kızmadı da :lepi:

canım sende de güzel fikirler var opuyorumnanaktan canım çocuksuz daha şık olacağı kesinde çocuk getirmeyin diyemem ve malesef çocukda çok yaw, birde benimki yemekli olmayacak yani kadeh falan yok birde salon olduğu için balon güvercin olmaz sanırım sünnet gibi olur CADIARZU bu çocuklara çare bulsak iyide nasıl bulcaz anacım hep ortalardalar lmaz:
onun dşında nikah salonda olacak ve ilk dansımız tango benzeri bişi olacak konfetiler falan patlayacak işte başka ne olabilir diyorum burcu gibi kart yazsam dediğim gibi çocuklar var , dondurmada erir diyosunuz başka ne olabilir meyve olabilir aslında oda pahalıya patlar gibi kafamçokkarıştı ne ikram etsem ne gibi değişik sürprizler yapsam mafoldumben kafamkarıştı[/QUOTE] ya işte bak burcunun fikirlerinden geldi onlar aklıma zaten
köpük başonlarla çıkcaz diyo mesela ne olduğunu öğren ondan yap

çocuklar için de salonun bi odası falan vars aişte
kendi palyaçosu olanlar bile varmış bak kızlar yazdılar

kızlar bişey dicem size
ben düğünümde çocuk istemem
en yakınlarımın çocukları eyvallah
ablamın kızı var sonuçta işte canım yeğenim
gelmeyecek mi o
ya da işte kuzenim hamile şimdi

demek istediğim gerşekten benim düğünümde olması gereken olmaktan mutluluk duyacaklar tabi ki gelsin
ama kusura bakamyın
memleketten sırf istanbul görsünler diye 4 çocuğunu kıçına takıp gelen akrabayı ben istemiyorum
herkes çağasını bıraksın bi yere gelsin
bırakamıyosa da gelmesin
lütfen yani

bu benim düşüncemdir
allah biliyo ya
dıdımın dıdısının düğününe ben de çocuğumu alıp gitmem
bırakacak yerim yoksa da düğüne gitmem
ne gücenirim böyle bişeydenne de alınırm
çünkü o yazıyı bana yazmamış olur düğün sahibi çünkü ben zatne götürmem
üstüne alınıp bozulanlar d abozulsunlar umurmda deil
ablamın düünü 1300 kişilikti (tam sayı 1362 :s) neyseortalıkta bir kuzenimin oğlu vardı
bir de memleketten gelen bi akrabanın oğlu o kadar
ne karşı taraf getirmişti ne de bizim taraf

bi kuzenim (o sıra12 yaşında falandı herhalde) babamdan nefret ediyo amcam çocuk düşmanı diyip duruyomuş. ıstanbul'a gelme hevesi kursağında kaldığı için. babam amcamı tembihlemiş kızları alıyosan getir diye onlar daha büyükler ama gaziyi getireyim deme dedim şde :roflol:

böcük c.tesi bakırköydeydim english home un önünden geçtim ahanda dedim böcüğün tükkanı bu opuyorumnanaktan

:kaydirigubbakcemile3
ben nerdeyse 2 aydır gıdemıyom:gitme:
ancak önunden gecerız zaten
ama ağustosta tekrar ceyıs alısverısıne baslıyom ınş
ozmn havlu masa örtusu falan alcam ordan

ayrıca insnalar halden anlasa kimse getirmez
böcük senin patronun çevresi iyiymiş işte
insanlar getirmemişler çocuklarını
ama ayyyyyyy bak yine sinirlendim

bu arada gülaycım sen çok tatlıymışsın
allah bir yastıkta mutlulukla kocatsın inşallah
çoluklarınızla çocuklarınızla sevdiklerinizle kocaman mutlu bi hayat sürün inşallaaaaaaaaahhhh

ben de biraz tombiş gelin olcam herhalde
zayıflayamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bırısı onun ıcn kavga ettydı benımle
neyse cnm sağlık olsun hıc deılse ıcınde kalmamış
hısarlar cok guzeldır ama

bende schafer almak istiyordum iyi oldu bunu öğrenmem... günlük takımlardan alıcaktım çatalı bıçağı takım aynı desenden olanlardan iyiki almammışım zemuszemus

ıyıkı
bana sorsaydın derdım bacım

ayrıca insnalar halden anlasa kimse getirmez
böcük senin patronun çevresi iyiymiş işte
insanlar getirmemişler çocuklarını
ama ayyyyyyy bak yine sinirlendim

aman bıde cevresı kadr patorunumu sevsem
bu arada karısmasın benım 2 patronum var
bırısı benı cok sevıyo esas oğlan dıom ona cunku esas patron
dığerı yığenı onunda beraber hesap işinden sorumluyuz patron dıom
kımse sevmez onu
ama esas oğlan ıyı bı ınsan
ben onların sulalesıne gıdıyom mısafrlığe okadr ı nıyetlıler
hatta gecen yıl
ısteme söz nışan ceyıs sermede gelın almada hep vardım
zemuszemus

yemekten geldım
h sonu düğün var burda bı amcanın kızının ve hc bılmedığım bı yerde ve h sonu yığenımın doğum gunu
ne etcem ben yaa

kizlar ne soracagim... belki burda okuyamam profilme yazin lüten bilen varza..

dimplesin ve birinde daha görmüstüm kahvalti kaseleri cicekli filan onlar hangi marka??

sağol canım tobi sanada teşekkür ederim
babam öyle katı değildir, gerçi nerde ne yapacağı belli olmaz da. . .

istemeye gelecekler ilk defa ve tanışılacak (hiç kimse ile tanışılmadı telefonda bile konuşulmadı) ve o gün yüzükler takılacak canım
sevgilimin annesigil baya huzursuzlanıyorlar haliyle yarın bilet alıyorlar ve babamın haberinin olmaması canlarını sıkıyor çünkü onlar direk yüzük takmaya geliyor, eğer ki diyorlar yüzüğe izin vermezse babası, iş ekime kalır. Ya babam onca yoldan gelmiş hele de biz isterken bişey demez (inş) ama, düşünsene senin kızın herşeyi ayarlamış kurmuş sana istemeye gelmeden bikaç gün önce haber veriyorlar, ben kendimi aptal gibi hissederim açıkcası :sinifsinif: anneme diyorum söylerim diyor, söylenmemesi sevgilimin canını sıkıyor haliyle bu da bana psikolojik baskı olarak yansıyor :sinifsinif:
hayırlısı ile bi atlatsaydık :bbo:

bende dugune çocuk gelsin istemiyorum ya
yazsammı acaba bende altına veletleri annane babanne birilerine bırakın gelinin canını sıkmayın diye

bi davetiye görmüştüm şöyleydi

davetiye iki kişiliktir
(çocuklara iyi uykular :))

:roflol:

aslında şu çocuklar için düğün salonlarında ayrı bi yer yapsalar yaa

çocuklar orda dursun giderken alsın anne babaları
nasıl fikir ama

bazı yerlerde var öyle ama ayrıca palyaço parası vermekte zor gelir bence

ayrıca bence iki kişilik davetiyelerde sorun oluyo.

benim yemek davetiyem iki kişilikti
kişilere verirken atıyorum amcam halam dayım vs. akrabalarıma bu sizin için geçerli değil dedik
ama mesela arkadaşlar ve iş arkadaşlarına öle vermek zorundaydım düşünsene hepsi cümcübcemaat gelse offfffff
gerçi kimse tınlamadı 2 kişyi ama neyse

mawro cocuk düşmanı senı
sen doğur otur evınde eşın gtsın ozmn tum düğünlere davetlere tmm mı razı mısın

beni annemler götürürmüş yerimden kıpırdamazmışımmmm :umursamaz:
annem beni günlerede götürürmüş herkes imrenirmiş bana annemin dizinin dibinden kalkmam die :)

ya kızlar albüm oluşturmak istiyorum hatırlayanlar blir orduya gitmiştim resim ekliycem ama olmuyo problem mi var?

resimlerin boyutu büyük olabilir
aynı dosyayı kopyala ve boyutlarını küçült (asıl dosyaya zarar verme ama) ve öyle dene

bende rengine aldandım.yeşil çok tatlı bir çatal kaşık takımı aldım.markasının shafer olduğunu sonra öğrendim hiç bakmamıştım.kutudan çıkardın oyuncak gibi duruyorlar.ne demişler ucuz etin yahnisi güzel olmazmış.ne varsa kaliteli ürünlerde var.

canım bizdede istemeye gelecekleri günden 2 gün önce anneme söyledim.sevgilim bana haftasonu size geleceğiz dedi.istemeye.bende ailesinin haberi var sanıyordum.annem istemeye gelineceği günün sabahı söyledi babama geleceklerini.sevgilimde ailesine daha o sabah söylemiş.akşama aşkımı istemeye gideceğiz diye.nasıl kızdım sevgilime.herşeyi hep kendi planlıyor son dakika haber veriyor herkese.ertesi günde yüzük yaptık.apartopar.ama aileler anlayış gösteriyor canım.babanada söyleyin bence.annemin babamın,onun ailesinin böyle son dakikada haberlei oldu herşeyden.onlar darılıp küsmediler bizde de dayılarım amcalarım küstü hep.bize hiç bişi söylemediniz son dakika haber verdiniz diye.bu tür durumlarda küsen darılan insanlar gerçekten üzücü oluyor.:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…