oh ohhhgüzeldi canım bir sorun çıkmadı iyiki seni dinleyip gitmişimopuyorumnanaktan
ya kızlar albüm oluşturmak istiyorum hatırlayanlar blir orduya gitmiştim resim ekliycem ama olmuyo problem mi var?
aman takma kafanagünaydın kızlar
yağmurlu bir gece ve şu an yağan yağmurla size slmlar
yaAllah nasip ederse 10 gün sonra istemeye ve yüzük takmaya gelecekler, sevgilimin annesigil yarın bilet alacaklar ve babamın daha hiç birşeyden haberi yok yaaa
sevgilim acayip huzursuz oluyo bu durumdanve haliyle bende
annem söylemedi daha yaaadün anneme dedim anne adamlar yarın bir gün bilet alacaklar söyledin mi dedim derim daha dedi, ne zaman söylemiyi düşünüyon dedim sen söyle dedi, dedim bu zamana kadar gelen dünürcüleri ben mi söyledim, öncekileri nasıl söylediysen bunu da öyle söyle dedim ama
babama bi anda söylenince adam demicek mi siz herşeyi kurmuşsunuz bana en son haber veriyorsunuzya kızarsa, arada kaldım yaa ufff
ayyy çok güzel olacak canım düğünün inş. yağmaz bende ederim dua senin için güzel bi gün yaşatacaksın misafirlerine seninki açıkhavada olacağı için balonlar falan süper olmuş ama benimki salonda olacak
sewengirl
bence de kesinlikle dondurma olmaz
hem erir
hem de misafirler yerken zorlanırlar gibime geldi
ama mesela hani soğuk pastalar olur ya
hani buzlu gibi
o tarz bir pasta yaptırabilirsin belki
ben 1 kere düğün salonunda düğüne gittim
çok karmaşık ve düzensizdi
bi değişiklik yapıp mesela masa örtüsüne özenebilirsin çok masraf olacağını sanmıyorum
o düğünde mesela oturma düzeni yoktu
çocuklar ortalıkta cıvık cıvık koşuyolardı
bir oturma düzeni ayarlayabilirsin belki
davetiyene çocuk getirilmesin yazabilir misin bilmiyorum ama o da düğünü güzelleştirir eminim
çıkış şarkını şenlikli seçersin ve tam çıkarken birilerine balolnar ya da güvercinler uçurtabilirsin
nikah masanı biraz daha güzel yaptırabilirsin
ay bilemiyorum ki normali nasıl olur
böcük c.tesi bakırköydeydim english home un önünden geçtim ahanda dedim böcüğün tükkanı bu opuyorumnanaktan
haklısın tatlım hatırlorum gidip gördüünü ve beğenmedim dediini:))) ama işte keleekli olunca bi de böyle sevimli olunca olursa olsun gitti yere kadar kullanırım die düşünmüştüm... ki sanırım miadı dolmak üzere çatal bıçağın ki kullanmaya başlayalı 2-3 hft olmasına rağmen(( neyse bende ztn hisarlarımı kullanıyorum en azından onlar ii
bende schafer almak istiyordum iyi oldu bunu öğrenmem... günlük takımlardan alıcaktım çatalı bıçağı takım aynı desenden olanlardan iyiki almammışım zemuszemus
ayrıca insnalar halden anlasa kimse getirmez
böcük senin patronun çevresi iyiymiş işte
insanlar getirmemişler çocuklarını
ama ayyyyyyy bak yine sinirlendim
bırısı onun ıcn kavga ettydı benımle
neyse cnm sağlık olsun hıc deılse ıcınde kalmamış
hısarlar cok guzeldır ama
ben hatırlamıorum tartışma olayını ama bilemem ozmn bende savunuyordum ama kullanınca gerçekten kalitesiz yaa teneke gibi çatal bıçağı((
ama dediin gibi içimde kalmadı hoşuma gidio hala:)))
aman takma kafana
kimsenin babası benim babam kadar katı olmasın
biz evi bile almış eşyaları bile düzmüştük
nişana 2 hafta kala söyledi annem babama :roflol:
hiçbişey demedi
hoş hala konuşmuyo benmimle ama olsun sonuçta kızmadı da :lepi:
bende dugune çocuk gelsin istemiyorum ya
yazsammı acaba bende altına veletleri annane babanne birilerine bırakın gelinin canını sıkmayın diye
aslında şu çocuklar için düğün salonlarında ayrı bi yer yapsalar yaa
çocuklar orda dursun giderken alsın anne babaları
nasıl fikir ama
ayrıca bence iki kişilik davetiyelerde sorun oluyo.
mawro cocuk düşmanı senı
sen doğur otur evınde eşın gtsın ozmn tum düğünlere davetlere tmm mı razı mısın
ya kızlar albüm oluşturmak istiyorum hatırlayanlar blir orduya gitmiştim resim ekliycem ama olmuyo problem mi var?
naastasıa ben o takımları ılk gorduğumde kalıtesızlığını anlamıstım cnm
hatta belırtım coğu kez
aman dıyım bu benım fıkrım sımdık alanlar bana saldırır neyım mazallahh:roflol:
o markann dığer urunlerıde guzel deıl şahsen
hatta neten gordum gıttım yerınde ınceledım elledım:jeyyar: sankı elımde kalcak gıbıydı catallar okadr ınce
sapları solukk vazgecmıstım
sağol canım tobi sanada teşekkür ederim
babam öyle katı değildir, gerçi nerde ne yapacağı belli olmaz da. . .
istemeye gelecekler ilk defa ve tanışılacak (hiç kimse ile tanışılmadı telefonda bile konuşulmadı) ve o gün yüzükler takılacak canım
sevgilimin annesigil baya huzursuzlanıyorlar haliyle yarın bilet alıyorlar ve babamın haberinin olmaması canlarını sıkıyor çünkü onlar direk yüzük takmaya geliyor, eğer ki diyorlar yüzüğe izin vermezse babası, iş ekime kalır. Ya babam onca yoldan gelmiş hele de biz isterken bişey demez (inş) ama, düşünsene senin kızın herşeyi ayarlamış kurmuş sana istemeye gelmeden bikaç gün önce haber veriyorlar, ben kendimi aptal gibi hissederim açıkcası :sinifsinif: anneme diyorum söylerim diyor, söylenmemesi sevgilimin canını sıkıyor haliyle bu da bana psikolojik baskı olarak yansıyor :sinifsinif:
hayırlısı ile bi atlatsaydık :bbo:
bi davetiye görmüştüm şöyleydi
davetiye iki kişiliktir
(çocuklara iyi uykular :))
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?