Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

2 h. kadar önce annemin kuzeninin oğlunun düğünü vardı
havuzbaşı
onlar böyle havuzun öte tarafına bi palyaço bi de bakıcı koymuşlardı
btün çocuklar oradaydı
hiç akıllarına bile gelmedi yani insanların arasına inmek falan

bence de sen bi salolna görüş bakalım
belki yapan vardır oralarda

diğer sürpriz konusunda da açıkçası bi fikir gelmiyor
aaa mesela barkovizyondan slide gösterisi yapsanız

fotolar geçse falan siz dansederken
olmaa mı mesela

bak benim sevgilimin ailesi de bize nişana geliyordu düşün nişan!!!
ve babamın haberi yoktu
ben bile sevgilimin ailesiyle tanışmamıştım
o da benim annemle

neys eişte 1 ay içind eben annesiyle tanıştım
sonraki hafa o annemle tnaıştı
sonraki hafta babama söyledi annem
önümüzdeki hafta gelmek istiyolar diye
işte nutku tuutldu

ertesi gün olay çıkarmasın diye teyzem bize geldi falan
tampon bölge oldu kendisi

bi sonraki h. sonu annesi geldi annemle tanıştı
bi sonraki cuma da geldiler zaten
işte topu topu 13-14 GÜN GÖNCE BABAMIN HABERİ OLDU YANİ

ANNEN DE BABANA YUMUŞATARAK SÖLESİN

ay caps açmışım pardon

selen bısey dıycem ama uzulme

de bakim hemşo

canım akrabalardan çok kişi zaten olmaz, nişan daha sonra yapılacak çünkü, şu anlık şehirde bulunan bi teyzemler filan var işte, onlar çağrılır, başka da akraba yönünden sıkıntı olmaz da
annem ve erkek arkadaşım
arada kaldım yaa kime ne desem bilemiyorum, umarım babam anlayışlı çıkar :çok üzgünüm:

sımdık sende ben gıbı aynı şeyı yasadın nışanlandın ayrıldın
ve bu kez cok dıkkatlı olmalısın
ve senın dedığıne gore ılk defa bırbırlerını görup aynı gun yzuk takılcak dıyorsun ama bence baban kabul etmez gıbı
ya senı uzmek ıcn demıyom ıcımden gecenı dıom ınş kabul eder ama bak benımde aynı sey basıma geldı
halası amcası dayıları yengelerı geldı babası gelmedı babam dedıkı aılesı gelmezse olmaz
sonra babası ananesı tee rızeden geldıler bıgun sonra
ama cok zor durumdayken geldıler saolsunlar
sımdık kendı babamdan pay bıctım benım bbam asla ılkgun vermezdı ılk defa gorduklerı ınsanlara
ustelık ben onun bazı akrabalrına gıttım gorduler sen ıse tanımıyon
dıkkatlı olmanı ısterım ve hayrlısı olsun
sımdık baban desekı aynı gun olmaz onlar 1 2 gun otelde falan kalamzlar mı

fıbula alıntı etmışsın ama bısy yazmamışsın.:1ninca:

yazmamışmıyım.düzelttim onu galiba.

bizde de isteme oldu yarın söz yapalım dediler.söz olacağı için biz kimseyi çağırmadık.sadece halamı çağırdık.kendi aramızda die.onlar nişaan yapacak gibi cümbür cemaat gelmişlerdi.sonra arada ben kaldım.herkes bana darıldı küstü.arada sen kalırsın.herşeyi önceden söyleyin.küçük dayım küstü benimle konuşmuyor artık.mafoldumben babam diyo nikahda yapsaydınız 1 saat önce davetiye verseniz yeter.inşallah onda haber verirsiniz diyo.herkes böyle söylüyor.

kızlar anca yetiştim yaaa

öncelikle gülayyy beni de ekle bende görcemmmm

sonracıma bende çocuklar için palyaço felan ayarlatmayı düşünüyordum ki meğer bizim mekanda zaten o hizmet de veriliyomuşşş

bide nediycektim hıh sinay banyon çok güzel ama yatak odanı göremedimmm :umursamaz:

çocuklara ii uykular hıı harika fikir hemde espirili hahahha:))) ama eminim gene kimse tınmaz... bende davetiye iki kişiliktirin altında lüften çocuk getirmeyiniz görmüştüm.. o da kaba bence...

ohho 13-14 gün önce babanın örenmesi bişeymi benimki istemeden 2-3 gün önce örenmişti hahahha:))))

bu ne kadar güzelmiş böyle.acaba kaneviçelerle böyle bişi yaptırılabilirmi.şimdi siz hazırı varken ne gerek var yaptırma dersiniz.ama annemin kaneviçelerini değerlendirmek gerek.sizce yaptırılabilirmi nasıl olur??

fıbula bızdede yakın akrabalara danışılır kız verılmeden önce
eğer denmezse darılırlar
cunku ornak amcam bıızı arar derkı böle böle babam derkı hayrlısı olsun
hee sorun akrabalardan onay almaktan öte haber vermek yoksa kımse cıkıp aa vermen onlara demez

çok moralim bozuk kıslar bnm:gitme:

hayırdır :teselli:

sımdık baban desekı aynı gun olmaz onlar 1 2 gun otelde falan kalamzlar mı

böcüke katılıyorummm
ama bence otele para vereceklerine tekrar bura gelip iki üç hafta sonra tekrar ora gelsinler
şahsen benim babamda ilk gelindiğinde vermezdi ki verilmezde bence
hemde hiç tanımadan etmeden ne bilem ben yaa
bence babanla biran evvel sen konuş
baba de böle böle gelmek istiyorlar ama gelpi yüzük takacaklarmış bakalım ne dicek
ama bana sorarsan gelsinler önce tanışılsın sonra yine gelsinler
sonucta bura kız evi uzak die öle biseferde herşey olmaz layığıyla olmalı

kız bizde benim babam istenileceğim günün sabahı öğrendi geleceklerini.seviglimin aileside istemeye gideceklerini yine aynı sabah öğrendiler.istemeye gelenlerde hazırlıksızdı.hatta isteme çiçeğimi ve çikolatamı sevgilimle ikimiz gidip seçtik yaptırdık:roflol:

canım bir gece 2 gün bizde kalacaklar zaten
adamlara gidin otelde kalın denmez :S
zaten annesi, babası dedesi ve teyzeleri gelecek istemeye
onlarda baya zorlukla geliyorlar yani
ve sırf biz hevesliyiz diye geliyorlar yoksa ekimden sonraya kalacaktı

babamın öyle bir kere istemeyle kız vermem gibi düşüncesi yoktur ama :S erkek arkadaşım sayesine bende geriliyorum :S

evet canım bir kere nişanlandım ayrıldım, görücü usulü idi, tek bir kere görmeye geldiler ardından istemeye nişan yapmaya geldiler, yani tek bir kere istediler, iyi aile, iyi çocuk denilmişti nişanlandıkta ne oldu :gitme: hem kendi ayrıldı hemde ardımdan demediğini bırakmadı yani o zamanlar :gitme:

yok canım bizde söz ü öyle önemli birşey görmezler o yüzden darılan alınan olmaz, nişana çağırmasak işte o zaman sorun büyür, bi de bana kimse bişey diyemez ben anneme söyleyeli ne zamandı

ben morunu aldım bak
hem o kanavce deıl oymalı cnm

Kızlar şu an o kdar kötüyüm ki beynim uyuşmuş durumda ne yapacağımı bilemiyorum.
Ben biliyordum benim başıma bişey gelecekti bana malum oluyor çünkü sıkıntılarım rüyalarım insanların beni rüyalarında kötü görmesi...
10 dakika once nişanlım aradı ve işten ayrıldığını söyledi ve sesi çok kötüydü fazla konusamadı.
Ve düğünümüze 2 ay kaldı. Ne yapıcaz biz? Tabiki hiçbirşey Allahım en iyisini bilir tabiki ama napıcaz napıcaz...Ellerim titriyor içim titriyor ya şok oldum herşey o kadar güzel gidiyordu ki hayatımızı yeni düzene sokmuştuk...İzin alıp çıkmalıyım yoksa sinir krizi geçiricem burada................

Kizlar hepinize merhaba!
Bugün araniza katilamadim... Is yerindeki Pclerde sorun var...
Bunun haricinde cok fena sinirliyim... Benim ki bugün beni uyuz etti... Bir kac gün aramasa yeridir...
Sizce erkekler sorumluluk tasimayi ne zaman ögrenirler?
Gülay resimlerine bende bakmak isterim... Teklifi mi kabul edersen...
Burcu icini ferah tut hersey güzel olucak.
SInay banyon cok seker canim.
Karalahana tabaklarin morlularina bayildim...

Anca bu kadarini takip edebildim kusuruma bakmayin kizlar...
Simdi zaten yine cikmak zorundayim (((

Hepinizi öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…