E
EU3
Ziyaretçi
2 h. kadar önce annemin kuzeninin oğlunun düğünü vardıbu çocuk işine çare bulamayacaz sanırım eğitimli deiller bi keremalesef
salonun ayrı bi odası olsa olurda bi çok salonda yok böle bi odabi löşesine portatif bişi kurup da palyaçomu tutsak olurmu ki?
canım köpük balon falan salonda olmaz burcu açıkhavada yapacak ya onunki olabilir bahçe gibi sanırım onunki ama balon salonda olmaz salonda konfeti volkan ilk çıkışta başka neler olabilir fikir lazım hadi kızlar?
havuzbaşı
onlar böyle havuzun öte tarafına bi palyaço bi de bakıcı koymuşlardı
btün çocuklar oradaydı
hiç akıllarına bile gelmedi yani insanların arasına inmek falan
bence de sen bi salolna görüş bakalım
belki yapan vardır oralarda
diğer sürpriz konusunda da açıkçası bi fikir gelmiyor
aaa mesela barkovizyondan slide gösterisi yapsanız
hı
fotolar geçse falan siz dansederken
olmaa mı mesela
bak benim sevgilimin ailesi de bize nişana geliyordu düşün nişan!!!
sağol canım tobi sanada teşekkür ederim
babam öyle katı değildir, gerçi nerde ne yapacağı belli olmaz da. . .
istemeye gelecekler ilk defa ve tanışılacak (hiç kimse ile tanışılmadı telefonda bile konuşulmadı) ve o gün yüzükler takılacak canım
sevgilimin annesigil baya huzursuzlanıyorlar haliyle yarın bilet alıyorlar ve babamın haberinin olmaması canlarını sıkıyor çünkü onlar direk yüzük takmaya geliyor, eğer ki diyorlar yüzüğe izin vermezse babası, iş ekime kalır. Ya babam onca yoldan gelmiş hele de biz isterken bişey demez (inş) ama, düşünsene senin kızın herşeyi ayarlamış kurmuş sana istemeye gelmeden bikaç gün önce haber veriyorlar, ben kendimi aptal gibi hissederim açıkcası :sinifsinif: anneme diyorum söylerim diyor, söylenmemesi sevgilimin canını sıkıyor haliyle bu da bana psikolojik baskı olarak yansıyor :sinifsinif:
hayırlısı ile bi atlatsaydık :bbo:
ve babamın haberi yoktu
ben bile sevgilimin ailesiyle tanışmamıştım
o da benim annemle
neys eişte 1 ay içind eben annesiyle tanıştım
sonraki hafa o annemle tnaıştı
sonraki hafta babama söyledi annem
önümüzdeki hafta gelmek istiyolar diye
işte nutku tuutldu
ertesi gün olay çıkarmasın diye teyzem bize geldi falan
tampon bölge oldu kendisi
bi sonraki h. sonu annesi geldi annemle tanıştı