Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komşu aynen öle en cok yengem rahatlıycak ama oda 5 odalı eve sığmıyorsa:roflol:

mınılya saol cnm yok suan sadece arcelık borcum var 2200 baska yok cnm ayy kendıme hakım olamıyom olsam oda hemen bıtcekte bakalım ınş hazırana bıtırırım(hıç sanmam)

AMİN.

evet ya insan yere çok takar yürürken
bide sanki o taşlar ayağa batacak hissi veriyor eve sersek ne olur bilmem :roflol:
ama yinede değişik hoş

günaydın herkese, vay canına erken kalktım hatta buraya gelip günaydın yazıyorum :) ah birde her sabah yapabilsem

mısır tabaklarını tansaştada görmüştüm sanırım, sitesinde broşürü olması lazım ordan bakarsan varsa eğer tansaştanda alabilirsin, ama alan burcuözge isimli arkadaşımızdı migrostan almıştı o :)

kızlarrr ben bundan alıcammm kısmetse perşembe günü tam bir fondü aşığı olduğum için hemde arkadaşlarımız falan geldiğinde güzel bir ikram olur diye düşünüyorum:))

nerden alacaksın acabaaaa
bide kaç para acabaaaa
benim fondü hastası bi nişanlım varda :lepi:

arsimacıgım o tabaklardan hala varmıdır biz ilerde bol bol film izlicekmişizde oyuzden almak istiyim bu föndü tabaklarını ben kahve dünyasınde vardı ben tophanedekine gittim ama birzcık kazık gibi idi 45 lira gibi

dimples mudo dedi gibi geldi bana akşam, ama mudonun sitesine baktığımda bunun aynısından yok :1no2: daha büyükleri var, birkaç taneside 20liraya falan düşmüş indirimdeymiş, belki mağazasında vardır bi bakmakta fayda var kaydirigubbakcemile2

hala varmı bilmem canım
bi bak varsa alırsın yoksada derin bi kase al ona koyarsın :)
evet kahve dünyasında var ama eccük tuzlu bi fiyat :)
boynerde de daha büyüğünü görmüştüm büyük bi tepsi ortada büyük fondü kabı tepsinin kenarında 6 yada 8 tane minik kase ve çatallar :) ama oda 169 ytl idi kaydirigubbakcemile

mısra herşeyin çok güzel Allah hep bugünlerdeki gibi mutlu huzurlu ve bol aşklı kullanmayı nasip etsin
ben yumurtalığına ve küçük mısraya bayıldım
bi sakıncası yoksa evinin tüm resimleri varmı acaba baksak

buldum canım buldum alıcam vala cok saol ..... boynerin ki daha uygun ozman cunku kahve dünyasında tekli olarak 45 lira idi Çok üzgünüm çoook

ben föndü tabağını kahve dünyasında gördüm ama föndü yemek için illa föndü tabağı almaya gerek yokki biraz hayal gücüyle normal porselen kase ve mumla aynı şeyi yapamazmıyızki??

günaydın kızlar,
mısra iyi günlerde kullan çeyizlerini, tefal fritözü kullandınmı memnunmusun? ondan almayı düşünüyorum.

mısracım aldıklarını hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin rabbim çok güzel eşyalar bayıldım kavonozların e bisküvi kapların muhteşemm bende istiyorum iyi günlerde kullan canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…