- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Kuşum enterasanmış baya ama nasıl durur CADIARZU acaba hayal edemedim evde :uhm:çok dikkat çekebilir ve dikkati yere odaklar diye düşünüyorum konsantrasyonu da bozarsa insanı yorar sanki :sm_confused:
Bu arada nikah tarihin hayırlı olsun darısı da tez zamanda bana olsun :Saruboceq:
kızlarrr ben bundan alıcammm kısmetse perşembe günü tam bir fondü aşığı olduğum için hemde arkadaşlarımız falan geldiğinde güzel bir ikram olur diye düşünüyorum:))
arsimacıgım o tabaklardan hala varmıdır biz ilerde bol bol film izlicekmişizdeoyuzden almak istiyim bu föndü tabaklarını ben kahve dünyasınde vardı ben tophanedekine gittim ama birzcık kazık gibi idi 45 lira gibi
tatlı tabağını, çatal, bıçağını ve fincanlarını kahwaltı tk olarak kullanmayı düşündüğün yemek takımım... amerikan serwisleride war tam 60 parça hemde 141 ytl:)
bu takımı çok beğendim markasını ve nerden aldığını belirtirmisin.siteye daha önce üye olmuşum ama yeni inceliyorum.yakında bende nişanlanıcam ve evlilik hazırlıkları şuanda ilgi alanımda:)))
Porland Kaya&Maya aşkı bayıldımm.
Bu da banyomuzu sevimlikılan kedicikli seramik takımımız;
[/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?