Kızlar şu an o kdar kötüyüm ki beynim uyuşmuş durumda ne yapacağımı bilemiyorum.
Ben biliyordum benim başıma bişey gelecekti bana malum oluyor çünkü sıkıntılarım rüyalarım insanların beni rüyalarında kötü görmesi...
10 dakika once nişanlım aradı ve işten ayrıldığını söyledi ve sesi çok kötüydü fazla konusamadı.
Ve düğünümüze 2 ay kaldı. Ne yapıcaz biz? Tabiki hiçbirşey Allahım en iyisini bilir tabiki ama napıcaz napıcaz...Ellerim titriyor içim titriyor ya şok oldum herşey o kadar güzel gidiyordu ki hayatımızı yeni düzene sokmuştuk...İzin alıp çıkmalıyım yoksa sinir krizi geçiricem burada................
Kızlar şu an o kdar kötüyüm ki beynim uyuşmuş durumda ne yapacağımı bilemiyorum.
Ben biliyordum benim başıma bişey gelecekti bana malum oluyor çünkü sıkıntılarım rüyalarım insanların beni rüyalarında kötü görmesi...
10 dakika once nişanlım aradı ve işten ayrıldığını söyledi ve sesi çok kötüydü fazla konusamadı.
Ve düğünümüze 2 ay kaldı. Ne yapıcaz biz? Tabiki hiçbirşey Allahım en iyisini bilir tabiki ama napıcaz napıcaz...Ellerim titriyor içim titriyor ya şok oldum herşey o kadar güzel gidiyordu ki hayatımızı yeni düzene sokmuştuk...İzin alıp çıkmalıyım yoksa sinir krizi geçiricem burada................
Kızlar , öğlen annem aradı. Kayınvalidem annemi aramış.. düğünümüz hakkında konuşmuşlar. Kayınvalidem olumsuz konuşmuş. ( artık bi şey yapamayız edemeyiz gibi.. )Annem sinirlenmiş.. off ya çok karışık bi durum
AYo ne biçim laf cık cık ıckMagnetti, davetiyeydi değişik fikirlerdi, gelinlik uzun kollu gelinlik, eşya hayallerim, ev hayallerim işte hepsi bitti gitti....
Kızlar , öğlen annem aradı. Kayınvalidem annemi aramış.. düğünümüz hakkında konuşmuşlar. Kayınvalidem olumsuz konuşmuş. ( artık bi şey yapamayız edemeyiz gibi.. )Annem sinirlenmiş.. off ya çok karışık bi durum
pufitola çok üzüldüm canım.allah bi kapıyı kapatmış,daha iyisinin açılmasına vesile olsun inşallah.ev kurana allah yardım eder.
selen cnm sen babanla konus ınş kabul eder ama bence cok ı tanı hem aılesnıde bıgunde tanıyamazsın
hakkında hayrlısı olsun cnm
bak son anda demeyın bıan evvel dıyın ayrıca
baban onların sızde kalmasını kabul eder mı
]
:mymeka: nann sana resım ekledım yaa baksana
ben morunu aldım bak
hem o kanavce deıl oymalı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?