Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Magnetti, davetiyeydi değişik fikirlerdi, gelinlik uzun kollu gelinlik, eşya hayallerim, ev hayallerim işte hepsi bitti gitti....

selen cnm sen babanla konus ınş kabul eder ama bence cok ı tanı hem aılesnıde bıgunde tanıyamazsın
hakkında hayrlısı olsun cnm
bak son anda demeyın bıan evvel dıyın ayrıca
baban onların sızde kalmasını kabul eder mı

Allah yardımcınız olsun
inş nişanlın hemen iş bulup girer de stres üzerinizden gider :gitme:

Pufi canim cok üzüldüm gecmis olsun...
En kisa zamanda hersey düzelir insallah...
Bence calisamiyacak durumunda isen kendini bosuna zorlama...
Cik git, nisanlininda sana ihtiyaci olabilir güzelim...

ınanırmısn ılk okuduğumda allah korusun ayrıldınız sandım:1shok: ayy cok şükür dedım
ınş en kısa suredır bulur cnm
allah yardım eder kendını toparla ona moral ver

Kızlar , öğlen annem aradı. Kayınvalidem annemi aramış.. düğünümüz hakkında konuşmuşlar. Kayınvalidem olumsuz konuşmuş. ( artık bi şey yapamayız edemeyiz gibi.. )Annem sinirlenmiş.. off ya çok karışık bi durum

cnm ya sıkılma 2 ay içinde belki daha iyi bir iş çıkar hayırlısı sakin olmalısın ama zor tabi hele kiraysa

Pufilota evet kötü olmuş düğün öncesi amaa bikaç gün uyumadan etmeden iş ararsa neden bulamasınkii..
belki ailesi filan ayarlarlar biyer..
bence için ferah tutt allah yardım eder eminimm

cnm düğün tarihiniz bellimi neyi yapamayız takı gibi falan mı eşya mı? neler oluyo sıkılma

Magnetti, davetiyeydi değişik fikirlerdi, gelinlik uzun kollu gelinlik, eşya hayallerim, ev hayallerim işte hepsi bitti gitti....
AYo ne biçim laf cık cık ıck
allah korusun biri vefat etmiş gibi konuşuyorsun

bi kere işi ne bilmiyorum ama allah evlenenle ev alana yardım eder diyen siz diel miydiniz
allah yardım eder
bakarsın daha iyi bi iş bulur
eh snein omuzlarına birazcık daha çok yük biniyor şu anda
o iş ararken evin derdini tasasını sen düşüneceksin

bi zanaatı varsa kendisinin zatne iş bulur
eh iş tecrübesi çalışkanlığı
iyi insanlığı ki eminim öyledir

sen merak etme bak
iyi düşün iyi olsun
su yolunu bulur merak etme

pufitola çok üzüldüm canım.allah bi kapıyı kapatmış,daha iyisinin açılmasına vesile olsun inşallah.ev kurana allah yardım eder.

:1shok: nasıl yanı
maddı acıdan mı baska acıdan mı cnm

Pufi hayret ettim canım gerçekten arkadaşın görmüştü seni rüyasında

ama tatlım üzülme sakın yaa hiç bir hayalin de bitmiş değil henüz
bir konuşun bakalım nasıl olacak ne yapacak nişanlın dur hele
o kadar iyi anlıyorum ki ne hissettiğini ama lütfen sakin ol önce vardır bir hayır

[Aime canım noldu hayatım ? neden tartıştınız ki CADIARZU

selenay cım benim babam da ilk günden vermezdi zaten vermesini de istemezdim
nişanlımın ailesi uzaktan gelecekti geldiler ilk gün tanışıldı sonra bir hafta kaldılar ( bizde kalmadılar ama ) giderken son günden bir gün önce istediler beni ve nişanımız yapıldı

anneme demiştim bende sen söyle diye o da sağolsun zzaten herşeyi yetiştirir anında gitti söyledi
he söylemeseydi napcaktım ben söyleyecektim babama süklüm püklümm

ama bence nişanlın haklı mutlaka babanın haberi olmalı

Son düzenleme:

kimse kimseyi bi günde tanıyamaz canım
ben sevdiğimi 6 aydır telefonda ne kadar tanıyorsam annesini de o kadar tanıyorum işte, ilişkimize başladığımızdan beri ben annesiylede telefonda konuşuyorum, yine de Mevlam bilir de olumsuz tek cümlesini, kelimesini duymadım. Rabbim inş bu sefer yanıltmaz

önceki nişanlandığım kişinin de ailesini tanımıyordum, bi de biz nişan yapmadan abisi istememişti bunu da bana açıkca söylemişti (üniversite mezunu olduğum için) babama bile telefon açıp bu durumdan huzursuz olduğunu söylemişti, beni hiç tanımadan, mesela öncekinden olumsuzluğa bu örnek

bizde kalması sorun olsa önce annem kabul etmezdi canım bu konuda sıkıntım yok da bilmiyorum, erkek arkadaşımı bi türlü teskin edemiyorum

Ama 12ler kadar çalışıyordu, işi için beni bile ihmal ediyordu. Reva mı bu...

Evet dediklerimin hiçbiri olmayacak çünkü istediklerimi hep azamiye indiricem hiçbirşey içime sinmeyecek zaten herşeyi ikimiz yapacaktık şimdi sadece benmi yapıcam nasıl yapıcam ki? Tamam sağlık huzur ama insanın başına gelmeyince anlamıyor. Artık kısıtlamak kısıtlanmak istemiyordum ben. Tabi herşeyin hayırlısı ne deyim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…