Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

haydaa noluyo bu başlıkta bugün böyle,

hadi kızlar benim burda tanıdığım herkes çok güçlüdür eminim herşeyin altından kalkabilirsiniz bükmeyin boynunuzu çıkarmayın kamburunuzu dik durun önce derin derin nefes alın eminim herşey düzelir..

Rabbim herşeyi hayırlısıyla nasip etsin..

Pufi benim sevgilimde iş bulur bulmaz nişanlanıcaz işte de bizde hala beklemedeyiz, sıkma canını herşey olacağına varır..

Pufilota geç olsun güç olmasın herşeyde bir hayır vardır allahtan hayırlısını iste.sadece nişanlın işten çıkmış biraz zro durum amam erteleseniz erteleseniz düğnünüzü ertelersiniz şükredinki sağlığınız yerinde ölüm kalım yok ondan dolayı üzülme iş bulur......

puficim cnm hayırlısı olsun ewt cok üzücü bi durum ama herşeyde bi hayır vardır mesleği neydi Allah ev kurana yardım ediyo bozmayın moralinizi sakın

elisa kaynanan niye öyle demişki anlamadım benim annem olsa vayy halimee (

Kızlar şu an o kdar kötüyüm ki beynim uyuşmuş durumda ne yapacağımı bilemiyorum. ..

Allah yardımcınız olsun
üzülme demek yersiz ama kendini paralasanda yapacak bişe yok
Allah hakkınızda hayırlısını versin tabi şuan bunu düşünemezsin içinde olduğumuzda hiçbirimiz düşünemiyoruz
yağabileceğimiz tek şey onun için dua etmek ki hayırlı bi iş bulsun

hey anam babam
şimdimi dank etmiş koca kafasınaaaaaaaaaa :mymeka:

hay allah ne oldu ki acaba

allah allah hayırdır kızlar bugün böyle iki üzücü haber
aaa
nazar mı değiyor nedir.

elisacım bişey yapamayız dediği düğün dernek mi yapamayız
yoksa nikahı mı daha sonraya atarız?
ya çok hevesin yoksa yapmayıver düğün ne olacak ki?
hehe bizim tnaışma isteme söz nişan hepsi birarada oldu walla:lepi:

aman ya cıkarılmısmı tazmıat felan yokmuu

esila senınde tam ne ıcın demiş öle

en basit olarak gelinliğimi kendi bulunduğum şehirden almak istiyorum ben
çünkü provası ıvırı zıvırı olur değilmi ? nişanlımla farklı şehirlerdeyiz.. sürekli gidip gelmeme imkan yok
illa gelinlik burdan alıncak diyormuş
ve tabikii malum konu takı konusu o konuda da nişanda takılanın dışında takamayız diyormuş
bu tür konular kızlar
nişanlımı aradım konuştum sinirliydim konuşurken çünkü inanılmaz kalbim kırıldı (

cnm zaten hep calışan ezılır hep böledır
benımkı hostluk yapıyordu ve aklım hep ondaydı sözden bıgun öncede onun bınmesı gereken otobus kaza yapıp 3 arkadasını kaybettı:gitme: ve dedım nolurr bırak mesleğı cok sukur sözden bıgun sonra yazıhane bolumune gectı 200 tl daha az maaş alıyo ve ınan belkı bızm sadece kıramızı karsılar
ama sağlık mutluluk olduktan sonra bunların onemı pek yok
mesela ben oturma odası beğendm 2500 yemek odası 3000 yatak odası 3000 belkı bunları alamıycaz gıdıp kampanyadan 2700 tl hespını alcaz
ıdarelı olcaz ama mutlu olcam ve ohep yanımda olcak
daha ılk gunde umutsuzluğa kapılmaŞeniz

@croiselle canım bizde bir hafta kalmak gibi durumları yok herkesin işi gücü var, geri dönmek zorundalar

ve derdimiz ilk günden istenip verilmemek değil, annem en baştan kızardı böyle şeye ama şimdi seslenmiyor uzak yoldan gelip gitmek dünya para, yazık değil mi der (kardeşimde şehir dışından bi kızla konuşuyor da kendi namına düşünüyo yani)

@sorun bizim herşeyi hazırlayıp babamın sanki aile ferdi değilmiş gibi son anda haberi olması, ve bu yüzden erkek arkadaşımın ailesinin tedirgin olması

ve bugün dikkatimi çekti, herkesin işi ne kadar ters gidiyo
hepimiz hayırlısıyla düzlüğe çıkarız inş

saol cnm
bence olur böle kucuk kucuk parcalar seklınde ıse sen al beyaz bı kumas ver pıkocuya yapar hemde cok guzel olur
:lepi:
cnm valla paketını hıc acmadımkı bılmmıyom ama cok guzel
mor olan ıc pıke kısmı ıse cok şık ayy ınş kullancam zamanlar olcak

bugün kötü bigün anlaşılan

benimde bi derdim var ama sizinkinin yanında basit kalır herhal içime ataym
dua edelim hepimiz içn

ne demek o kzın olduğu yerden alınır tabı gelınlık
sankı kendısıne dıktırıyo:mymeka: kıskanc ayy cok sınırlendım kusra bakma
nışanda ne taktılar
yanı dıokı ver o takıları bız düğünde tekrar takalım
verme bacım bırak düğün gunu o resıl olsun
düğün salonunda hanı erkek tarafı dencek off off cok uzuldum yaa

pufii bu kadar üzülme canım Allah yardım ediyo inan..biz çeyizci güzelleri olarak hepimiz ellerimizi açıp dua edicez yaradana gönlünü ferah tut canım Allah yardımcınız olsun Şeniz

fıbula resmen nışan olmuş pekı nışan yapcak mısnız
elbısen sacın basın oynaman bence bu nışan dedırtıyoda:roflol:
masallah cok guzelsınn

ben de çok sinirliyim.. ve bi takım adetlerimiz var bizim onlarıda edemezmiş..

bugün kötü bigün anlaşılan

benimde bi derdim var ama sizinkinin yanında basit kalır herhal içime ataym
dua edelim hepimiz içn

sende de merak ederım:kedi:
en ıyısı herkes ayetel kursu okusun ben dun ölmek uzereydım kurtuldum :Saruboceq:
vee herkese bı nazar boncuku

fibula maşallah çok güzel olmuşsuun

kızlar var bugünlerde bişeyler

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, hayırlarla atlatalım şu sıkıntıları inş :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…