Kızlar şu an o kdar kötüyüm ki beynim uyuşmuş durumda ne yapacağımı bilemiyorum. ..
Kızlar , öğlen annem aradı. Kayınvalidem annemi aramış.. düğünümüz hakkında konuşmuşlar. Kayınvalidem olumsuz konuşmuş. ( artık bi şey yapamayız edemeyiz gibi.. )Annem sinirlenmiş.. off ya çok karışık bi durum
hay allah ne oldu ki acaba
Kizlar hepinize merhaba!
Bugün araniza katilamadim... Is yerindeki Pclerde sorun var...
Bunun haricinde cok fena sinirliyim... Benim ki bugün beni uyuz etti... Bir kac gün aramasa yeridir...
Sizce erkekler sorumluluk tasimayi ne zaman ögrenirler?
Gülay resimlerine bende bakmak isterim... Teklifi mi kabul edersen...
Burcu icini ferah tut hersey güzel olucak.
SInay banyon cok seker canim.
Karalahana tabaklarin morlularina bayildim...
Anca bu kadarini takip edebildim kusuruma bakmayin kizlar...
Simdi zaten yine cikmak zorundayim(((
Hepinizi öptüm...
allah allah hayırdır kızlar bugün böyle iki üzücü haberKızlar , öğlen annem aradı. Kayınvalidem annemi aramış.. düğünümüz hakkında konuşmuşlar. Kayınvalidem olumsuz konuşmuş. ( artık bi şey yapamayız edemeyiz gibi.. )Annem sinirlenmiş.. off ya çok karışık bi durum
hehe bizim tnaışma isteme söz nişan hepsi birarada oldu walla:lepi:Pufi hayret ettim canım gerçekten arkadaşın görmüştü seni rüyasında
ama tatlım üzülme sakın yaa hiç bir hayalin de bitmiş değil henüz
bir konuşun bakalım nasıl olacak ne yapacak nişanlın dur hele
o kadar iyi anlıyorum ki ne hissettiğini ama lütfen sakin ol önce vardır bir hayır
[Aime canım noldu hayatım ? neden tartıştınız ki CADIARZU
selenay cım benim babam da ilk günden vermezdi zaten vermesini de istemezdim
nişanlımın ailesi uzaktan gelecekti geldiler ilk gün tanışıldı sonra bir hafta kaldılar giderken son günden bir gün önce istediler beni ve nişanımız yapıldı
anneme demiştim bende sen söyle diye o da sağolsun zzaten herşeyi yetiştirir anında gitti söyledi
he söylemeseydi napcaktım ben söyleyecektim babama süklüm püklümm
ama bence nişanlın haklı mutlaka babanın haberi olmalı
aman ya cıkarılmısmı tazmıat felan yokmuukızlar şu an o kdar kötüyüm ki beynim uyuşmuş durumda ne yapacağımı bilemiyorum.
Ben biliyordum benim başıma bişey gelecekti bana malum oluyor çünkü sıkıntılarım rüyalarım insanların beni rüyalarında kötü görmesi...
10 dakika once nişanlım aradı ve işten ayrıldığını söyledi ve sesi çok kötüydü fazla konusamadı.
Ve düğünümüze 2 ay kaldı. Ne yapıcaz biz? Tabiki hiçbirşey allahım en iyisini bilir tabiki ama napıcaz napıcaz...ellerim titriyor içim titriyor ya şok oldum herşey o kadar güzel gidiyordu ki hayatımızı yeni düzene sokmuştuk...izin alıp çıkmalıyım yoksa sinir krizi geçiricem burada................
Ama 12ler kadar çalışıyordu, işi için beni bile ihmal ediyordu. Reva mı bu...
Evet dediklerimin hiçbiri olmayacak çünkü istediklerimi hep azamiye indiricem hiçbirşey içime sinmeyecek zaten herşeyi ikimiz yapacaktık şimdi sadece benmi yapıcam nasıl yapıcam ki? Tamam sağlık huzur ama insanın başına gelmeyince anlamıyor. Artık kısıtlamak kısıtlanmak istemiyordum ben. Tabi herşeyin hayırlısı ne deyim ki.
gördümm balım.güle güle kullan.hemen altta pufitolanın yazısı vardı.ona üzüldüm görmedim bişi.ya işte o çiçekler yerine kaneviçe gidermi die soruyodum.olmas galibaa.ama çok güzelmiş.yakından nasıl duruyo pikii??
en basit olarak gelinliğimi kendi bulunduğum şehirden almak istiyorum ben
çünkü provası ıvırı zıvırı olur değilmi ? nişanlımla farklı şehirlerdeyiz.. sürekli gidip gelmeme imkan yok
illa gelinlik burdan alıncak diyormuş
ve tabikii malum konu takı konusu o konuda da nişanda takılanın dışında takamayız diyormuş
bu tür konular kızlar
nişanlımı aradım konuştum sinirliydim konuşurken çünkü inanılmaz kalbim kırıldı(
bugün kötü bigün anlaşılan
benimde bi derdim var ama sizinkinin yanında basit kalır herhal içime ataym
dua edelim hepimiz içn
ne demek o kzın olduğu yerden alınır tabı gelınlık
sankı kendısıne dıktırıyo:mymeka: kıskanc ayy cok sınırlendım kusra bakma
nışanda ne taktılar
yanı dıokı ver o takıları bız düğünde tekrar takalım
verme bacım bırak düğün gunu o resıl olsun
düğün salonunda hanı erkek tarafı dencek off off cok uzuldum yaa
bugün kötü bigün anlaşılan
benimde bi derdim var ama sizinkinin yanında basit kalır herhal içime ataym
dua edelim hepimiz içn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?