Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben de çok sinirliyim.. ve bi takım adetlerimiz var bizim onlarıda edemezmiş..

adet derkenCADIARZU
pekı nışanlınla konuşsan o ne dıo bu duruma
bıde aklı basına yenı mı gelmış
ayy ınsan öle der mı yaa gıder 1 tanecıkde olsa bılesık alır dıyemez onu :mymeka:

fıbula resmen nışan olmuş pekı nışan yapcak mısnız
elbısen sacın basın oynaman bence bu nışan dedırtıyoda:roflol:
masallah cok guzelsınn

annem böle apartopar nişan yaptınız tüm takıları kaçırdın ,kaybeden sen oldun dio.ee bunu duyuncaa ben bidaa nişan yaparım öleyse dedim.delikafadulden takılar boşamı gitsin yanii.bunada söz deriz.:dance:

selencım ozmn hakkında hayrlısı olsun cnm
ıcımden gecen fıkırlerı dedım yanlış anlamadın ınş
kaydirigubbakcemile5

Allah yardımcınız olsun. İnşallah daha iyi bir kapı açılırda bu üzüntünü bir an önce unutursun ve istediklerini alabilirsin.

elisacım, takı falan neysede gelinlik konusunda karışmaması gerekiyor.
Çok düşüncesiz konuşmuş başka şehirdeyken nasıl gelinliği alabilirsin.
Sen tek onu çözmeye çalış. Takı falan hepsi gösteriş onları düşünme.
Umarım ailende takı konusunda ısrarcı olmaz.

elisa hayatım sıkma güzel canını yaa
direk söyle gelinliğimi nasıl diktireyim oraya gelemem diye
ayrıca takı olayında böcüğe katılıyorum ki takcaklarsa yeni taksınlar takmayacaklarsa da takmasınlar bişi alla alla

canımcım o halde babana sen söylede hallolsun şu iş
nişanlında rahat etsin haklı çocuk valla
benimki başımın etini yediydi söyle söyle diye

fibula çok güzelsin canım çok tatlı olmuşsun

ya evet herkesde bir terslik var sanki pozitif olun kızlar iyi düşünün zor durumlar sabır sabır sabır

herkesler dertli .

pufi, çook üzüldüm canım ne deesekte senin içini rahatlatmaz. Allahım inşallh yardım ederde üstesinden gelirsiniz. ınşallh nişanlın hemen çoook daha iyi bi teklif alır. Allah evlenenlere yuva kuranlara yardım ediyor inan ki dualarını eksik etme. ınşallh nişanlının revaçta bi mesleği vardır canım benim.

aime, erkekler geç olgunlaşırlar, kişiliğinin ve sorumluluklarının farkındalığı geç olur.Kızlar gibi fazla detaycı olup empati kuramazlar. Dolayısıyla ancak belli bi yaşa gelip yaşayarark sorumluluğu öğrenirler. Bundan sebep derlerki hep kocanız sizden büyük olsun, denge kurulsun.

elisacım, nası artık bişey yapamayız? şimdi bunları söylemenin ne gereği var ne kadar sığ düşünüyorlar yaa.canım ben olsam kayınvalideyi kendim arardım. Gayet kibarca ve nazikçe sinirlenmeden yavaş yavaş anlat. Bakın annecim (!) de gelinliği burdan almak daha iyi olur benim için ben görüştüm bi kaç yerle fiyat hakkında falan filan deyip ikna etmeye çalış. Üstüne nişanlınıda arkana al, o da benimle aynı düşünyor falan de.
Ama altın konularına falan karışma onları annenle konuşsun yine. Buarada ayıp olmazsa nişanda ne taktılar canım sana? ısterseniz erteleyelim düğünü hazır olduğunuzda yapalım desin anneciğin, blörf yapsın.

arsim, senin ne derdin var? kocişini mi özledin?

bende buyuk bı nışan edersem
dayılarım yengelerım abımler ablamlar hepsı altın takcklardı
fakat düşündum
salon nerden baksan 1000 tl
bohca alısverısı 1000 o bu derken benım masraf onları geccek
en ıyısı evde gene söz gbı edek abımler ablamlarda ceyısımden eksık olanları alsın
ama ablam dun dedıkı evde yapsan bıle altın takılmazsa bıle para takılır dedı ohh dedımzemuszemus

Konuyu Toplam 30 Kullanıcı okuyor. (27 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
parpalm, Arsima+, aybuer, baberko, bel_sel, croiselle, densem, dimples+, eccu+, elisaa, esmy+, fibula, GulPembe, gülay_gülay+, karalahana+, mandilin+, mawro, mulberry, PapiBJK, psoriasis, Pufilota, p_nr+, reyhan85, Selen_Ay, sewengirl, uğur böcüğü+, zuzu88

kızlar nerdesiniz gümbürdesin topic

fibulanın resimleri nerde kızlar ben bişe göremedim..ay iş yerinde yalnızım bugün ve 10 dk uyumuşum rüya bile görmüşüm inanırmısınız..tel çaldı attım kendimi..uykusuzluk başa bela mafoldumben

Mandilincim nişanda 2 bilezik ve inci tk mı taktılar cnm
Arama konusuna gelince arayamam içimden hiççç gelmiyor kendisi ile konuşmak (

uydun mu:1shok:ne guzel he ben uyyamıyom işyerımde
3,5 saat uyku ıle ayaktayım ama uykum yok sositosositocok

Kızlar lütfen dua edin bizim için ne olur Allah rızası için.
Sakın yanlış anlamayın övünmek için söylemiyorum kendisine de söylerim her zaman, benim nişanlım dikkat çekici bir tip yani her işi başarıyla yapar, ikna kabiliyeti çok yüksek diksiyonu çok düzgün lise mezunu olmasına rağmen offf anlatamıyorum işte bu işinde müdürdü ve herkes gıpta ediyordu. Araba aldı ve inanırmısınız her bindiğinde kaza yaptı ama her bindiğinde abartısız...

Yani üzerimizde kem göz çoktu ve ben size söylüyordum çok çok nazar var üzerimizde ve nişanlımda bende kimsenin bişeyine gıpta etmeyiz hep daha iyisi olsun deriz ama hiç karşılığını alamıyoruz kem gözle baka baka böye oldu işte.mafoldumben

benimki gitti ya
perşembe gelecekti belki cuma belkide cumartesi gelecek iş uzayacak dedi

aklıma avrupa yakası geldı kaydirigubbakcemile3
sağsalım gelsınde yeterkı
ctesıye kadr temıslık neym yaparsın ctesı pazar onunla gezersın

puficim üzülme ozaman (tabi demesi kolay) ama seni anlıyabiliyorum ama dediğin gibi ikna kabiliyeti iyiyse cok iyi

anladım cnm
yanlız kötu ınsanların deıl ı nıyetlı ınsanlarında nazarı değer
sımdık sen bıraz dua oku bıldıklerınden
her sabah cıkarken ıkınız ıcnde oku nazar duası
onu bılmıyorsan ayetel kursı oku emı
ınş hersey yoluna gırer:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…