- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ben de çok sinirliyim.. ve bi takım adetlerimiz var bizim onlarıda edemezmiş..
fıbula resmen nışan olmuş pekı nışan yapcak mısnız
elbısen sacın basın oynaman bence bu nışan dedırtıyoda:roflol:
masallah cok guzelsınn
Kızlar şu an o kdar kötüyüm ki beynim uyuşmuş durumda ne yapacağımı bilemiyorum.
Ben biliyordum benim başıma bişey gelecekti bana malum oluyor çünkü sıkıntılarım rüyalarım insanların beni rüyalarında kötü görmesi...
10 dakika once nişanlım aradı ve işten ayrıldığını söyledi ve sesi çok kötüydü fazla konusamadı.
Ve düğünümüze 2 ay kaldı. Ne yapıcaz biz? Tabiki hiçbirşey Allahım en iyisini bilir tabiki ama napıcaz napıcaz...Ellerim titriyor içim titriyor ya şok oldum herşey o kadar güzel gidiyordu ki hayatımızı yeni düzene sokmuştuk...İzin alıp çıkmalıyım yoksa sinir krizi geçiricem burada................
en basit olarak gelinliğimi kendi bulunduğum şehirden almak istiyorum ben
çünkü provası ıvırı zıvırı olur değilmi ? nişanlımla farklı şehirlerdeyiz.. sürekli gidip gelmeme imkan yok
illa gelinlik burdan alıncak diyormuş
ve tabikii malum konu takı konusu o konuda da nişanda takılanın dışında takamayız diyormuş
bu tür konular kızlar
nişanlımı aradım konuştum sinirliydim konuşurken çünkü inanılmaz kalbim kırıldı(
Arsımam hala kapakta mı takılı kaldın sen bakıyımkötükedihüso
Kızlar , öğlen annem aradı. Kayınvalidem annemi aramış.. düğünümüz hakkında konuşmuşlar. Kayınvalidem olumsuz konuşmuş. ( artık bi şey yapamayız edemeyiz gibi.. )Annem sinirlenmiş.. off ya çok karışık bi durum
@croiselle canım bizde bir hafta kalmak gibi durumları yok herkesin işi gücü var, geri dönmek zorundalar
ve derdimiz ilk günden istenip verilmemek değil, annem en baştan kızardı böyle şeye ama şimdi seslenmiyor uzak yoldan gelip gitmek dünya para, yazık değil mi der (kardeşimde şehir dışından bi kızla konuşuyor da kendi namına düşünüyo yani)
@sorun bizim herşeyi hazırlayıp babamın sanki aile ferdi değilmiş gibi son anda haberi olması, ve bu yüzden erkek arkadaşımın ailesinin tedirgin olması
ve bugün dikkatimi çekti, herkesin işi ne kadar ters gidiyo
hepimiz hayırlısıyla düzlüğe çıkarız inş
annem böle apartopar nişan yaptınız tüm takıları kaçırdın ,kaybeden sen oldun dio.ee bunu duyuncaa ben bidaa nişan yaparım öleyse dedim.delikafadulden takılar boşamı gitsin yanii.bunada söz deriz.:dance:
sende de merak ederım:kedi:
en ıyısı herkes ayetel kursu okusun ben dun ölmek uzereydım kurtuldum :Saruboceq:
veeherkese bı nazar boncuku
arsim, senin ne derdin var? kocişini mi özledin?
fibulanın resimleri nerde kızlar ben bişe göremedim..ay iş yerinde yalnızım bugün ve 10 dk uyumuşum rüya bile görmüşüm inanırmısınız..tel çaldı attım kendimi..uykusuzluk başa bela mafoldumben
ne demek yapamazmış yaaa anam eskiden kız evi naz eviydi şimdi erkek evi olduklava: ben anlamıorum yaa nie bu huzursuz etmeler neden araya girmeler klava:
benimki gitti ya
perşembe gelecekti belki cuma belkide cumartesi gelecek iş uzayacak dedi
ne demek yapamazmış yaaa anam eskiden kız evi naz eviydi şimdi erkek evi olduklava: ben anlamıorum yaa nie bu huzursuz etmeler neden araya girmeler klava:
Kızlar lütfen dua edin bizim için ne olur Allah rızası için.
Sakın yanlış anlamayın övünmek için söylemiyorum kendisine de söylerim her zaman, benim nişanlım dikkat çekici bir tip yani her işi başarıyla yapar, ikna kabiliyeti çok yüksek diksiyonu çok düzgün lise mezunu olmasına rağmen offf anlatamıyorum işte bu işinde müdürdü ve herkes gıpta ediyordu. Araba aldı ve inanırmısınız her bindiğinde kaza yaptı ama her bindiğinde abartısız...
Yani üzerimizde kem göz çoktu ve ben size söylüyordum çok çok nazar var üzerimizde ve nişanlımda bende kimsenin bişeyine gıpta etmeyiz hep daha iyisi olsun deriz ama hiç karşılığını alamıyoruz kem gözle baka baka böye oldu işte.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?