Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mıknatıslı baharatlık arayan vardı, ikea da var oradan alabilir. resimlerden çok güzel görünüyordu ama kullanışlı değil bence ufak krem kutusu gibi Çok üzgünüm çoook

evet kızlar bende baktım baharatları çok az alıyor içine paketler yarım yarım kalıyor hep ben aker in leopar serisini almıştım çok kullanışlı tavsiye ederim

dimpless cimm harikasııı süper oldu sayende öğrendim aylardır soruyorum bir kişi bile söylemedi kendimi çok eksik hissediyordum

dimples cim resim koymayı öğrettiğine umarım pişman olmazsın sürekli resimleri koyarım ben şimdi

arkadaslar biraz konu disi ... gelin basi 200 tl özel makyaj 50tl (lancome) diye fiyat söyledi kuoför,
biliyorusunuz yurt disina oturuyorum bu normal bir fiyt mi.
Nisanimdada böyle bir ücret almislardi bide ayriyetten 3 tane postis var diye 70 tl de onlar icin aldilar postisleri ertesi gün geri verdim sanmistim ki 70 tl yi geri verecekler ama düsündügüm olmadi.
Sacim ve makyaj güzel olmustu ama bana pahali gelmisti korkuyorum yurt disindan geldigim icin kasiz fiyat yaparlar diye.
Bu fiyat normalmi yada baska yerlerede sorsam mi yada pazarlik??

pınar, takım olarak hepsinimi aldın onlara bende bakmıştım ama dolabı odama sığmıyor o yüzden başka aldım. ayrıca biraz fark vererek koltukları değiştirseydin salonda kullanıcaksan ben öyle yapmayı düşünmüştüm ama dolap olmayınca kaldı. oturma odasını aldım ordan dün siparişini verdim.

normal canım nişanda bende postişle beraber 250 liraya yaptırmıştım kuaförüm sürekli gittiğimolduğu için postişte indirim yapmıştı. şehir olarak nereye gidiceksin. onuda söylersen daha iyi fikir verebiliriz.

pınarcım supla tabağı onlar, yemekteyizden sonra iyice moda oldu. dimples o dedin yer nere kuzum, ikeada baktım dandik bişiydi 15 liraydı bunların fiyatı çok iyimiş.

Ordu merkez
saol canim. ozaman baska yer arastirmaya gerek yok zaten cok bildigim yer yok bosuna urasmiyayim a.s.

dimples zaten 10 ytl ise föndü kasesi uğraşmaya değmez alınabilir ben 45i duyunca öyle dedim ama 10 uygunmuş.Esra kaya&maya aşkı süpermiş ya nerdende buluon bööle şeylerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…