Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ordu merkez
saol canim. ozaman baska yer arastirmaya gerek yok zaten cok bildigim yer yok bosuna urasmiyayim a.s.

ben istanbuldayım canım, ordan olan arkadaş varsa sana bilgi verirse daha sağlıklı olur.
çok fazla değişmiyordur diye düşünüyorum.

Ordu merkez
saol canim. ozaman baska yer arastirmaya gerek yok zaten cok bildigim yer yok bosuna urasmiyayim a.s.

CANIM BEN NİŞANDA ÇITÇITLARLA BERABER 40 ytl'YE YAPTIRDIM Bİ FARK ÖDEMEDİM. aMA GELİN BAŞIND AZ BİR FARK ALIRLAR POSTİŞLER İÇİN. GELİN BAŞI DA 200-250 ytl CİVARINDA OLUYO BENCE DE NORMAL

ben bu mağazayı bağdat caddesinde görmüştüm ama başka yerlerdede vardır eminim ALV mağazanın adı alevli.comkaydirigubbakcemile ordan e-satış tıkla cnm

merkezinin olduğu yerde kendi mağzasıda varmış canım, şişlidemiş yeri. walla çok iyi oldu bunları bulduğun Şeniz

bende almak istiyorum onlardan ama
masaya sığarmı acaba çok kalabalık olmazmı
malum çap olarak biraz büyükler :)

bende almak istiyorum onlardan ama
masaya sığarmı acaba çok kalabalık olmazmı
malum çap olarak biraz büyükler :)

sevgili adaşım, dediğin doğru biraz büyükler yani sevistende büyükler, ben çok kalabalıkta kullanmayı düşünmüyorum. 6-7 kişilik misafirim olunca kullanıcam. çünküm dedin gibi masada biraz yer sorunu olur.

Canımm sen bunu kaça aldınn
Geçenlerdee bunun fiyatınıı sordumm bana 350 deddii bayann

400 aldım cnm 10 ay takstle
kızlar ben dün buz kalıbı aldım kendime meyveli buzlarımın şekli meyve olacak:)size onun resmini ararken bakın ne buldum

komşu hayırlı olsun cnm ana benım bundan yok nolcak sımdıkkaydirigubbakcemile3

Kızlar dün yine çeyizimi alt üst ettim ne var ne yok diye. Ve canımı çok sıkan birşey oldu.Benim yemek takımımı babam yaklaşık 7-8 sene önce almıştı. Epeyidir bakmıyordum modeline , dün baktım ve çok demodee hemde çokkk. Yeni bir takım almakta hiç aklımdan geçmiyordu ama dünden sonra kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum.:çok üzgünüm:

modeli koyailiosan koysana görek yavrum olmadı güünlüük yaparsın ou yen brtane alırsın içine sinmediyse evlenince de alırsın sorun edip tadını bozacak bişey değil emn ol

modeli koyailiosan koysana görek yavrum olmadı güünlüük yaparsın ou yen brtane alırsın içine sinmediyse evlenince de alırsın sorun edip tadını bozacak bişey değil emn ol

O kadar canım sıkıldıki resmini bile çekmek gelmedi içimden canım. Şimdi yemek takımlarına baktım 400-600 arası beğendiklerim. Düğüne az bir zaman kalmışken birde buna para vermek hiç işime gelmiyor açıkcası.Günlük yemek takımımda var hemde yemek takımımdan daha şık.OOf off karar veremiyorum. Dediğin gibi tadımı bozacak birşey değil aslında ama elimdede değil.

Kızlar fazla ıvır zıvır almayın derim ben aldım mutfak tezgahının üstü gözükmüyor çok dolu oluyor

esracım bende sırf bu yüzden eskiden hç bir şey aldırmadım...
sadece bir çift kişilik bornoz setim vardı onuda misafir bornoz seti yaptım gene gidip gönlüme göresini aldım... birde borcom vardı bir sürü malum onunda modası geçmiyor. haa evet şimdi hepsini birden almaya kalkınca epey zor oldu ama sevmediğim istemediğim hiç bir şey yok. dantelim var bir sürü anlaşma yaptım ben sermem anne bunları diye dil döktüm br ton:)))))) ama en can alıcı vuruşu şöyle yaptım söylermisin sen bile sermiyorsun da ben neden alıp sereyim modern şeyler varken dedim iyi tamam götürme dedi sonunda:)))) bu arada eklediğn porlandlardan bende hafta sonu aldım hayatım. şu kenarına bardak konup hani kurabiye falan koyma yeri olandan. 24 lirayaydı 22 ye aldım tanesini... çokkk beğenerek aldım ama. sonra tuzluklardan da almadım diye pişman oldum...

dimples canım seninde eklediğin suplalarla mıknatıslı baharatlıklara bittim. 12 li olanın fiyatıda uygun geldi bana. boyutlarıda yazıyor yanında sanırım benim için kafiler. bakim ayarlayabilirsem onlardan alcam sanırım. siteyide kaydettim balım:..

diğer atladığım yazmadığım arkadaşlar aldıklarınızı güle güle kullanın. netim çok ağır bu gün tek tek yorum yapamadım affola...
seviyorum hepinizi....

Canım banyo için çok cici desenlerde heryerde var çok ta uygun bence çok kaliteli bişey almana gerek yok çünkü banyoda çabuk eskiyycekler

lepicim çok sağol güzelim.aradığım şey tam bu.ama ben görmedim bunlardan.tam olarak burda var diyebileceğin bir mekan olursa bana söylermisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…