Ordu merkez
saol canim. ozaman baska yer arastirmaya gerek yok zaten cok bildigim yer yok bosuna urasmiyayim a.s.
Ordu merkez
saol canim. ozaman baska yer arastirmaya gerek yok zaten cok bildigim yer yok bosuna urasmiyayim a.s.
ben bu mağazayı bağdat caddesinde görmüştüm ama başka yerlerdede vardır eminim ALV mağazanın adı alevli.comkaydirigubbakcemile ordan e-satış tıkla cnm
bende almak istiyorum onlardan ama
masaya sığarmı acaba çok kalabalık olmazmı
malum çap olarak biraz büyükler :)
benımkısı bu komsu
Canımm sen bunu kaça aldınn
Geçenlerdee bunun fiyatınıı sordumm bana 350 deddii bayann
kızlar ben dün buz kalıbı aldım kendime meyveli buzlarımın şekli meyve olacak:)size onun resmini ararken bakın ne buldum
Kızlar dün yine çeyizimi alt üst ettim ne var ne yok diye. Ve canımı çok sıkan birşey oldu.Benim yemek takımımı babam yaklaşık 7-8 sene önce almıştı. Epeyidir bakmıyordum modeline , dün baktım ve çok demodee hemde çokkk. Yeni bir takım almakta hiç aklımdan geçmiyordu ama dünden sonra kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum.:çok üzgünüm:
komşum evt rengıde o 10 ay takstle 400 aldım ama ben nerdeyse peşın verdım dıyebılırım öle az az vermedım tasktlerı
gulcehre senın cevabını beklıyorum cnm ben koydum resmı bk ondan mı aldığın tencere setı
kızlar ben dün buz kalıbı aldım kendime meyveli buzlarımın şekli meyve olacak:)size onun resmini ararken bakın ne buldum
modeli koyailiosan koysana görek yavrum olmadı güünlüük yaparsın ou yen brtane alırsın içine sinmediyse evlenince de alırsın sorun edip tadını bozacak bişey değil emn ol
bu kahvaltı takımında gördüğün kapaklı kaplar var ya onlar tek de satılıyor canım ve ben porselen kapaklılar yerine böle bişi almayı daha uygun görüyorum içine hava girmez ve günlük kullanım için ideal 3 lira falan tanesi züccaciycilerde mevcut yuvarlak haricinde kare olanları da var. ama kesinlikle porselenlerinden bahsediyorum seramik olanları da onlar çabuk kırılır ve kalınlar a.s
Canım valla çok güzel yaa bunlar da biliyossun banyo havlularına bayılmıştım alcam kesin bu ayy yaaaa aklıma geldi sayende tekrar kaydirigubbakcemile5. Nerden aldın peki???a.s.
songa havlu terlikler ikeada satılıyordu
balayına gittiğin oteldende alabilrsin :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?