Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

offf kahvede içtim banamısın demiyor hala deli gibi uykum varr. Ya bende artık tatile çıkmak istiyoruuummmsırnaşık şey.Tatildeki kızceler mışıl mışıl uyuyorlardır şimdii

yaaa bu uyku derdi bende de var. dün özellikle erkenden yattım ama şimdi yine uykum var. Servistede yarım saat uyuyorum horul horul yinede gözlerimi açamıyorum oooof offf

Erva8; değişik güzel bir modelmiş.

sulfat; beta senin yerine oteli test etti. Herşeyi güzel olmuş darısı sana.

şimdi belkimde otele gitmişsindir tatlım iyi bir tatil geçirip dönersin inşallah.

jtosik; nikahta abdest ve başörtüsü gerekiyor.
hoca mehiri sorar ne kadar sitiyorsun diye.
namaz kılınmaz. gerdek gecesi erkek namaz kılar.

tubiiş, yeni nickinin anlamı nee?

kazakistan yada özbekistanda bir otelin adına kitap var işyerimde ondan çaldım ekleme yaparak.

yaaa bu uyku derdi bende de var. dün özellikle erkenden yattım ama şimdi yine uykum var. Servistede yarım saat uyuyorum horul horul yinede gözlerimi açamıyorum oooof offf

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: neden acaba ???

günaydın bu arada opuyorumnanaktan

günaydın herkezeeeee
bnm kociş hasta evde ben işteym yanında olamıyom yaa:gitme:

günaydın kızlar...

uyku problemi bende de var yaa yok mu bir çözümü erken de yatıyorummm ama sabah klkamıyorum yinee...

ERVA gelinlik güzel canım önemli olan senin zerinde nasıl duracağı ben hazır olan bu modeli bir dene derim

herkesee günaydııınnnopuyorumnanaktan

sirrus aklıma bişi geldi hani sen giremiyon ya bilgisayarın herkesin önünde olduğu için
ben diyom ki puketin pc sine geçsen olmaz mı bacım :lepi:

kızlar hala daha dargınız nişanlımla dünden beri (

canımm uzatma ama bence eğer bu kadar üzülüyorsan herşey yoluna girer canım merak etme

günaydın herkezeeeee
bnm kociş hasta evde ben işteym yanında olamıyom yaa:gitme:

geçmiş olsun esmacımmmm akşam çorba yaparsın öpersin ohhh misss

bu arada son 20 gün :lepi:

gunaydın esma gecmıs olsun pıtırcık aksam yazdıklarım kalorıfer tesısat malzemelerı bırıde banyo malzemesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…