Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

260 tl

500 tl

200 tl

kızlar bunları almayı düşünüyorum alan varmı daha once
fıyatları nasıl uygun deılse kazık yemeden baska yerlere bakım

bıde bunu alcam ama fıyatı suan ellerınde olmadığı için bılmıyorlarmış
komşumdan alcam uygun deılse daha cok ındırım alcamda:jeyyar:

esmacım cok gecmıs olsunn

elısaacım bence sızın sorun cok ufak yanı bana öle geldı
uzatma derım bak dunde dedım bugunde dıyorum
sımdık dedığıne göre bazı adetlerden çıkmış sorun ama bak onlar halolmuycak seyler deıl
herkesı bırak nışanlın ve senın mutluluğun ıcın cok usteleme
annene de tmm yapcaklarmış
nışnlınla alın bırlıkte

bugunde karamsarlıklar devam etcek anlasılan

pufım noldu cnm merak etme allah yardım eder iş bulur cnnm uzme kendını nolurr

günaydın kızlar esmycim geçmiş olsun böcükcüm o el blenderi varya 3 lü takımı kampanyada oldumu 100 lira oluyo ben öyle almıştım. bitek mikser başı yok mikseride ayrı 50 liraya alırsın 50 lirada cebine kalır bence. aklında bulunsun.

esma , geçmiş olsun canım. sen akşama bi tarhana yap sıcacık miss

böcük, süpürgenin iyi olduğunu duymuştum çok tavsiye etmişlerdi ama diğerlrini bilmiyoorum..

ışıl sadece 20 gün hihoyyyt

burcu sabah hemen hava durumuna baktım. canım arakadaşım evet yağışlı gözüküyor ama yaz yağmuru inşallh düğün saatlerinize denk gelmez kuşum. Ben ellerimi açtım yine :Saruboceq: içini ferah tut olur mu?

bugunde karamsarlıklar devam etcek anlasılan

pufım noldu cnm merak etme allah yardım eder iş bulur cnnm uzme kendını nolurr

Canım üzülmemek elde değil ki yani şükürsüzlük yapmak istemiyorum Allahım sağlık sıhhat versin ama bir daha hiçbir şey istemicem...

O kadar hevesliydim o kadar güzel şeyler hayal ediyordum ki şimdi hiçbiri olmayacak ama benim günahım ne başkalarından eksiğim ne:1no2:

Neyse kızlar ya sabah bir bakayım dedim yazmıcam daha sizinde havanızı bozmak istemiyorum. Teşekkür ederim destek olan herkese.Allahım hayırlısını versin:Saruboceq:

kızlar hala daha dargınız nişanlımla dünden beri (

cnm nısanlına satasmasaydın keske annesının sucu ne yapsn
cnm yolculuk tamamen benimkinin kyfine bağlı uyucak niraz kaçta çıkalım derse öyle yapıcaz. çok öpüyorum hepinizi
bu arada tarihe düğününde en çok oynayan gelin olarak geçicem sanırımmm

ohhh süper ama sen gıttın ben yazıyom
Kızlar çeyizinizde kaç yorganınız var?Kaçtane olmalı?
bnm 2 çift 1 tek k
geçmiş olsun esmacım, izin alıp öğlen eve gidemez misin?

arakdsım ızınde oldgundan tekım muhasebede gıdemem
gecmıs olsn dıyen herkeze tesekkurler
zaten gece mısıl mıısl uuymusum kociş eziyet cekmiş kızdım kendıme 6.30 uyandım yanımda yok baktım salonda atesı var sirkeli su yaptım
kahvaltı hazırladm bıraktm geldım
gece doktora gıtmıstı cırcır la basladı hastaneden bı bakmıs kardesıyle babası kardesındede aynı sıkayet doktor demiş bagırsak enfekiyonu

elisacım, nişanlıcını üzme, ama o seni çok mu kırdı ? Telefonda tartışma emi, oturun konuşun barışın. Sevdiceğini sev sen yeter :)

benım nette sorun var sanırım yaa bı gelemedım
PUFI senı hıc böle tanımamıştım cnm
hemen pes edıyon ve 2 eşyan baskalarından eksık olcak dıe düşündüğü seylere bakk yaa:mymeka:
bak dun sana dedım bı oturma odası 2500 tl beğendım yemek odası 3000 yatak odası bı okadr napcaz paramız cok yok gdıp 2700 tl kampanyalı urunlerden alcaz
RABBIM önce sağlık versın
bak olan seylerın kıymetını bıll
olmazsa olmasın bazı esyan nolcak evlenınce calısır alırsınız

mandlın cok tsk ederım cnm
baberko cnm urunlerı karsılastrma yaptım
mesela elektrık süpürgenın bı ust modelı ıle arasında hıc fark yok 150 tl oynuyo
el blenderda senın dedığın gıbı alsam cırpma telını nerden alcam bıde kucuk kabı yok zaten aynı pek fark yoktu sorduğum yerde

Yok canım derdim eşya değil ki... Bir sürü şey var, biz ailelerden yardım almıyoruz sadece kendimiz yapıyoruz ve de borcumuz da var. Bunlar da beni düşündürüyor neden böyle oldu diye ama yapacak bişey yok tabiki rabbim sağlık sıhhat versin, ölümden başka herşeye çare var. Ama insan ister istemez üzülüyor hak verin bana mafoldumben Dedim ya şükürsüzlük yapmak istemiyorum ama işte şok oldum yani beklemediğim birşey olduğu için :1no2: öyle işte...

bocuk gecen yıl tefalde kampanya vardı hala varmı bılmıom 100 tlye blendr mıkser setını verıolardı cırpıcı bıde...:enbuyukkk:

günaydın herkezeeeee
bnm kociş hasta evde ben işteym yanında olamıyom yaa:gitme:

geçmiş olsun canım...

böcüküm o süpürge sulu mu susuz mu ben de süpürge alacapım ama nasıl alacagım bilmiyorum ,sen arastırmıssındır iyidr düşünebilirim ben de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…