Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydınlarrrrrrrr

Kızlar çeyizinizde kaç yorganınız var?Kaçtane olmalı?

bitane annem işletti o var
iki tane normal alacaktık kayınvalidem de almak istedi biz 1 aldık
oda 1 yün 1 normal aldı
toplam 4 etti çift kişilik
1 tanede tek kişilik var
onca yorgan ne olacak bilmem :)

kızlar gelinlimi seçtim biras erken ama seçtim

türbanlı olunca bozulabilir gibi geldi baana
tabi işi bilene danışmak lazm

ohh ne güzel

Sulfatt yarın ykm de yarı yarıya indirim varmış mesaj geldi telime sen seversin ykm yi

:roflol::roflol::roflol::roflol:

puketttttttt canımm Şeniz

Ne cevabi? :kedi:
Pashminacim yok su an heycan ;=) Sanirim dügün günü olusur zemuszemus
Imam nikahinda namaz kilmam lazim dedi annem, evde kilacam, degil mi? Rezil olmiim yaaaa

imam nikahından sonra namazmı kılınıyormuş

kızlar hala daha dargınız nişanlımla dünden beri (

:teselli: hiçbi gelişme olmadımı aramadımı

yaaa bu uyku derdi bende de var. dün özellikle erkenden yattım ama şimdi yine uykum var. Servistede yarım saat uyuyorum horul horul yinede gözlerimi açamıyorum oooof offf

aynen aynen
ben otobüsle gidip geliyorum ve genelde ayakta gidiyorum
pestilim çıktı

evlülük = uykudan fedakarlık :1ninca:

aynen öle
orayı topla burayı sil
şunu kaldır derken saat oluyor 12 yat uyu uyuyabilrsen

200 tl

kızlar bunları almayı düşünüyorum alan varmı daha once
fıyatları nasıl uygun deılse kazık yemeden baska yerlere bakım

180e almıştım 20lira 20 liradır :)

bıde bunu alcam ama fıyatı suan ellerınde olmadığı için bılmıyorlarmış
komşumdan alcam uygun deılse daha cok ındırım alcamda:jeyyar:

270

canım benim saol aminnnn :Saruboceq: opuyorumnanaktan

cnm yolculuk tamamen benimkinin kyfine bağlı uyucak niraz kaçta çıkalım derse öyle yapıcaz. çok öpüyorum hepinizi
bu arada tarihe düğününde en çok oynayan gelin olarak geçicem sanırımmm

canım buketcim hangi ara geldin gittin..özledik seni :sinifsinif:

kızlar hala daha dargınız nişanlımla dünden beri (

elissacım yani bence bu konuyu çok abartıyosun..nişanlına patlaman inan çok gereksiz.yani annesi bunları söylemiş olabilir ama nedirki kıyafet dediğin ya çık bigün nişanlınla alın olsun bitsin.tek dert bu olsun be cnm..

260 tl

500 tl

200 tl

kızlar bunları almayı düşünüyorum alan varmı daha once
fıyatları nasıl uygun deılse kazık yemeden baska yerlere bakım

canım ben sondakinden aldım fiyatı ii bence çok ii bu marka :)

canımcım sana kendimden bahsediim şükret haline olurmu opuyorumnanaktan
şimdi ben k.validemle beraber oturuorum ve geçen sene biz daha flört ederken oturma odasına takım aldık beraber oda yeni eve taşındıkları için zorunlu olduundan aldık ve bana seçtirdiler Allah razı olsun salon takımı k.validemin doğru dürüst oturmadığı takımlar oysa ben neler hayal etmiştim... yatak odamızda gömme dolap olduundan takım almadık ailemin maddi durumu ii olmadıından içime sine sine alamadım baza başlık ve yatağımı ama yinede güseller şimdi evi satışa çıkardık die komodin bile almadık yatak odama
evde köpekleri var ve salona yeni aldıımız halıları serdik oraya girmesi yasak oraya tv de alamadık alınca napıcam açık renk halılarla bilmiorum nese bunları sana anlattım çünkü ben mutluyum sevdiim yanımda gece uyanıp uyanıp yüzüne bakıorum izliorum onu dkikalarca şükrediorum oda bende iş bulunur eşyalar alınır bence önemli olan ağzınızın tadı bitanem :kedi:

Ben kırmadım nişanlımı kısslar
o annesine toz kondurmuyor
Annesinin , bnm anneme söylediği sözler karşısında nişanlıma tlfnda sadece kendisi bilir dedim ( annesi için dedim bu cümleyi hani bi şey yapmak istemiyorsa yapmasın kendisi bilir demek istedim.. ) işte bu cümleme kızdı ağır konuştu. bende büyütmek istemediğimden kapattım tlf nu. çünkü ona uysaydım büyük kavga çıkardı.. ardından 2 kez msj attı istemiyorsan bitsin gibilerinden.. bir daha da ne o aradı ne de ben.. aramamda zaten

geçmiş olsun canım...

böcüküm o süpürge sulu mu susuz mu ben de süpürge alacapım ama nasıl alacagım bilmiyorum ,sen arastırmıssındır iyidr düşünebilirim ben de:)

cnm toztorbasız
nete yaz phılıps 9210 cıkar ozellıklerı karsına
yada dırek phılıps yaz tuketıcı urunlerde var

ellisam azcık sakinleşmesi için bekle tatlım sadece deki sonradan pişman olcaan bişi yapma o zaman belki kafasına dank eder

kızlar bu arada dün servisi kaçırdım 17:30da çıkıorum ya 19:30da evdeydim eşim gelmiş k.validem aşkım merak etmişler bide şarjım bitmişti telefonumda kapalı eve bi girdim benimki ayakkabılarını giyiyodu üff ne kızdı yaa çok korkmuş beni göremeyince canım benim yaa anneside kızım keşke bi kontürlüden arasaydın falan dedi opuyorumnanaktan :asigim:

hmmm...durumlar vahim..asla aramam diyosun ama bence bi ara yanlış anladın beni ben öyle demek istemedim fln de işte kırıldığından bahset.hatta beraber yapalım herşeyi de bişe de ama ara bence..yoksa cidden basit bi sebep uğruna biter gider cnm.. :teselli:

bızde tek basımıza yapcaz
butun mobılyaları ve beyaz esyalrı hatta tum evı tek basımıza
ama şükür rabbıme
ınan iş bulur durust ınsan sen merak etme ama 2 gunde koyma kendını guclu olŞeniz

bocuk gecen yıl tefalde kampanya vardı hala varmı bılmıom 100 tlye blendr mıkser setını verıolardı cırpıcı bıde...:enbuyukkk:

cnm ben ürün karsılastrması yapıp öle karar verıyorum
yoksa braun alcaktım bende
yanı bence her marka sadece bellı urunde başarılı
ornek braun epılasyonda dıyelım
tefalde tavalarda onun gıbı

çok zor bir durum yaa hemen aşarsınız inşallah canım..yüzyüze konusma fırsatınız olsa keşke farklı şehirlerde braz daha zor oluyordur sanırım..

cnm toztorbasız
nete yaz phılıps 9210 cıkar ozellıklerı karsına
yada dırek phılıps yaz tuketıcı urunlerde var

tamam canım sağol bi bakayım ben .

günaydın herkezeeeee
bnm kociş hasta evde ben işteym yanında olamıyom yaa:gitme:

geçmiş olsun esmyy

evlülük = uykudan fedakarlık :1ninca:

evlenmesem mi ne
delikafadulden

çok üzüldüm canım...en çokta böle basit bi konu için bitsin diyebilmesine çok kızdım doğrusu :uhm:

esmacım bu şikayetler bugunlerde çoğu kişide var çok geçmiş olsun a.s.

elısaa bence ara yanlış anlasıldığını belırt cnm yoksa ıkı parca için mutsuz olcaksnız
ama genede sen bılırsın aramam dıyorsan yanı

günaydın kızlarrr geçmişe bakayım az gelcemn opuyorumnanaktan

günaydınnnlarrrrr

günaydınlar
geçmiş olsun canım...

böcüküm o süpürge sulu mu susuz mu ben de süpürge alacapım ama nasıl alacagım bilmiyorum ,sen arastırmıssındır iyidr düşünebilirim ben de:)

sende sagol cnm

kızlar bende eccunun kebeleklerınden almıştm yaptm ama yatak odamdakı gıbı beyenmedım sanırım duvar rengınden bnm duvar rengm ev sahım sayesınde yesıl yaaa
yatak odamdakı cok uyumlu olmustu ve guzel
salondakını cok begenmedım
sizce? yınede odaya degısık hava kattı ama alıntı etmeyin silerım cok ilerlemesın sayflar
]
bunlarda mandilin lambalarından
BUNUDA KIRMIZI DIYE ALDIK PEMBE CIKTII

Son düzenleyen: Moderatör:

geçmişler olsun şeker
bu ara salgınmış bu dikkatli olun
ha bide ateşe sirkeli su ii gelir derler ama bi anlık düşürür sonra daha fazla çıkartırmış haberin olsun
yiğeni doktora götürünce yüksek ateşten doktor demişti

Allah şifaversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…