Kızlar çeyizinizde kaç yorganınız var?Kaçtane olmalı?
kızlar gelinlimi seçtim biras erken ama seçtim
Kızlar size betadan haber getirdim
Nikahı güzel geçmiş, şuan balayında marmariste. Daha sonra benim de gideceğim otelde kaydirigubbakcemile3 Otelden de memnunlarmış, yani keyifleri yerinde. Hepinize çok selamı var opuyorumnanaktan
Sulfatt yarın ykm de yarı yarıya indirim varmış mesaj geldi telime sen seversin ykm yi
kızlarrrrr
Ne cevabi? :kedi:
Pashminacim yok su an heycan ;=) Sanirim dügün günü olusur zemuszemus
Imam nikahinda namaz kilmam lazim dedi annem, evde kilacam, degil mi? Rezil olmiim yaaaa
kızlar hala daha dargınız nişanlımla dünden beri(
yaaa bu uyku derdi bende de var. dün özellikle erkenden yattım ama şimdi yine uykum var. Servistede yarım saat uyuyorum horul horul yinede gözlerimi açamıyorum oooof offf
evlülük = uykudan fedakarlık :1ninca:
200 tl
kızlar bunları almayı düşünüyorum alan varmı daha once
fıyatları nasıl uygun deılse kazık yemeden baska yerlere bakım
bıde bunu alcam ama fıyatı suan ellerınde olmadığı için bılmıyorlarmış
komşumdan alcam uygun deılse daha cok ındırım alcamda:jeyyar:
tatlım benim ben Almanya ya gelin gidiyorum o yüzden bir bavulumu alıp gidicem o yüzden resim çekemiyorum yoksa mahrum bırakırmıydım sizi
ama haftaya gelinliğim tamamlanınca inşallah gelinliğimi göstereceğim size
heyecan durumunu hiç sorma
burdaki kızlar tarih yaklaşınca hiç de heyecanlanmıyoruz diyordu sanki başkasının düğünüymüş gibi
ama ben deli gibiyim düşündükçe mideme kramplar giriyor
heyecandan öleceğim sanki
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
başta pıtırcıma sonra densem e sonra karalahana ya sonracıma başka kim vardı yaa pınarcıma CADIARZU
cnm yolculuk tamamen benimkinin kyfine bağlı uyucak niraz kaçta çıkalım derse öyle yapıcaz. çok öpüyorum hepinizi
bu arada tarihe düğününde en çok oynayan gelin olarak geçicem sanırımmm
kızlar hala daha dargınız nişanlımla dünden beri(
260 tl
500 tl
200 tl
kızlar bunları almayı düşünüyorum alan varmı daha once
fıyatları nasıl uygun deılse kazık yemeden baska yerlere bakım
Yok canım derdim eşya değil ki... Bir sürü şey var, biz ailelerden yardım almıyoruz sadece kendimiz yapıyoruz ve de borcumuz da var. Bunlar da beni düşündürüyor neden böyle oldu diye ama yapacak bişey yok tabiki rabbim sağlık sıhhat versin, ölümden başka herşeye çare var. Ama insan ister istemez üzülüyor hak verin bana mafoldumben Dedim ya şükürsüzlük yapmak istemiyorum ama işte şok oldum yani beklemediğim birşey olduğu için :1no2: öyle işte...
geçmiş olsun canım...
böcüküm o süpürge sulu mu susuz mu ben de süpürge alacapım ama nasıl alacagım bilmiyorum ,sen arastırmıssındır iyidr düşünebilirim ben de:)
Ben kırmadım nişanlımı kısslar
o annesine toz kondurmuyor
Annesinin , bnm anneme söylediği sözler karşısında nişanlıma tlfnda sadece kendisi bilir dedim ( annesi için dedim bu cümleyi hani bi şey yapmak istemiyorsa yapmasın kendisi bilir demek istedim.. ) işte bu cümleme kızdı ağır konuştu. bende büyütmek istemediğimden kapattım tlf nu. çünkü ona uysaydım büyük kavga çıkardı.. ardından 2 kez msj attı istemiyorsan bitsin gibilerinden.. bir daha da ne o aradı ne de ben.. aramamda zaten
Yok canım derdim eşya değil ki... Bir sürü şey var, biz ailelerden yardım almıyoruz sadece kendimiz yapıyoruz ve de borcumuz da var. Bunlar da beni düşündürüyor neden böyle oldu diye ama yapacak bişey yok tabiki rabbim sağlık sıhhat versin, ölümden başka herşeye çare var. Ama insan ister istemez üzülüyor hak verin bana mafoldumben Dedim ya şükürsüzlük yapmak istemiyorum ama işte şok oldum yani beklemediğim birşey olduğu için :1no2: öyle işte...
bocuk gecen yıl tefalde kampanya vardı hala varmı bılmıom 100 tlye blendr mıkser setını verıolardı cırpıcı bıde...:enbuyukkk:
Annesinin , bnm anneme söylediği sözler karşısında nişanlıma tlfnda sadece kendisi bilir dedim ( annesi için dedim bu cümleyi hani bi şey yapmak istemiyorsa yapmasın kendisi bilir demek istedim.. ) işte bu cümleme kızdı ağır konuştu. bende büyütmek istemediğimden kapattım tlf nu. çünkü ona uysaydım büyük kavga çıkardı.. ardından 2 kez msj attı istemiyorsan bitsin gibilerinden.. bir daha da ne o aradı ne de ben.. aramamda zaten
cnm toztorbasız
nete yaz phılıps 9210 cıkar ozellıklerı karsına
yada dırek phılıps yaz tuketıcı urunlerde var
kızlar aranısda kpss tercıhı yapan-yapacak varmı?
günaydın herkezeeeee
bnm kociş hasta evde ben işteym yanında olamıyom yaa:gitme:
evlülük = uykudan fedakarlık :1ninca:
arakdsım ızınde oldgundan tekım muhasebede gıdemem
gecmıs olsn dıyen herkeze tesekkurler
zaten gece mısıl mıısl uuymusum kociş eziyet cekmiş kızdım kendıme 6.30 uyandım yanımda yok baktım salonda atesı var sirkeli su yaptım
kahvaltı hazırladm bıraktm geldım
gece doktora gıtmıstı cırcır la basladı hastaneden bı bakmıs kardesıyle babası kardesındede aynı sıkayet doktor demiş bagırsak enfekiyonu
günaydın kızlarrr geçmişe bakayım az gelcemn opuyorumnanaktan
günaydınnnlarrrrr
geçmiş olsun canım...
böcüküm o süpürge sulu mu susuz mu ben de süpürge alacapım ama nasıl alacagım bilmiyorum ,sen arastırmıssındır iyidr düşünebilirim ben de:)
arakdsım ızınde oldgundan tekım muhasebede gıdemem
gecmıs olsn dıyen herkeze tesekkurler
zaten gece mısıl mıısl uuymusum kociş eziyet cekmiş kızdım kendıme 6.30 uyandım yanımda yok baktım salonda atesı var sirkeli su yaptım
kahvaltı hazırladm bıraktm geldım
gece doktora gıtmıstı cırcır la basladı hastaneden bı bakmıs kardesıyle babası kardesındede aynı sıkayet doktor demiş bagırsak enfekiyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?