kızlar bende eccunun kebeleklerınden almıştm yaptm ama yatak odamdakı gıbı beyenmedım sanırım duvar rengınden bnm duvar rengm ev sahım sayesınde yesıl yaaa
yatak odamdakı cok uyumlu olmustu ve guzel
salondakını cok begenmedım
sizce? yınede odaya degısık hava kattı ama alıntı etmeyin silerım cok ilerlemesın sayflar
esnemekten ağzım yırtılacak bigün
uyy seninmi benim mi gözleri mandalla tutturulmuş ağzı açık uykucu mandilin smileyii
kızlar bugün saçlarımı kestirmeye gidicem :)
boyada olacaktı ama bu ay sıkıştık onu erteledim
esmaaaa güzel olmuşş canımmm güle güle kullan :lepi:
salon için benimkilerde geliyo perşembe günü..cumaya eklicem hemen yerimseniben
bende belkıd egıstırmem pmebe kırmızı ne olcakesma coook cici olmuş lambalar :)
canım rengi uçuk olmadığı için göze batacak kadar pembe değil, çok yakışmış.
kelebeklerini sevsinler, eccuşunkinide hatırladım. Salonu klasik havasından çıkarmış, güzel olmuş. Ama belki iki-3 tanesi olmasa daha mı iyi olurdu -tatlicadiarzu-
sagol cnm evet duvar rengıyle uyamadı yaaa ama esyalarla uydu yanı genel odada uyuyor tek duvarı cektım ordA CIKKesmycim lambaların cok güzel olmuş ama ewt sanki salon stickeri cok uyumlu olmamış gibi kafamçokkarıştı
arsima duvardamı kapıdamı benm duvardakılere bısey olmadı bi tandııgm kapıya yaptı sokuluyordu bnm atma yok hiç kiracıyım ama hep yapıyom ne olack bakalm
ho hoooo hadi bakalım bende geçen ay kestirdim..bende boyatmak istiyorum arsi ya karamel rengineeeee bide diyorum değişik bi kesim olsun önler kakküllü felan
esma sende benım gıbı basortunu perdeye mı asıyon zemuszemus
esma ,
ışıl sadece 20 gün hihoyyyt
Canım üzülmemek elde değil ki yani şükürsüzlük yapmak istemiyorum Allahım sağlık sıhhat versin ama bir daha hiçbir şey istemicem...
O kadar hevesliydim o kadar güzel şeyler hayal ediyordum ki şimdi hiçbiri olmayacak ama benim günahım ne başkalarından eksiğim ne:1no2:
Neyse kızlar ya sabah bir bakayım dedim yazmıcam daha sizinde havanızı bozmak istemiyorum. Teşekkür ederim destek olan herkese.Allahım hayırlısını versin:Saruboceq:
esma bence kelebekler cok değişık hava katmış
lambada kötu durmuyoo
ecuu, esma bana nerden aldığınızı yazarmısınız?
aslında evlıyken yapmıyom sevmıyom o perdede degıl perdede kalpli askmla ıkımızın yastıgı var yastıkta takılıesma sende benım gıbı basortunu perdeye mı asıyon zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?