Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

[QUOTE

aslında evlıyken yapmıyom sevmıyom o perdede degıl perdede kalpli askmla ıkımızın yastıgı var yastıkta takılı
yanı yastk perdede esarp yastıktaakafamçokkarıştı[/QUOTE]

fes başıma başım duvara ....kafamçokkarıştı

[QUOTE

aslında evlıyken yapmıyom sevmıyom o perdede degıl perdede kalpli askmla ıkımızın yastıgı var yastıkta takılı
yanı yastk perdede esarp yastıktaakafamçokkarıştı

fes başıma başım duvara ....kafamçokkarıştı[/QUOTE]

ayy koptm aynen ole oldu

anaaaa böcük orda ne ağız dalaşı varr şaştım kaldım vallaa.. :bbo:
:1shok:
böcük en son demiş cık cık cık terbiyesizlmaz:
kız terbıyesız olmayan bısey yazmamışkı
ayy harbi manyak hee
kaydirigubbakcemile5
amannn işte olacağı belliydi ban yedi gitti delüü :)
sımdık dıplomasını kapıda gösterır kazene alır oda ıcerı kaydirigubbakcemile3
yalnız böcük sende de eksınn hiç kaçmıyor :)
ben sızler ıcn varım
bıgun sızlere vere vere bende grılescem :sinifsinif:

o şaşkın kıza diplomalı cahil diye bi şiir yazdım keşke okuyup banlansaydı beeeeelmaz:

kız okadar cok şey okumuş unıversıte bısey anlamamış emın ol ondanda anlamazdı :1closedeyes:

günaydın kızlar

hala kapalı ve yağdı yağacak bir günden merhaba size
dün bizim atölyeyi su bastı zarar filan :S burda koşuşurmaca baya oldu

elissa cım ben herkesten farklı olarak daha şimdiden sen annesine bişey söylememişken, annesine laf söyletmeyip, bitsin diyebiliyorsa nişanlın iyi düşün derim, hiç alttan filan da alma, burda okuyoruz öyle anasına laf söyletmeyenlerin evliliğini

ama bence en başta senin hatan var, kaynananın annene söylediğini sen neden nişanlına açıpta söyledin, bunu yapmaman lazımdı. düğünde bişey takmıcaksa, vermicektin sende olanı olup bitecekti

kafan karışık biliyorum canım ama kendini strese sokup durma, hakkında hayırlısı olsun inş

@mawro bende kaç gündür uğraşıyorum, açılmıyordu site, bugün tercih yaptım ama benim puanım çok düşük, yine de Allahtan ümit kesilmez diyip ettim tecih bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…