kız ilk mesajını hıc begenmedım dıye yazmıs kesın kıza bı gıcıklıgı var tanıyorrr
kız ilk mesajını hıc begenmedım dıye yazmıs kesın kıza bı gıcıklıgı var tanıyorrr
banlamak ne demek sıteye gırısının yasaklanmasımı ...eger oyleyse baska bı kullanıcı adı acamazmı...
[QUOTE
aslında evlıyken yapmıyom sevmıyom o perdede degıl perdede kalpli askmla ıkımızın yastıgı var yastıkta takılı
yanı yastk perdede esarp yastıktaakafamçokkarıştı
manyakmı o be delikafaduldenekşına baktınız mı kızlarr
allahım akıl fıkır versınn
canım harika bi şiir gerçekten..keşke okusaydı kara cahil..o şaşkın kıza diplomalı cahil diye bi şiir yazdım keşke okuyup banlansaydı beeeeelmaz:
saten tanıdığını söylemiş esmy
ekşın dıyonuzda dun aksam cok gusel hareketlerı ızledınzmı tekrar dı ama koptummm
günaydın kızlar
hala kapalı ve yağdı yağacak bir günden merhaba size
dün bizim atölyeyi su bastı zarar filan :S burda koşuşurmaca baya oldu
elissa cım ben herkesten farklı olarak daha şimdiden sen annesine bişey söylememişken, annesine laf söyletmeyip, bitsin diyebiliyorsa nişanlın iyi düşün derim, hiç alttan filan da alma, burda okuyoruz öyle anasına laf söyletmeyenlerin evliliğini
ama bence en başta senin hatan var, kaynananın annene söylediğini sen neden nişanlına açıpta söyledin, bunu yapmaman lazımdı. düğünde bişey takmıcaksa, vermicektin sende olanı olup bitecekti
kafan karışık biliyorum canım ama kendini strese sokup durma, hakkında hayırlısı olsun inş
@mawro bende kaç gündür uğraşıyorum, açılmıyordu site, bugün tercih yaptım ama benim puanım çok düşük, yine de Allahtan ümit kesilmez diyip ettim tecih bakalım
bana da söyleyin yaa.anlamadım neyden bahsediyorsunuz.diğer gelinlere çikin diyen kız kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?