Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bıgun bende öle grılesırsem
benı kım kurtarcak mafoldumben

gıdem bakem ekşın varmı

kız ilk mesajını hıc begenmedım dıye yazmıs kesın kıza bı gıcıklıgı var tanıyorrr

banlamak ne demek sıteye gırısının yasaklanmasımı ...eger oyleyse baska bı kullanıcı adı acamazmı...

selenay kaç puan aldın ben 72 bakanlık tercıhı yaptım vhki toputopu 5 terch yaptım zatenn

kız ilk mesajını hıc begenmedım dıye yazmıs kesın kıza bı gıcıklıgı var tanıyorrr

kesin :)

banlamak ne demek sıteye gırısının yasaklanmasımı ...eger oyleyse baska bı kullanıcı adı acamazmı...

bikaç gün süreli olarak giriş yapamıyorsun
ama bikaç kez ban aldıkça bu süre çoğalıyor sonra süresiz galiba
tekrardan üyelik almak yasak
cezanın bitmesini beklicen mapus damlarında

[QUOTE

aslında evlıyken yapmıyom sevmıyom o perdede degıl perdede kalpli askmla ıkımızın yastıgı var yastıkta takılı
yanı yastk perdede esarp yastıktaakafamçokkarıştı

fes başıma başım duvara ....kafamçokkarıştı[/QUOTE]
kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü

ekşına baktınız mı kızlarr
allahım akıl fıkır versınn
manyakmı o be delikafadulden

o şaşkın kıza diplomalı cahil diye bi şiir yazdım keşke okuyup banlansaydı beeeeelmaz:
canım harika bi şiir gerçekten..keşke okusaydı kara cahil..

tekarrdan başka pcden uyelık alır...zor bişi gibi gelemdi bana... zemuszemus her neyse amannn evlerden ırak

ekşın dıyonuzda dun aksam cok gusel hareketlerı ızledınzmı tekrar dı ama koptummm

ekşın dıyonuzda dun aksam cok gusel hareketlerı ızledınzmı tekrar dı ama koptummm

kız hemşo olduğumuz ne kadar belli kaydirigubbakcemile3

ekşınnnnnnnn diyince benimde aklıma çok güzel hareketler geldi hıyarlı baba havuçlu anne yine süperdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Selanay , bende aynen senin gibi düşündüğümden aramaya niyetim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…