E
EU3
Ziyaretçi
Ay bukeaaaaaaaaaaaaatttttttkızlarrrrr
kına fotolarını gördüm süper tatlısın
eminim düğünde de öylesşndir
hadi dinlen geeeeeeeeelllllllll
poffffffffffffffffffffffkızlar hala daha dargınız nişanlımla dünden beri(
200 tl
anaa bu çok güzel hangi marko
içindekiler tam olarak ne
bi de bahimmmm
ay canım benim aşkolsunCanım üzülmemek elde değil ki yani şükürsüzlük yapmak istemiyorum Allahım sağlık sıhhat versin ama bir daha hiçbir şey istemicem...
O kadar hevesliydim o kadar güzel şeyler hayal ediyordum ki şimdi hiçbiri olmayacak ama benim günahım ne başkalarından eksiğim ne:1no2:
Neyse kızlar ya sabah bir bakayım dedim yazmıcam daha sizinde havanızı bozmak istemiyorum. Teşekkür ederim destek olan herkese.Allahım hayırlısını versin:Saruboceq:
böyle düşünme sakın nolur
allaha şükür gençsiniz çalışkansınız
hem dürüst diosun akıllı diosun nişanlına
bak gör herşey düzelir
ah geçmiş olsun esmacım yacnm nısanlına satasmasaydın keske annesının sucu ne yapsn
ohhh süper ama sen gıttın ben yazıyom
bnm 2 çift 1 tek k
arakdsım ızınde oldgundan tekım muhasebede gıdemem
gecmıs olsn dıyen herkese tesekkurler
zaten gece mısıl mıısl uuymusum kociş eziyet cekmiş kızdım kendıme 6.30 uyandım yanımda yok baktım salonda atesı var sirkeli su yaptım
kahvaltı hazırladm bıraktm geldım
gece doktora gıtmıstı cırcır la basladı hastaneden bı bakmıs kardesıyle babası kardesındede aynı sıkayet doktor demiş bagırsak enfekiyonu
allah şifa versin
kızların da dediği gibi salgın şşu aralar
geçer sen iyi düşün iyi olsun diyorum iki gündürYok canım derdim eşya değil ki... Bir sürü şey var, biz ailelerden yardım almıyoruz sadece kendimiz yapıyoruz ve de borcumuz da var. Bunlar da beni düşündürüyor neden böyle oldu diye ama yapacak bişey yok tabiki rabbim sağlık sıhhat versin, ölümden başka herşeye çare var. Ama insan ister istemez üzülüyor hak verin bana mafoldumben Dedim ya şükürsüzlük yapmak istemiyorum ama işte şok oldum yani beklemediğim birşey olduğu için :1no2: öyle işte...
herşeyi gördün bi beni görmedin
benim arkadaşımın babasına 5% yaşama şansı verdiler
beyin kanaması geçirdiğinde
dualarla ve pozitif düşünceyle adam iyileşti bak
aklının köşesine kötü düşünce kırıntısı bile sokmadan iyiyi düşün
ya bu işlerde biraz iletişim teniği kullanmak lazımBen kırmadım nişanlımı kısslar
o annesine toz kondurmuyor
Annesinin , bnm anneme söylediği sözler karşısında nişanlıma tlfnda sadece kendisi bilir dedim ( annesi için dedim bu cümleyi hani bi şey yapmak istemiyorsa yapmasın kendisi bilir demek istedim.. ) işte bu cümleme kızdı ağır konuştu. bende büyütmek istemediğimden kapattım tlf nu. çünkü ona uysaydım büyük kavga çıkardı.. ardından 2 kez msj attı istemiyorsan bitsin gibilerinden.. bir daha da ne o aradı ne de ben.. aramamda zaten
şimdi birisi dönüp sana dese ki senin annen böyle böyle dedi
sen toz kondurur musun annene
bi anda savunma psikolojisine geçersin
sen aklı selim davran
aç konuş
ben de şoka girdim aşkım de
o panikle öyle söyledim
ama sen de beni hiç alttan almadın de
annen büyüktür ona tabi ki bişi demem
onun lafına diyeceğim yok ama senin tavrın beni üzdü de
okları bi anda annesinden alıp sevgiline yoğunlaştır
umarım o da annesine söylediğinden çok snei kırdığına takılıp konuyu aşar
açıkçası yukarda yazdığın cümle karşındaki kişinin algısına göre kötü de anlaşılabilir
biri bana bunu dese
o anki psikolojime göre yapmazsa yapmasın keyfi bilir gibi de algılayabilirim
ben de boyatmak istiyorum yaaho hoooo hadi bakalım bende geçen ay kestirdim..bende boyatmak istiyorum arsi ya karamel rengineeeee bide diyorum değişik bi kesim olsun önler kakküllü felan
ama hayatımda sadece bir iki kere kına yaktım o kadar
çok siyah saçlarım çooook
kesin kesinkız ilk mesajını hıc begenmedım dıye yazmıs kesın kıza bı gıcıklıgı var tanıyorrr
zaten üyelik tarihi 09/06/2009
gelmiş
biraz yalandan durmuş
sonra da kızın açtığı ilk topice yardırmış
off bi de günaydın herkese