Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hehe çalış o zaman valla eylülde yine var herhalde

densem alınmıyo cnm

sınay evıne bakcam fakat suan netım cok yavas nednse kk ya gırınce oluyoo
yavas yavas yolcu mu oluyom nee

alıntı yapmayın lütfen silcem çünkü
bu arada selenay ve elisa size katılmıyorum

sonra da dedi ki annemin dediklerini sana sölemem hata ama nasıl onu sana savunduysam seni de ona aynı şekilde savundum kızdım ona
ve ben çok güveniyorum ona bu konuda
ben annesini bana karşı koruyan ama beni de annesine karşı koruyan adam isterim anlatabildim mi

eğer seninki seni ona savunmayıp onu sana savunuyorsa sadece olmaz
ama güveniyorsan ki aynı şekilde sana da sahip çıkar
bu kadar çabuk pes etme pekin hüküm verme derim ben

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bişe soram size

ayetel kursiyi okurken karıştırıyordum dün telefonuma mesaj attım tamamını okurken ordan bakıyorum sakıncası olmaz dimi
bide bazen lavaboya giderken telefonumu yanıma alıyorum günah olurmu acep

zavallı yüksek lisans diyo ama bence egosunu tatmin ediyor ilkokul bile olduğuna inanmıyorum ben o şahsın neyse.......

kpss 20 temmuza uzatılmış nesi uzatılmış anlamadım bilen varmı? kızlarrrrr

Son düzenleme:

lahanacım amin
ayrıca bozma sinirlerini
demek ara sıra oluyor bu tarz şeyler sen de iş iştir de gitsin artık yaaa
zaten çalışmak iyi bişey olsaydı üstüne para vermezlerdi

doğru sölüyorsun...

lahana benım patronda artropoza gırdı gırecek bı sınamekı kı sorma uyuz herıfın tekıı ondan nefret edıyorum hemde ıkı keereee....

andropoz a girmesi için biraz genç.ama ters bişiyler var.deli ediyor beni...

Amin.
sabır şekercim sabıırrrr

lahanma sabır dille dua et canııım. Allah hep yanında.

hepinize teşekkür ederim.sabretmeye çalışıyorum işte.ne olcak ağla ağla yine aynı...

canım hiç bişiy olmaz telefondan okursan.zaten yavaş yavaş okuya okuya alışırsın.bir bakarsın ezberinde.
telefnunda kayıtlıykende tuvalte girince bişiy olmaz.merak etme.

bence olmaz be arsi..eğer öle olursa o zman flash diske atalım Kuran-ı Kerimi sonradan ipten geçirip boyunumuza asalım cevşen niyetine kaydirigubbakcemile3 töbe töbeeee olmaz bence yaa

bu arada selenay ve elisa size katılmıyorum

Edacım sizinkinde peşin bir hüküm var ve evet nişanlının bunu sana söylemesi hiç hoş olmamış, ne oldu sende annesine karşı bir sınır oluşturdun, ama onlar gelip seni istedi ve gelinleri olacaksın yine de

ama elisanın durumu farklı canım bak, elisanın kaynanası yapacağını yapıyor zaten, elisa durumu nişanlısına anlatıyor (ki bu da yanlış bence) kendi bilir lafına, nişanlısı ayrılmaya bile getiriyor lafı, bir ilişki bu kadar ucuz değil yani ve ben burda hala dediğimin ardında olurum

Son düzenleme:
arsima sen tuvalette okumuyorsun dimi canım,sadece telefonumda kayıtlı ya onun la tuvalete girersem bişiy olur mu diyorsun?

kız arsima ne zekisin sen öle

tavsiye ederim kısçe valla çok iyi oluyor
misal gece ilk defa odamda tek kaldım annemler içerdeydi ama zaman zaman tırstım
aldım teli elime okudum :)

ağlayınca rahatlıyorsan iyi ama kendini yıpratacak kadarda ağlama
bide onun yanında ağlamamak için diren bazı insanlar vardır karşındakini öle görünce iice üstüne gider ve sen iice sinir olursun onun içn
sağol lahanacım

ALLAH kabul etsin arsicim:Saruboceq: rabbim herkesin kalbindekini bilir, o yüzden bence nerede okuduğun mühim değil

Amin canım.
teşekkür ederim cevaplar için

bence olmaz be arsi..eğer öle olursa o zman flash diske atalım Kuran-ı Kerimi sonradan ipten geçirip boyunumuza asalım cevşen niyetine kaydirigubbakcemile3 töbe töbeeee olmaz bence yaa

değişik bi düşünce :)
ama ben okurken sürekli kitaba bakamayacağım için ona bakıyorum
bence ikisi farklı ama ne bilim ya
en iyisi kocam gelince onada sorayım o bilir böyle şeyleri bilmesede sorar birilerine

arsima sen tuvalette okumuyorsun dimi canım,sadece telefonumda kayıtlı ya onun la tuvalete girersem bişiy olur mu diyorsun?

yok kız tuvalette okunurmu hiç :1shok:
evet tuvalete telefonla girdiğim zaman oluyor bişi olurmu diyorum

Allah kabul etsin aarsi bişicik olmaz, tuvalette okumuyor canım

Amin canım
yok yok lavaboda okumuyorum
evden çıkınca kapıda yatarken fln bide içim sıkılınca çalışırken masamda okuyorum

canım öncelikle benimle ilgili olan alıntını silsene ya
ben not düşmeyi unutmuşum

bir de demek istiyorum ki
bir önceki mesajda yazdım

annen kendi bilir duruma göre ters algılanabilinecek de bir sözdür
anlatabiliyor muyum?

yani almazsa almasın kendi bilir ters bi laftır da aynı zamanda
o yüzden çok hak vermemezlik de edemiyorum

aklı selim davranmalarını tavsiye ediyorum

ha vazgeçebiliyorsa
zaten problem yok

arsi okunmaz tuvalttee sekerımm..melekler bıle sen tuvalete gdıınce gırmesmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…