hehe kız ben hiç çalışmadan 65 aldım ama hiç memurluktan ümidim yok
patronumda dioki yine gir dersaneyede gönderirim dioben istemiom
cinsim ben galiba biraz
pıtırcık bende çalışmadım benımkı ıstemıyodu ama sımdı kandırdım ıkna olacagını bılseydım hazırlanırdım ben mat ve turkce cozdm sefglmn hatrı kırılmasın dıee (ozman nısanlı deıldk ve aılem ıstyrdu kpss ye gırmemı bende arada kaldım )sadece ılk bolumu cozdm tarhle cografya cosseydım ıı puan alırdım..ahhh ahhhh
sanmıyorum önemli olan senin içindeki okuma isteği bence
kızlar bişe soram size
ayetel kursiyi okurken karıştırıyordum dün telefonuma mesaj attım tamamını okurken ordan bakıyorum sakıncası olmaz dimi
bide bazen lavaboya giderken telefonumu yanıma alıyorum günah olurmu acep
Amın lahanaaa
lahanacım amin
ayrıca bozma sinirlerini
demek ara sıra oluyor bu tarz şeyler sen de iş iştir de gitsin artık yaaa
zaten çalışmak iyi bişey olsaydı üstüne para vermezlerdi
lahana benım patronda artropoza gırdı gırecek bı sınamekı kı sorma uyuz herıfın tekıı ondan nefret edıyorum hemde ıkı keereee....
Amin.
sabır şekercim sabıırrrr
lahanma sabır dille dua et canııım. Allah hep yanında.
kızlar bişe soram size
ayetel kursiyi okurken karıştırıyordum dün telefonuma mesaj attım tamamını okurken ordan bakıyorum sakıncası olmaz dimi
kızlar bişe soram size
bu arada selenay ve elisa size katılmıyorum
Ben kırmadım nişanlımı kısslar
o annesine toz kondurmuyor
Annesinin , bnm anneme söylediği sözler karşısında nişanlıma tlfnda sadece kendisi bilir dedim ( annesi için dedim bu cümleyi hani bi şey yapmak istemiyorsa yapmasın kendisi bilir demek istedim.. ) işte bu cümleme kızdı ağır konuştu. bende büyütmek istemediğimden kapattım tlf nu. çünkü ona uysaydım büyük kavga çıkardı.. ardından 2 kez msj attı istemiyorsan bitsin gibilerinden.. bir daha da ne o aradı ne de ben.. aramamda zaten
kız arsima ne zekisin sen öle
hepinize teşekkür ederim.sabretmeye çalışıyorum işte.ne olcak ağla ağla yine aynı...
canım hiç bişiy olmaz telefondan okursan.zaten yavaş yavaş okuya okuya alışırsın.bir bakarsın ezberinde.
telefnunda kayıtlıykende tuvalte girince bişiy olmaz.merak etme.
ALLAH kabul etsin arsicim:Saruboceq: rabbim herkesin kalbindekini bilir, o yüzden bence nerede okuduğun mühim değil
bence olmaz be arsi..eğer öle olursa o zman flash diske atalım Kuran-ı Kerimi sonradan ipten geçirip boyunumuza asalım cevşen niyetine kaydirigubbakcemile3 töbe töbeeee olmaz bence yaa
arsima sen tuvalette okumuyorsun dimi canım,sadece telefonumda kayıtlı ya onun la tuvalete girersem bişiy olur mu diyorsun?
Allah kabul etsin aarsi bişicik olmaz, tuvalette okumuyor canım
canım öncelikle benimle ilgili olan alıntını silsene ya
Edacım sizinkinde peşin bir hüküm var ve evet nişanlının bunu sana söylemesi hiç hoş olmamış, ne oldu sende annesine karşı bir sınır oluşturdun, ama onlar gelip seni istedi ve gelinleri olacaksın yine de
ama elisanın durumu farklı canım bak, elisanın kaynanası yapacağını yapıyor zaten, elisa durumu nişanlısına anlatıyor (ki bu da yanlış bence) kendi bilir lafına, nişanlısı ayrılmaya bile getiriyor lafı, bir ilişki bu kadar ucuz değil yani ve ben burda hala dediğimin ardında olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?