- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
lepicim çok sağol güzelim.aradığım şey tam bu.ama ben görmedim bunlardan.tam olarak burda var diyebileceğin bir mekan olursa bana söylermisin canım
lepı cnm ne ettın ctesı gıttın mı b.köye
mısraa aldıklarını huzurlu gunlerde kullan tatlım hepsı harıkaŞeniz
lepı kesme tahtan cok renklı guzelmış cnm ı gunlerde kullan
assortık sende gule gule kullan cnm
senace örtu cok harıka sade fıyatıda cok uygunmuş ı gunlerde kullan
kardelen örgu battanıyenı ı gunlerde kullan cnm
songa aldıklarını hzurlu mutlu gunlerde kullan cnm
Porland Kaya&Maya aşkı bayıldımm.
yakınlarında pazar varsa bir git derim bunlardan avr ayrıca bazı züccaciyecilerde de var mahalledeki küçük çaplı yerlere falan bak. ben daha arıyorum fiyatlara bakıyorum geçen english home a gidemesem de bakırköy pazarına gittim mesela orada 3 liraya gördüm kare olanı. kapanmadan önce kadıköydeki pazarda da vardı şimdi yeni açılan pazrın yerini bile bilmiyorum amabir de bizim burada böyle ev eşyası satan yer vardı onda görmüştüm çok var ama sen bak etrafına gayet kullanışlılar
Canlarım yemek takımın modelini buldum internetten bakın bakalım :çok üzgünüm:
esra kızz ben sana bişe diyim mi bence çok güzel samimi söylüyorum demode diyince bende başka bişe sandım yaw:ecrin_bebek: sen bunları misafire gönül rahatlığıyla kullan bacım
hoşgeldin mandilinnnnnhihoyyyt
dimples canım seninde eklediğin suplalarla mıknatıslı baharatlıklara bittim. 12 li olanın fiyatıda uygun geldi bana. boyutlarıda yazıyor yanında sanırım benim için kafiler. bakim ayarlayabilirsem onlardan alcam sanırım. siteyide kaydettim balım:..
rica ederimm benimde ilk işim onları almak olcakcokacimcoook
canım sayfalara baktım ama baharat takımını görmedim mıknatıslı olan tekrar resim ve site adı alabilirmiyim acaba
gittim de neresine gittim:) anca pazara girmek için kandırabildim bir de bir kaçıvır zıvır alınca zaten beni gezdir diyemedim hehe:)
oyüzden senin tarafa geçemedim demiştim canım metro pazar arasında kaldım bir saat okadar:)
esra kızz ben sana bişe diyim mi bence çok güzel samimi söylüyorum demode diyince bende başka bişe sandım yaw:ecrin_bebek: sen bunları misafire gönül rahatlığıyla kullan bacım
ay ilahi bu çok güzel bir takım çok da zarif bir görünümü var.
güral porselen yanlış hatırlamıyorsam ve demode dedğin bu yemek takımı hala satılıyor.
hiç de demode değil valla sen heralde kare tabaklar falan var onlara heves ettin ama inan
bu çok güzel tekrar almana hiç ama hiç gerek yok. yani ben senin evine gelip bunlarda
yemek yesem ne bu demodelik demek aklımın ucundan bile geçmez afitelede yerim herşeyicokacimcoook
güzelim demode lafını ben değil esra kullandı tabakları için. bende ona nazaran kullandım. ayrıca burda herkes kendi zevkini paylaşıyor dediğin gibi alan alır mis gibide kullanırkaydirigubbakcemile5
bende ıyıkı ctesı gıtmışım dun yağmur vardıkaydirigubbakcemile2 caddeye ındım tam bırısne dıycektımkı enllısh home nerde baktım tam karsımda bıkaç şey aldım en son nevresıme dayanamadım son paramıda cekıp onuda aldım sonra caddede baya gezdım bıkac kıyafet aldım eve geldım babamda anneme sevgılıler gunu dıe yatak odaısnı yenıletmış çok romantık cnm yenı baza yatak almış o kargaşada annem cakmadı bıle hemen koydum bazanın altınakaydirigubbakcemile3 sonra baktık orasıda doldu bakalım ne etcemsenağlama
evet yaa yağmurda imkanı yok götürmzdi adamın eline bakıoz iyi mi hehekaydirigubbakcemile3Ay canlarım ya valla çok mutlu ettiniz beni. Neredeyse yenisini almaya karar veriyordum. Çok teşekkür ederim.
esracım dimplese aynen katılıyorum, açıkcası sen bu kadar üzülünce ben cidden eski bi takım bekliyordum. Bunlar gayet güzeeeeel yaa. Bence bunları kullan, evlendiğinde kullanmaktan sıkılırsan ya da takım bozulursa falan rahat rahat alırsın yenisini .
esra aynısını bız yılardır kullanıyoruz cnm halada satılıyor cok guzel bence tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?