Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pınartuncay cnm gule gule kullan cıcılerını
esra cnm onu gunluk kullansan olmaz mı 6 7 yıl cok olmuş ama sade bıseyse kullanılır bende gecen yıl aldım ama cok sade gunluk ıcın yenısını nışan olunca alcam ınş

lepicim çok sağol güzelim.aradığım şey tam bu.ama ben görmedim bunlardan.tam olarak burda var diyebileceğin bir mekan olursa bana söylermisin canım

yakınlarında pazar varsa bir git derim bunlardan avr ayrıca bazı züccaciyecilerde de var mahalledeki küçük çaplı yerlere falan bak. ben daha arıyorum fiyatlara bakıyorum geçen english home a gidemesem de bakırköy pazarına gittim mesela orada 3 liraya gördüm kare olanı. kapanmadan önce kadıköydeki pazarda da vardı şimdi yeni açılan pazrın yerini bile bilmiyorum ama bir de bizim burada böyle ev eşyası satan yer vardı onda görmüştüm çok var ama sen bak etrafına gayet kullanışlılar

Son düzenleme:
lepı cnm ne ettın ctesı gıttın mı b.köye

gittim de neresine gittim:) anca pazara girmek için kandırabildim bir de bir kaçıvır zıvır alınca zaten beni gezdir diyemedim hehe:)
oyüzden senin tarafa geçemedim demiştim canım metro pazar arasında kaldım bir saat okadar:)

şekerler hepinizee selaaam.
haftasonu giremedim, ay ne kadar güzeeel şeyler almışşsınız öyle sabahtan beri bakmaktan içine düştüm. Hepiniz de iyi günlerde ağız tadıyla kullanın. hihoyyyt

teşekkür ederim canım.daha güzelleri senin olsun uğur böcüğüm

teşekkür ederim canım.bakıcam

Canlarım yemek takımın modelini buldum internetten bakın bakalım :çok üzgünüm:

ay ilahi bu çok güzel bir takım çok da zarif bir görünümü var.
güral porselen yanlış hatırlamıyorsam ve demode dedğin bu yemek takımı hala satılıyor.
hiç de demode değil valla sen heralde kare tabaklar falan var onlara heves ettin ama inan
bu çok güzel tekrar almana hiç ama hiç gerek yok. yani ben senin evine gelip bunlarda
yemek yesem ne bu demodelik demek aklımın ucundan bile geçmez afitelede yerim herşeyicokacimcoook

Son düzenleme:
esra kızz ben sana bişe diyim mi bence çok güzel samimi söylüyorum demode diyince bende başka bişe sandım yaw:ecrin_bebek: sen bunları misafire gönül rahatlığıyla kullan bacım

güzelim demode diye bişey yok.bende misafir için olan yemek tabaklarımı lisedeyken almıştık.ama etrafa bakıyorum o tarz yemek tabaklarıda var etrafta.demekki zevk meselesi.alan alıyor şu an bile.

esra aynısını bız yılardır kullanıyoruz cnm halada satılıyor cok guzel bence tatlım

bende ıyıkı ctesı gıtmışım dun yağmur vardıkaydirigubbakcemile2 caddeye ındım tam bırısne dıycektımkı enllısh home nerde baktım tam karsımda bıkaç şey aldım en son nevresıme dayanamadım son paramıda cekıp onuda aldım sonra caddede baya gezdım bıkac kıyafet aldım eve geldım babamda anneme sevgılıler gunu dıe yatak odaısnı yenıletmış çok romantık cnm yenı baza yatak almış o kargaşada annem cakmadı bıle hemen koydum bazanın altınakaydirigubbakcemile3 sonra baktık orasıda doldu bakalım ne etcemsenağlama

esra kızz ben sana bişe diyim mi bence çok güzel samimi söylüyorum demode diyince bende başka bişe sandım yaw:ecrin_bebek: sen bunları misafire gönül rahatlığıyla kullan bacım

Ay canlarım ya valla çok mutlu ettiniz beni. Neredeyse yenisini almaya karar veriyordum. Çok teşekkür ederim.

esracım dimplese aynen katılıyorum, açıkcası sen bu kadar üzülünce ben cidden eski bi takım bekliyordum. Bunlar gayet güzeeeeel yaa. Bence bunları kullan, evlendiğinde kullanmaktan sıkılırsan ya da takım bozulursa falan rahat rahat alırsın yenisini .

güzelim demode lafını ben değil esra kullandı tabakları için. bende ona nazaran kullandım. ayrıca burda herkes kendi zevkini paylaşıyor dediğin gibi alan alır mis gibide kullanırkaydirigubbakcemile5

pardon güzelim hatlar karışmış :sm_cool:

eh bize artık ağız tadıyla kullan demek düşer kaydirigubbakcemile3

Ay canlarım ya valla çok mutlu ettiniz beni. Neredeyse yenisini almaya karar veriyordum. Çok teşekkür ederim.
evet yaa yağmurda imkanı yok götürmzdi adamın eline bakıoz iyi mi hehekaydirigubbakcemile3
iyi ettin ya ben de burdakine bi gideyim diyorum ama nasip olmadı giderim inşallah ben aldıklarını çook beğendim:asigim:

esra aynısını bız yılardır kullanıyoruz cnm halada satılıyor cok guzel bence tatlım

Hiçbirşey beni bu yorumlarınız kadar mutlu edemezdi bugün sağolun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…