Canlarım yemek takımın modelini buldum internetten bakın bakalım :çok üzgünüm:
[ı]pınartuncay cnm gule gule kullan cıcılerını
esra cnm onu gunluk kullansan olmaz mı 6 7 yıl cok olmuş ama sade bıseyse kullanılır bende gecen yıl aldım ama cok sade gunluk ıcın yenısını nışan olunca alcam ınş [/ı]
canım ben koymuştum buraya süpürgemi arçelkten aldım torbasız benimki ama suya çekmiyo
230tl
esa varya tam dayaklıksın :mymeka: bende kimbilir nasıl bir şey dedim...
sen dua ett zevklilermişte zarif bir şey seçmişler...
ay ne modası geçen takımlar var bu bildiğin çıtı pıtı çiçekli modası geçmezki bunun hayatım..
güle güle kullan Şeniz
valla ortadaki hazneye topluyor sanırım ama suya çekmediğini bliyorum
ben dyson aldım elektrik süpürgemi denemesini de yaptık.cok güzel tavsiye ederim.o da sürahi gibi bir haznesi var oraya topluyo tozu döküyosun.ayrıca filtre değiştirme derdin yok 6 ayda bir yıkıyosun o kadar
S 7420 Comfort modeli cnm Arçelik
Ürün Kategorisi : Toz Torbasız
Motor Gücü (W) : 2000
Emiş Gücü (W) : 330
Toz Kapasitesi (lt) : 2
Gürültü/ses seviyesi (dBA) : 82
yaaa kıslar ben mikrodalga almak istemiyorum ekmek kızartma makinamın buz çözme özelliği varmış sizce gereklimi mikrodalga ben sadece donmuş şeyleri çözmek için istiyodum
sevgili adaşım, dediğin doğru biraz büyükler yani sevistende büyükler, ben çok kalabalıkta kullanmayı düşünmüyorum. 6-7 kişilik misafirim olunca kullanıcam. çünküm dedin gibi masada biraz yer sorunu olur.
kızlar bunu banyo duvarına monte ediyomuşuz burnu sıkınca delikten duş jeli yada ne doldururdanız onu veriomuş komik:))
ben bunlardan almayı düşünüyorum kıslar
Kızlar dün yine çeyizimi alt üst ettim ne var ne yok diye. Ve canımı çok sıkan birşey oldu.Benim yemek takımımı babam yaklaşık 7-8 sene önce almıştı. Epeyidir bakmıyordum modeline , dün baktım ve çok demodee hemde çokkk. Yeni bir takım almakta hiç aklımdan geçmiyordu ama dünden sonra kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum.:çok üzgünüm:
bu arada eklediğn porlandlardan bende hafta sonu aldım hayatım. şu kenarına bardak konup hani kurabiye falan koyma yeri olandan. 24 lirayaydı 22 ye aldım tanesini... çokkk beğenerek aldım ama. sonra tuzluklardan da almadım diye pişman oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?