Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar hafta sonu tam anlamıyla ütü işine giriştim ve sonunda karar verdim alacağım ütüye.alınca ekliycem arkadaşlar.şimdi elektrikli süpürge almayı düşünüyorum ütüden sonra.fikir verebilirmisiniz?hangisi iyi acaba?ben torbalı istiyorum.sulu olanları hergün boşaltmak benim için zor olabilir.büyük ihtimalle çalışan biri olacağım için

Canlarım yemek takımın modelini buldum internetten bakın bakalım :çok üzgünüm:

esa varya tam dayaklıksın :mymeka: bende kimbilir nasıl bir şey dedim...
sen dua ett zevklilermişte zarif bir şey seçmişler...
ay ne modası geçen takımlar var bu bildiğin çıtı pıtı çiçekli modası geçmezki bunun hayatım..
güle güle kullan Şeniz

Çok teşekkür ederim canım benim

KIZLAR MUDO MAĞAZALARINDA ÇOK GÜZEL FONDÜ SETLER VAR.
AYNI ZAMANDA MACRO MARKETLERDE ve MİGROSLARDA DA SÜPER MODELLER BULMANIZ MÜMKÜN...

ben dyson aldım elektrik süpürgemi denemesini de yaptık.cok güzel tavsiye ederim.o da sürahi gibi bir haznesi var oraya topluyo tozu döküyosun.ayrıca filtre değiştirme derdin yok 6 ayda bir yıkıyosun o kadar

ben dyson aldım elektrik süpürgemi denemesini de yaptık.cok güzel tavsiye ederim.o da sürahi gibi bir haznesi var oraya topluyo tozu döküyosun.ayrıca filtre değiştirme derdin yok 6 ayda bir yıkıyosun o kadar

sağol arkadaşım.dimples arkadaın aldığıda tahminimce o şekilde.dyson hangi markanın ürünü acaba?yoksa başlı başına bir markamı? ben duymadım daha önce.birde tam olarak markasını numaralarıyla yazarmısın

kızlar ayyıldızın tepede reklamı varya baktım da sütyenler fln 5 ytl-9 ytl..
sizce nasıldır?
alan var mı?kargo ücreti var mı bir de?

yaaa kıslar ben mikrodalga almak istemiyorum ekmek kızartma makinamın buz çözme özelliği varmış sizce gereklimi mikrodalga ben sadece donmuş şeyleri çözmek için istiyodum

sadece çözme özelliği için alacaksan alma derim çünkü ekmek kızartma makinana anı işi görür.

onu bende düşündüm
ben 6 tane alsam ya baana 7 kişi gelse :roflol:
çünkü düşünüyorum düşünüyorum o ka az kim gelir

kızlar bunu banyo duvarına monte ediyomuşuz burnu sıkınca delikten duş jeli yada ne doldururdanız onu veriomuş komik:))

bir süre baktım bu ne diye, iyi ki açıklama yapmışsın :roflol:

esra takımın hoşmuş, boşuna sıkmışsın kendini.

ben bunlardan almayı düşünüyorum kıslar

ben burda bi mağzada gördüm çok beğnedim özellikle senin koyudğun fotodaki gibi sarı renk ve taşlı olanı ama benim gördüğümün taşları beyazdı.
pahalı geldi fiyatı tanesi 15 TL ydi yanılmıyosam?
bi de benim yemek takımım gri-beyaz ama ben gri tabak altını beğenmedim
minik kadayıf tepsisi gibi duruyodu :teytey:

canım eğer almaya niyetlenirsen bende bernardonun 3 tane 100 tl hediye çekim var ve sadece 12 kişilik yemk takımı ve çatal bıcaklarda geçiyimiş

ama ben onu çok beğenmiştim :1closedeyes:

Canım takımımın resmini gösterdim beğendi herkez almama gerek kalmadı düşüncen için çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…