Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yelızcım yok ben almam cnm
ona yerım yok yanı

yengemınkını aldık bana gecen dıo terzıye versemm gelınlığı etek yaparlrmı bana:roflol:
bırıne verdı sevap gysn dıe geldığınde gelınlık tanınmaz haldeydı
oyuzden almayı hıc dusunmuyorum

böcük, gelinligimi diktirdigim gelinlikciye niye gitip sormuyorsun istanbuldasin nasilsa.. netten fiyatlari uygun gibi..

kızlar ben farıdım evdee yaaa yaprak kıpırdamıo inanın burdaaa

herkesciklere iyi akşamlarrr

fmk iyi yolculuklar kuşum

böcüğüm tercih senin tabi cnm...nişanlım o kadar para veriyorsun tekrar geri veriyorsun dedi oda almam taraftarıydı yani ama çok uçuk fark olsaydı bende almyacaktım...lmaz:

fmk nerde dıktrdın sen bana bı özel msj at hele
bıde makyaj yapma bence uykn neyım gelır

hevın gel cnm gel daha nolsun ya 800 tl vercem daha nolsunn arabamı alıyok sankı

böcüğüm tercih senin tabi cnm...nişanlım o kadar para veriyorsun tekrar geri veriyorsun dedi oda almam taraftarıydı yani ama çok uçuk fark olsaydı bende almyacaktım...lmaz:

sonra satablırsın yada baska bı gelınlıkcıye kıralayabılırısn cnm
yada sakla evlılık yıldonumde gıy
ınş şişmezsen kaydirigubbakcemile3

bıızm dedıkodumuzu edıp cekıstırenlerın topıcı tasındı geyık bölumune az takılamm onlara bakemm:jeyyar:

ben esenlerdeyım cnm

böcüğüm herkes öyle diyor bakalım tabi senin dediğin gibi şişmezsem giyerim..

benimkini annem dikicek inş.:kedi: aşkıma sadece kumaş ve aksesuar masrafı olcak, ki annem de onların uygun yerlerini bilir zaten, ulen ne ballı adam benimki de :)))

:roflol: :roflol:

hevin cnm ama ben ilk kez karşılaştım bu kadar az sözleyeni iyice araştır cnm...

benim daha var canım, ama sasırdım gercekten 100 TL fark var sadece, tabi heryerde böyle degildir.

hadi gözün ayin havin tarih belirlemisin.. canim sabirli ol sabret sabretmek zor bir sey ama sonunda dilegine kavusacaksin

Sagol canım benim Şeniz Allah cümlemizden razı olsun Amin :Saruboceq:
yok be güzelim tarih daha tam belli degil, kafama göre takılıyorum, ama seneye iznim ramazan sonu olcak, bayramdan bi hafta sonra olabilir kayınvalidemde öyle diyor bakalım hayırlısı.
Yük olayına gelince, cıkarmana gerek yok bence, el bagajında yoksa görmezden gelirler, ama tabi ucak sirketinede baglı bisey bu, dualarımız seninle :Saruboceq:

haa ayakkabının altına benide yaz lütfen :kedi:

ve döndügünde sana vize konusunda cok ihtiyacım olacak bilesin tatlım :kedi:

gülcan listeme ekledim seni Thy ucuyorum.. check inde alman olunca onlar gicik oluyor bizim türkler bir sey demiyor da.. nebilim biraz sonra cikartirim belki..

ok makyaj yok saclarimi da at kuyru yaptim mi benden güzeli yok nisanlandiktan sonra öyle bi saldim ki kendimi anlatamam

gazwoman apla cok sanslı enıste hee

yelız neresınde calısıyo ne iş edıy
bız anadolu yakasına geccez sanırım askımın ısı orda
uskudar kadıkoy olabılır ama kadıkoy ıstemıyok fblılerın semtıya benımkı ve ben sevmıyok:roflol:

cok muhabbet tez ayrılık getırır ben kacar
topıce yzdımm sızı pıjj gıbımm ordan oraya atıyolar:roflol:

cnm çalışmıyorum evlendikten sonra inş.
ii geceler cnm:1hug:

ay böcük yanlış okumuşum metroda çalışıyor muhasebeci olarak...
bende sen ne iş yapıyorsun diye okudum

oo bana cok yakın enıste
ve sağlam bı işi varr ıyımış
benımkıde otogarda calısıyodu
kamıl kocta sımdık kadıkoy subesınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…