Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım benim herşey gönlünce olsun Şeniz Aramızda 2 gün var zaten, yaklaşık olarak aynı dönemlerde aynı heyecanları yaşaıcaz. Hatta kınamız aynı gün. Kınamda seni de düşünücem :1rolleyes: Allah yardımcımız olsun hepimizin. Çok mutlu ol tatlım

kizlar az önce benimki aradi
anneannesinin evi yanmis dün gece...
kadincagiz icinde yapa yalnizmis... komsular farkedip itfayiye haber vermisler... ev cok kötü bir haldeymis..

elim ayagim birbirine dolandi...
titriyorum ...

Çok geçmiş olsun canım yaaa, çok üzüldüm

sulfat'cim dondurma kaselerin cok hosmus güle güle kullan canım

Teşekkür ederim tatlım Şeniz

sulfatttttt nerdesin sen yaaaaaaaa bi cöö deyip kaçıosun

işleride kolayladın artıkkkk

Vala işbitmiyor canım yaaa, bugün kalan mobilyalar da geldi. Yapılcak daha epey iş var. Yarın da tam gaz devam

böcükk lan baktin mi siteyeee .. satiye modeli var ya.. o modeli gelinlikci kendi gelinine dikmisti

Hayırlı yolculuklar tatlım, dualarımız seninle, sag salim sevdiklerine kavusursun insallah, yarın bu saatlerde senden mutlusu olmaz herhalde opuyorumnanaktan
THY cok fazla dikkat ediyor dogru, heleki almanlar olunca, ama el bagajın olmaması iyi, yinede icin rahat etmezse cıkartırsın bir kac seyi canım.
Sanada masallah, makyaja gerek yok bebek gibi yüzün var zaten

böcügüm gercekten cok güzelmis zemuszemus ayse firidin'den baktın dimi?
aa cıkıyormusun niye böyle erken :umursamaz:

sulfat canım, bi kac ay öncesini hatırlıyorumda takviminde 3 ayları gösteriyordu simdiyse kaldı bir kac günün, zaman gercekten cok cabuk geciyor tabi ömürdende gidiyor..Allah gönlüne göre versin herseyi tatlım :Saruboceq:

fmk aynı anda aynı seye bakmışız ya ınanmıyom

yelız o 800 tl deıl bı sıteden bakıyomda

hevın laa uymam lazım ıse gtcem ya balımm
cok öptummmm senıde balım kıb

ı aksamlar kızlar

fmk aynı anda aynı seye bakmışız ya ınanmıyom

yelız o 800 tl deıl bı sıteden bakıyomda

böcük gelinligimi gördün kadin temiz is yapiyor... firsat ürünlerinde %50 + % 30 indirim diyor...
bende sadece % 30 vardi.. bence kacirma
ben bu gelinlikcinin cok rekamini yaptin.. bana komision vermesi gerek aslinda

hevın laa uymam lazım ıse gtcem ya balımm
cok öptummmm senıde balım kıb

ı aksamlar kızlar

tabi ya erken kalkman lazım, tamam sekercim iyi geceler tatlı rüyalar usagını görürsün insallah opuyorumnanaktan kocaman öpüldün ikizimm Şeniz

:roflol:

ben senin gelinligini buraya üye olmadan görmüstüm favorilere eklemistim hatta kısmet bak sen giyceksin Allahın izniyle opuyorumnanaktan

böcük gelinligimi gördün kadin temiz is yapiyor... firsat ürünlerinde %50 + % 30 indirim diyor...
bende sadece % 30 vardi.. bence kacirma

bu gelinlikçi nerde cnm...

fmk bıde karsıdaymış yerı benım usağa yakın sanırm ayy bı bakarız olmazsa h sonu falan saol cnm
tabı aynı gelınlığı komsuma gosterıp kaca yaparsın dıycemm:jeyyar:

hevn uşağu hergun goruyom dun yanımdaydı zaten
sende görursun ınş

gelinlikciye az önce mesaj attim.. yakinda bir patlama yasarsan sasma diye.. cok reklamini yaptigimi söyledim

bu satiye b modelini cok cok güzel böcük.. ben bu modeli görmüstüm ama etek kismini görmemistim sadece kendi gelinin fotosunda görmüstüm ordada bukadar belli degildi etek kismi bittim ben o gelinlige

hevn uşağu hergun goruyom dun yanımdaydı zaten
sende görursun ınş

:çok üzgünüm: bende her gece rüyalarımda hasretimi gideriyorum askımla :asigim:
ah ahh bi o gün gelse ona sarılacagım, elini tutup sadece yanında olacagım gün, baska bisey istemem :gitme:

valla böcük sor komusuna.. ama hayal kirikligina urama cünki benzetemiyorlar..

selam kızlar ay bu akşam gireyim dedim gelen giden mübarek annemin arkadaşlarıda bu geceyi buldu
reyhaan gel reyhan kahve reyhaaann ...:jeyyar:

kizlar ben cikiyorummmm.. malesef burdan ayirlmak cok zor geliyor size de alistim.. insallah net bulurum gelirim yaniniza

hepiniz allaha emanet oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…