Benim dünden mısırlı,tavuklu pilavım kaldı.Bugünde yanına yoğurtlu havuç salatası yapıcam.
ayy benimde ütüm var bikaç parça
akşamada yemeğim yok
azcık zeytinyalı fasulye var anam dün barbunya verecekti almadım koca menemen eder dedim :roflol:
bugün öle idare etsek yarına patatis yime ederim inşallah :)))) yanınada makarnaaa
Domatesli makarna yap yanına salata mis gibi opuyorumnanaktan
ya sorun şuki ne yapsam bilmiyorum
aklıma bişi gelince anneme acıp soruyorum o anlatıyor ben yapıyorum
ama sorun şuki ne yapsam :)
Haklısınız kızlar 500 altıyuz olsa ayıp olmaz mı.Dayım bana 1 mılyarlık almıştı bılezık.Makınayı en azından tanıdık yerden taksıtlı alırdım.Kıza seçtirirdim.ne edıyım dayımın durumu çok ıyı fazla aldı bende o kadar yuksek bu krızde alamam en ıyısı 600 luk felan alıyım
kısçeler annemin yıllardır kullandığımız jumbo tencereleri ve kaşıkları taş gibii
tabi ben çeyizime o kadar parayı basıp alamadımm
tencereler emsan çatal kaşık da hisar aldımm hiç elim gitmedi karacaya falann
hisarın gerçekten modelleri süperrr
teşekkür ederim mandilinimmŞenizŞenizsinaycım hiiç irmik helvası denemedim ama ben tarifler için portakal ağacı na bakıyorum genelde tutuyor tarifler..Bide orada ara istersen.
sınay yağı erıttıkten sonra ırmığı dök kavur kısık ateste sonra kaynar suyu dök altını kapat 10 dk kapağı kapalı dursun
gerısnı bılıyon zatı
zeynepcım
bende 2 tane kahvaltılık var bı tanesı 42 parca falan diğerı ıse bı tepsının ıcınde 5 tane kapaklı kahvaltılk
sureklı kahvaltı takımı ıle uğrasmayım dersen
tepsı ıcınde oluyo kapaklı saklaması ve kullanması kolay olan kahvaltılıklardan alabılırsın
ben dün gördum bımde
altı cam 4 tanede cok guzel sekıllı kahvaltılıktı 7,5 yada 10 tl ıdı
Kahvaltılık oluyor tabı.Bende de var altı tahta ufak tabaklarıvar kullanışlı oluyor.
Kızlar akşam eve gidince bende çeyızlerımın resımlerını çekıcem:)
amin aminEdacımm güzel yorumların için çok teşekkür ederim tatlım darısı senin başınaa :1hug: a.s.
üfff çok pahalıymış bunlar da yaaaaaeda cığım fissler tefal dan daha iyidir sanırım tek bir tavası bile 150 civarında annemde kullanıyor sanırım
netden bir araştır istersen
anam elimizi neye atsak para olmuş wışşşşcanım akşam 5ten gece düğün sonuna kadar ara ara video kaydı ve foto çekimi sınırsız.
akşam 5-6 arası doğa çekimi, doğa çekiminden sonra studyo çekimi.
Gün içinde çekilen videonun slaytı düğünde vizyon
14 lük büyük albüm + 3 çerçeveli büyük foto + cep albüm fotoları
+ bütün fotolardan kendin seçiyorsun sanırım 83 tane seçtik.
Tam ücretlendirmenin detayını bilmiyorum canım ama toplam tanıdık diye 600 oldu.
Uyy amma uzadı yafs kafamçokkarıştı
el mahkum alcaz selenay napim
valla canım ben 2 ay önce bi pilav tenceresi sordum bana 110 lira dedi kaydirigubbakcemile
korktum şimdi bişeyini soramıyom
arkadaş mıyız biz yow
cnm albüm yaptim, oradan görebilirsin :kedi:
boşuna mı oldun len çeyiz bakanıbılmıom olm zorlamı
surda ceyıse baslayalı 1 yıl olıy daha:1ninca:
öğrencek cok seyım var
benım aldıklarımı gordun mu sen bakım he:mymeka:
[/FONT][/B]
yaa kızdırmasın beni hayaa kızlar ayın 9 unda ben izine ayrılıyorum. Benimkiyle bizim ilk yazımız bizim hoşşik benim bikini giymeme izin vermiyor. benimde onu hiç dinleyesim yok büyük ihtimalde dinlemeyip gidicem zaten off kafamçokkarıştı zaten kaç zamandır tatil bekliyorum napcam ben yaa
ay ilahi böcük sen beni güldürdün allah d snei güldürsünburda cugara yasak deıl demı
ya kızım seni kapadık senle dneiz geleceksiniz işte ayyyeda mısafr gelmesın derken bende parantez ıcınde ben gelcem demıstım:mymeka: gelmem nan ıstemezsen alla alla
hem 300 400 koca set verılıyo cok abartma bacı
aksam gözlerım şaşi oluyo ceyıs mağazalarına bakmaktan:bbo:
ben yema cıkıyom gelcem özlen benı
ay bu listeye ben kendimi eklemekten bıktım siz bi eski listeyi koymaktan bıknmadınızPınarın isteği üzere evlilik listemizz kaydirigubbakcemile5
- Evlenenler -
dimples
esmy
tubis
eccu
Gulçehre
Hayatım
Arsima
Minietek
Mandilin
Morçilek
Başıyazmalıkız
nastasia
blks
Hamide57
Sinay
gülay_gülay
brcncvk86
oktar
Glcnnn
Müebbetsevdam
Roselin
Eudorabeta
Buket
Burcuözge
emotionum
- Evlenecekler -
24 Temmuz - Vazgeçilmezim
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
04 Ağustos - Croiselle
07 Ağustos - Oveg
02 Ekim - azra3434
11 Ekim - elisaa
24 ekim -bunebu
07 Kasım - reyhan85
............... - zeysb (heran evlenebilir nişanlı)
............... - baberko (heran evlenebilir nişanlı)
Nişanlanacak ve Sözlenecekler
24 Temmuz - mervebu (söz)
25 Temmuz - ladybirddaisy (nişan)
15 Ağustos - p_nr (söz)
................ - uğur_böcüğü(tarih kesin belli değil)
................ - Blackqueen (tarih kesin belli değil)
................ - Pashmina (tarih kesin belli değil)
................ - Tobi (tarih kesin belli değil)
................ - Gasoline (tarih kesin belli değil)
................ - kararsız (tarih kesin belli değil)
................ - lepi (tarih kesin belli değil)
................ - hevin(tarih kesin belli değil)
Karalahana,minik.dkb,lhnzdly heran herşey olabilir
heeee kız walla gel ben senle bana bi liste yapim ikimiz olalım sadece :roflol:bu listeye kaç defa ekledim ismimi ama kendi listenizde değişiklik yapmadınız hiçbiriniz
küstüm sizle :dilcikar:
ya fiyat çok uygunmuş ya jüllideeee
Yemek kisi basina ödenecek cnm.Bir kirasi yok...
Menülerden menü seciyorsun, ve limitsiz icki. Bizim sectigimiz menü kisi basina 34 TL'idi galiba CADIARZU
gevezeliklerinize yetişmeye çalışıyorum nerde olcamedaaaaaaaaaaaa nerdesın sen nan
ben olsam direk kuzenime sorarımYa kızlar bi şey sorucam eğer uygun soru değilse hemen söyleyın sormam birdaha.Bizim düğün varya kuzenın o almanyaya gidecek burdada ev açıyorlar.Ben ona çeyiz almak istiyorum çünkü damat benım gelin eşimin kuzenı.Altın alırsak birmilyar ıle bır buçuk arası almamız lazım.Ama o kada rşu an nakıt verme durumumuz yok ama beyaz eşya alalım dıyor eşim.Ama ben utanıyorum soramıyorum.Kıme sormam lazım gelıne mı yoksa kaynanaya mı.Kaynana yengem olur yengeme sorup ardından gelıne mı sorayım.Henuz beyazeşyalrı almadılar.
aaa ayrıca altına taksit yapan kuyumcular da var bilgine cnmHaklısınız kızlar 500 altıyuz olsa ayıp olmaz mı.Dayım bana 1 mılyarlık almıştı bılezık.Makınayı en azından tanıdık yerden taksıtlı alırdım.Kıza seçtirirdim.ne edıyım dayımın durumu çok ıyı fazla aldı bende o kadar yuksek bu krızde alamam en ıyısı 600 luk felan alıyım
ee ben aldım kahvaltılıkkızlar birşey sorucam size.
çeyize kahvaltılık gibi bişey alınırmı? :)
gerçi neye konulup yicez ama nasıl bişey olmalı sizce
almıştım gerçi ben tabakların altında hasır sepet gibi bişey vardı sonra düşündüm bunlar ancak dekoratif amaçlı olur ve misafire çıkar günlük kullanım içinde tabağa konulup yenmez hiç bir fikrim yoksiz nasıl bişey aldınız
onu bulasık mak yıkama bunu yıkama allah askına bız nıe bulasık makınası aldıkkötükedihüso
bu lafı sevmıyom ben ya aldıklarımı soruyom bak bulasık makınasında kalkar mı dıe
elde yıkıycan bısey zaten kalıtelı deıldrkı :umursamaz:
Kızlar akşam eve gidince bende çeyızlerımın resımlerını çekıcem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?