Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım öyle var yumurtalıklı fln misafir için aldım onu ben ama fiyatını bilmiyorum çünkü baya oldu aldığım ama dediğin civarlarda bişeydi 6 kişilik kahvaltı takımı çok da güzel seviyorum onları vitrinim olursa koyarım oraya die almıştım ama vitrinde düşünmüyrm nereye koyacam bilmem :):)

ama benim dediğim günlük kullanmaya bişeydi sonuçta evimizde normalde o kadar süslü şeylerle kahvaltı yapmıyoruzdur herhalde.

sinaycım markette poşette dr outger in irmik helvesından al ve onu tarifine göre yap.harika oluyor.ben bayılıyorummm

edacım
songa84 cnm boşver yaldızlı bardak takımını boşver yaa
ben almıcam walla öle kadeh seti ne gerek war
ona werceğim parayla başka şeyler alırım
nası olsa onuda alıyosun vitrine koyuyosun süs sanki..
gereksiz görüyorum ben
sürekli içen insanlar olmadığımız için belkide naniknanik

benim takım takıntım var tatlım ya
ben öyle kahvaltıya biri ondna biri bundan çıkaramam
omlet d eyapsam o takımımı çıkarıraım gibime gleiyor

zaten sanırım kullanmayacağım hiçbirşeyi almayacağım

walla sizi bilmem ama ben evlendiğim zaman başbaşa yapıcağımız her kahvaltıda kullanıcam kahvaltı takımımı :asigim:
ne yani masam misafire hoş görünsün die
bana ve aşkıma kötümü görünsün
kullancam işte naniknanik
sonuçta bizde bu dünyada misafiriz dimi ama :roflol:

halbuki ben alkoliğim :içelim:

ben hiç kadeh neyin de almicam
ne de olsa herkes gelirken bişi getiriyo

ablamın tam 4 set çok ağır sarap kadehi olmuştu

mecbur o da bir ikisini başkalarına götürdü :roflol:

ariston ve siemens diyorlar genelde ya zaten bende bulaşık mk. siemens aldım diğerlerindede siemens.i tercih ederim herlade he bide arçelikte diyorlar ama :bbo:
he temem

ya nasıl bilmin fissleri ya böcük
aaa kimse bilmir mi fissler len burda alooooooo
fissler tencere setleri çok kaliteli ama fiyatı oldukça yüksek bir settir.. kalite bakımından süper.. teyzemde ondan aldırmıştı çeyizde ama kullanmak nasip olmadı kaynanasının yanında:umursamaz:

selam kızlaaaarr :1hug: nasılsınızzz

pazar günü sözlendimmmmm :asigim: gerçi benim ki nişan gibi oldu ama sözlendimm iştee :lepi:

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım

EUROBETA teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler tatlım resimlerin çok güzel çok beğendim yaa Allah tamamına erdirsin bir ömür mutlu huzurlu olsun yuvan inşallah ..

eda aldıysan eklesene bakalım kahvaltı takımına benim yok taa

fazla da beğenemedim kahvaltılık

iyide şekercim misafire hangi bardakları çıkaracaksın? ben bu aldığım seti misafirlere çıkarmayı düşünüyorum.vitrindekileri misafir için kullancam yanişşşş :) aldım zatende yaldızlı almadım.kesmelerden aldım :) :lepi:

irmik helvası tarifi:

önce yapı erit canım sonra fıstıklı yapıcaksan fostıkları at ve pembeleştir
sonra irmikleri at ve sürekli karıştır yoksa dibi tutar ve birbirine girer.
irmiklerde pembeleşince kaynar suyu at ve 10 dk kadar altını kıs
çeksin suyunu ama şekeri suda erit canım önce şekeri ayrı atma
sıcak su ile şekeri erit

3,5 su bardağı suya 1.5 su bardağı şeker erit hatta şeker göz kararı yapıyrm daha da fazla koyabilirsin 2 bardağı geçmesin .

ya yağı flnda göz kararı ama 1 paketi buluyor 2 su bardağıda irmik fıstıklar sana kalmış

karışıkmı verdim tarifi ne

gel kız öpcem

aha d abenim kafadan

zaten sana kanım kaynayık bilion:içelim:

eda walla bende 6 tane kadeh alırım bide karaf tamamdır
ne öle takım taklavat kafamçokkarıştı

hani bu listede ben :umursamaz::umursamaz: tabi işimis seneye kaldıya kimse hatırlamadı bisi :dilcikar:

canım öyle tabikide ama o kadar iyi bişey çıkarmam ama güzel bişey alırım tabi
çünkü her zaman alınan şeyler değil
en azından bizim için öyle :)

birde kızlar ben yaldızlı bardak aldım ama sarı yaldız değil gümüş yaldızı
annemn evinde kesme var zaten değişiklik olsun dedim yoksa bende severim kesmeleri ama spor bir evim olsun istiyrm kesme gitmez sanırım

songacım misafire illada su bardağı kadehi çay bardağı takım çıkarmak zorunda diilizki
ayrıca sadece biri geldiğinde kullanmak için bişe almam ben
zarif bişeler seçerim alırken hem kendim kullanırım hem gelenler...
bu benim fikrim hayatım ama emin ol onları doğru düzgün kullanmıcaksın pişman olcaksın aldığına..

offfffff, inşallh yardımcı olabilirim.
ilk önce BESıM e git canım. 2 şubesi war birbirine çok yakın ikisnide gez. Birisi ara sokakta birisi vatan caddesi üstünde.
Sonra PIER CARDIN var, ama pier cardin dışında bütün ürünleri satıyor. Tam karşısında siyah tabelalı büyük bi mağaza daha var orayada gir.
Sonra Beyza Giyim, tam köşe bi yerde mavi-beyaz tabelalı. Beyzanın önündeki caddeden yukarı doğru yürü sağ tarafta 2-3 tane dukkan olmalı bunlardan biri yine kapalı giyimdi.
En son yeraltı çarşısını sor, oraya git.
Bunların hepsi birbirine yakın yerlerdeler. Sayamadığım ismini hatırlamadığım daha bir sürüü mağaza var.
Zaten çarşıya gittiğinde sıralı olan bütün sokaklarını caddelerini gezersin. Çok yorulmazsın canım. Hemen hepsi yakın.

budaiyi fikir aslında
o 42 parça kahvaltı takımıyla kim uğsaşcak hergün
42 parçalıklardan düşünüyordum kararsızım tabi en son alırım alırsammm
ben yemek takımı ıle hedıye aldım
ıkıncısınıde cok beğenerek aldım cok sık :lepi:

benım dedığım pasabahce sanırım cnm markası
ve bıtısık deılkı tepsısı cam cıkıyo parcalarda bıtısık deıl
bence gunluk ıcn uygun

Kızlar akşam eve gidince bende çeyızlerımın resımlerını çekıcem:)

çek:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…