Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

walla fiyat konusuna bakcam bakalım bi iki yere daha sorim
ona göre fissler alim diyorum
zaten alacağım topu topu 2 parça
esasında miele falan alabilsektabi ama çok pahalılar
sonrasında en iyi siemens diyorlar walla ben o yüzden siemens istedim çok

mervebuuu hayırlı olsun cnaıımmm

eda aldıysan eklesene bakalım kahvaltı takımına benim yok taa

fazla da beğenemedim kahvaltılık
hemmennnnn

bende yaldızlı aldım benimkide gümüş yaldızlı canım güzel duruyor onlar aman kesme modeller eskide kaldı bence yaa yani hoşlar görüntü olarak ama şimdi yaldızlılar daha çok gündemde....

offffff
- dolmuşla gidersen son durakta in.
- otobüsle gidersen dolmuş duraklarının önünde in, ama kaçırırsan ya da erken inersen üzülme gezmeye ordan başlarsın.
- trenle gidersen son durak , tam dolmuş duraklarının yanında inmiş olursun
Birde belki umduğun gibi bi yer değil zaten, hayalkırıklığı olabilir o yüzden son çare sincan derim :):):)

aynen böcüğüm sana katılıyorum.bende her üründe soruyorum bulaşık makinesine girermi diye.sırf girmiyor diye yaldızlı bardak setinden alamadım
:lepi:

ben alcam nıe dersen yemek takımı aldım suplam var kadehsız olmaz ılla alkol ıcın deıl bence masan var ıse kadehler cok şıklık verıyo
:lepi:

bende şöyle bişey almıştım kahvaltılık için:kedi:
benimkiler pembe ve kremyanında kayık tabaklarını aldım şık oldular..opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $1109000124613%20a_medium.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $1109000124606_medium.webp
    3 KB · Görüntüleme: 36
eda gelelım sana
dün bı kılot gordum tam senlık la alcam ınadımza resmını eklıycem az bekle ama foto makınam benım usakta hala:mymeka:
lacıvert kırmızı beyaz sıra sıra cızgılerı var uste sol taraftada düğme seklınde ama bıraz büyük pusulası vardı
herhalde yolu şaşirmasın dıye:roflol:
sana gelırsem alım mı sanada

reyhan benim günlük kapaklı kahvaltılığımda seninkine benziyor güle güle kullan canım güzel her ikiside..

sırnaşık şeysırnaşık şey yolu şaşırmasın diye lafa bakk çokgüldüm yaaasırnaşık şeydelikafadulden

kzuucm ben göz kararı yapıyorum ondan bişi diyemiycem ama portakal ağacından bakarsan ve harfiyen uygularsan da süper oluyor portakalımcımın dediği gibi

ay ben çıkıcam birazdan bindallı bakıcam dedim ama iplemediniz hiç biriniz bari dua edinde düzgün bişi bulayım kaydirigubbakcemile

bende şöyle bişey almıştım kahvaltılık için:kedi:
benimkiler pembe ve kremyanında kayık tabaklarını aldım şık oldular..opuyorumnanaktan

hımm değişik olmuş reyehancım seninkiler iyigünlerde kullan

eda biliom bu takımı canımmm saol kuşu güzel günlerde kahvaltı edinn emi

böcükcüm ben kadeh almıcam demiyorumki
6 yada 12 adet şık kadeh alıcam zaten.hatta 12 adet alcam.
takım istemiyorum sadece.
ayrıca takımlarda 6 adet oluyo
e yemek takımları 12 kişilik.
viski bardakları limonata bardakları yerine 12 adet kadeh bana mantıklı geliyo
kişisel fikrim bu hayatım yerimseniben

offff canım sincan otobüsleri adliyenin önünden kalkıyor diğer duraklarını bilmiyorum.Birde ulusta yukarda rüzgarlıda dolmuşları olması lazım.
treni biliyorsundur zaten:)

edacım bu arada kahvaltı takımın çok şeker güle güle kullanırsınız inş kaydirigubbakcemile5

Oooo beyaz eşyada en pahalı marka Miele ve Whirlpool en pahalılar bunlar.. bence bunlardan sonra arçelik ve siemens geliyor ..

canım ben size bi beyaz eşya seceresi çıkarsam şaşarsınız

en pahalılar miele, whirpool ve elektrolux
ve şunu unutmayın her makine her ürünü güzel yapamıyor, illa bir markadan dizmeyin eşyalarınızı

mesela elektrolux o kadar para ama bulaşık makinesinden şikayetçi olanlar baya fazla
buzdolabında samsung, sharp, miele, elektrolux iyi diyorlar
bulaşık makinesinde kesinlikle siemens
bosch un buzdolaplarından sorunu olanlar oldukça fazla

parası az olanlar samsungun doğru ürünlerini seçtiklerinde oldukça memnun kalanlar var kaydirigubbakcemile5
kimse bişey batırmak için değil de arçeliğin ürünlerini beyaz eşyadan anlıyanlar tavsiye etmiyor üzgünüm çünkü o kalite başka markada çok daha uygun fiyata alınabilir, arçelik yaptığı ürüne göre çok pahalı diyorlar :umursamaz: milletin yerli malı ve servisi yaygın diye talep etmesi bu konuma getiriyor onları tabi

ha bunları söylerken, çok para verip üründen memnun olmayan da var mı- evet
çok çok cüzi miktarda ürünler alıp çok memnun kalanlarda var mı- evet
ama genel ne ise ona göre hareket etmekte yarar var derim

süpürgelerde de 2400 watt / 2200 watt iyi çeker laflarına kanmayın watt lar ve çekim güçleri tamamen farklı şeylermiş, bu 2400 watt tamamen elektrik idaresine çalışanlardan :S ve bazıları varmış ki kapatışta çok daha fazla elektrik sarfiyatı yapıyormuş, ona göre dikkat edin

elektrik süpürgesinde de pahalı ama dyson iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…