walla fiyat konusuna bakcam bakalım bi iki yere daha sorimariston ve siemens diyorlar genelde ya zaten bende bulaşık mk. siemens aldım diğerlerindede siemens.i tercih ederim herlade he bide arçelikte diyorlar ama :bbo:
fissler tencere setleri çok kaliteli ama fiyatı oldukça yüksek bir settir.. kalite bakımından süper.. teyzemde ondan aldırmıştı çeyizde ama kullanmak nasip olmadı kaynanasının yanında:umursamaz:
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
EUROBETA teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler tatlım resimlerin çok güzel çok beğendim yaa Allah tamamına erdirsin bir ömür mutlu huzurlu olsun yuvan inşallah ..
hemmennnnneda aldıysan eklesene bakalım kahvaltı takımına benim yok taa
fazla da beğenemedim kahvaltılık
canım öyle tabikide ama o kadar iyi bişey çıkarmam ama güzel bişey alırım tabi
çünkü her zaman alınan şeyler değil
en azından bizim için öyle :)
birde kızlar ben yaldızlı bardak aldım ama sarı yaldız değil gümüş yaldızı
annemn evinde kesme var zaten değişiklik olsun dedim yoksa bende severim kesmeleri ama spor bir evim olsun istiyrm kesme gitmez sanırım
:lepi:aynen böcüğüm sana katılıyorum.bende her üründe soruyorum bulaşık makinesine girermi diye.sırf girmiyor diye yaldızlı bardak setinden alamadım
edacım
songa84 cnm boşver yaldızlı bardak takımını boşver yaa
ben almıcam walla öle kadeh seti ne gerek war
ona werceğim parayla başka şeyler alırım
nası olsa onuda alıyosun vitrine koyuyosun süs sanki..
gereksiz görüyorum ben
sürekli içen insanlar olmadığımız için belkide naniknanik
ben yemek takımı ıle hedıye aldım
ıkıncısınıde cok beğenerek aldım cok sık :lepi:
benım dedığım pasabahce sanırım cnm markası
ve bıtısık deılkı tepsısı cam cıkıyo parcalarda bıtısık deıl
bence gunluk ıcn uygun
evet bencede günlük için kapaklılar çok uygun bende aldım birleşik değil kapağıda çıkıyo 2 türlü kullanma imkanı var hem kahvaltılık hem pasta kabı resmini eklemiştim.
walla fiyat konusuna bakcam bakalım bi iki yere daha sorim
ona göre fissler alim diyorum
zaten alacağım topu topu 2 parça
esasında miele falan alabilsektabi ama çok pahalılar
sonrasında en iyi siemens diyorlar walla ben o yüzden siemens istedim çok
Oooo beyaz eşyada en pahalı marka Miele ve Whirlpool en pahalılar bunlar.. bence bunlardan sonra arçelik ve siemens geliyor ..
eda gelelım sana
dün bı kılot gordum tam senlık la alcam ınadımza resmını eklıycem az bekle ama foto makınam benım usakta hala:mymeka:
lacıvert kırmızı beyaz sıra sıra cızgılerı var uste sol taraftada düğme seklınde ama bıraz büyük pusulası vardı
herhalde yolu şaşirmasın dıye:roflol:
sana gelırsem alım mı sanada
ya kızlar akşama irmik helvası yapacam doğru düzgün bi tarifini bulamadım yok altını kısın yok içine şekeri atıp kapatın fıstığını önce koy sonra koy biri birinr uymuyor bana adam akıllı bi tarif verecek var mı deneyen var mı öncelikle ??
bende şöyle bişey almıştım kahvaltılık için:kedi:
benimkiler pembe ve kremyanında kayık tabaklarını aldım şık oldular..opuyorumnanaktan
walla fiyat konusuna bakcam bakalım bi iki yere daha sorim
ona göre fissler alim diyorum
zaten alacağım topu topu 2 parça
esasında miele falan alabilsektabi ama çok pahalılar
sonrasında en iyi siemens diyorlar walla ben o yüzden siemens istedim çok
mervebuuu hayırlı olsun cnaıımmm
hemmennnnn
Oooo beyaz eşyada en pahalı marka Miele ve Whirlpool en pahalılar bunlar.. bence bunlardan sonra arçelik ve siemens geliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?