reyhan gule gule kullan
bende benımkının resmını arıyom ama nafılee:bbo:
canım ben size bi beyaz eşya seceresi çıkarsam şaşarsınız
en pahalılar miele, whirpool ve elektrolux
ve şunu unutmayın her makine her ürünü güzel yapamıyor, illa bir markadan dizmeyin eşyalarınızı
mesela elektrolux o kadar para ama bulaşık makinesinden şikayetçi olanlar baya fazla
buzdolabında samsung, sharp, miele, elektrolux iyi diyorlar
bulaşık makinesinde kesinlikle siemens
bosch un buzdolaplarından sorunu olanlar oldukça fazla
parası az olanlar samsungun doğru ürünlerini seçtiklerinde oldukça memnun kalanlar var kaydirigubbakcemile5
kimse bişey batırmak için değil de arçeliğin ürünlerini beyaz eşyadan anlıyanlar tavsiye etmiyor üzgünümçünkü o kalite başka markada çok daha uygun fiyata alınabilir, arçelik yaptığı ürüne göre çok pahalı diyorlar :umursamaz: milletin yerli malı ve servisi yaygın diye talep etmesi bu konuma getiriyor onları tabi
ha bunları söylerken, çok para verip üründen memnun olmayan da var mı- evet
çok çok cüzi miktarda ürünler alıp çok memnun kalanlarda var mı- evet
ama genel ne ise ona göre hareket etmekte yarar var derim
süpürgelerde de 2400 watt / 2200 watt iyi çeker laflarına kanmayın watt lar ve çekim güçleri tamamen farklı şeylermiş, bu 2400 watt tamamen elektrik idaresine çalışanlardan :S ve bazıları varmış ki kapatışta çok daha fazla elektrik sarfiyatı yapıyormuş, ona göre dikkat edin
elektrik süpürgesinde de pahalı ama dyson iyimiş
ayy bunu buldum nan bı tek
densem katılıorum canım bende viskiydi şuydu limonataydı almıycamm
12 su kadehi
12 çay bard
12 rakı
12 şarap yada kola kadehi alcam
okaadaar yaa dünyanın parasını veremem
reyhan benim günlük kapaklı kahvaltılığımda seninkine benziyor güle güle kullan canım güzel her ikiside..
sırnaşık şeysırnaşık şey yolu şaşırmasın diye lafa bakk çokgüldüm yaaasırnaşık şeydelikafadulden
offff canım sincan otobüsleri adliyenin önünden kalkıyor diğer duraklarını bilmiyorum.Birde ulusta yukarda rüzgarlıda dolmuşları olması lazım.
treni biliyorsundur zaten:)
yok yok kan çekiy bakeda benimde beyaz eşyalarım siemens yerimseniben
ay ben çıkıcam birazdan bindallı bakıcam dedim ama iplemediniz hiç biriniz bari dua edinde düzgün bişi bulayım kaydirigubbakcemile
canım ben size bi beyaz eşya seceresi çıkarsam şaşarsınız
en pahalılar miele, whirpool ve elektrolux
ve şunu unutmayın her makine her ürünü güzel yapamıyor, illa bir markadan dizmeyin eşyalarınızı
mesela elektrolux o kadar para ama bulaşık makinesinden şikayetçi olanlar baya fazla
buzdolabında samsung, sharp, miele, elektrolux iyi diyorlar
bulaşık makinesinde kesinlikle siemens
bosch un buzdolaplarından sorunu olanlar oldukça fazla
parası az olanlar samsungun doğru ürünlerini seçtiklerinde oldukça memnun kalanlar var kaydirigubbakcemile5
kimse bişey batırmak için değil de arçeliğin ürünlerini beyaz eşyadan anlıyanlar tavsiye etmiyor üzgünümçünkü o kalite başka markada çok daha uygun fiyata alınabilir, arçelik yaptığı ürüne göre çok pahalı diyorlar :umursamaz: milletin yerli malı ve servisi yaygın diye talep etmesi bu konuma getiriyor onları tabi
ha bunları söylerken, çok para verip üründen memnun olmayan da var mı- evet
çok çok cüzi miktarda ürünler alıp çok memnun kalanlarda var mı- evet
ama genel ne ise ona göre hareket etmekte yarar var derim
süpürgelerde de 2400 watt / 2200 watt iyi çeker laflarına kanmayın watt lar ve çekim güçleri tamamen farklı şeylermiş, bu 2400 watt tamamen elektrik idaresine çalışanlardan :S ve bazıları varmış ki kapatışta çok daha fazla elektrik sarfiyatı yapıyormuş, ona göre dikkat edin
elektrik süpürgesinde de pahalı ama dyson iyimiş
ayy bunu buldum nan bı tek
yok yok kan çekiy bak
ya yürü git kızım:lepi:
ben alcam nıe dersen yemek takımı aldım suplam var kadehsız olmaz ılla alkol ıcın deıl bence masan var ıse kadehler cok şıklık verıyo
:lepi:
inşallah istediğin gibi bişey bulursun canım git gel bizede anlatkaydirigubbakcemile
[/B]
maalesef henüz evin konseptine karar vermemişken aldığım bi settibunebu, kaffaltı takımın sevimli ama neden pembe? Bu deniz konseptine uymamış?
arşı sende bana hp vuruyon he:gitme:
korkuyon demekkı vurduna göre kaydirigubbakcemile3
arsima senin kahvaltı takımın karacanın hangi modeli canım?
böcük doğrudur canım.hürsultan gerçekten kaliteli çıktı bulsam alırım belki bende
karaca takımım war benim inş sorun yaşamam :umursamaz:
arsimaaaa sana bişe sordum görmedinmi cnm?
diorumki kahvaltı takımının modeli neydi?
döverek seviyorum :)
budur canım
çok şirin ama sanırım bunlar porselen diil yanlışmı biliyorum acaba ?
sabırsızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?