Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buzdolabımız sharp olcak

çamaşır makinaı var zaten boshh

fırın ve bulaşık makinası ne almalıyız karar veremedik selenaycım

buzdolabına çok sevindim canım iyi seçim olmuş kaydirigubbakcemile5 bende ya samsung ya sharp istiyorum inş

canım dediğim gibi siemens bulaşık makinelerinde iyimiş, çünkü almanyadan ithal
ama diğer markalardan fiyatı uygun olanlara da bakayım istersen (bu arada siemens serviste feci sıkı denetime girmiş) teyzemler yeni çamaşır makinesi aldı, bişey için servisi çağırdılar neyse, sonra istanbul merkezden aramışlar nasıl servisten memnunmusunuz filan diye :1shok:

fırın konusunu bende bilmiyorum hemen araştırma raporlarını buraya yazarım canım kaydirigubbakcemile5

densem thoması öneririm
test etmek istersen
haftada bigün biizim evi süpürebilirsin :roflol:

he balım olur gelirim çok yakınız nasıl olsa
sen evinin tam adresini wer bakim akşamları misafirliğe geliim size kaydirigubbakcemile3
bak ben kadiköy minibüslerinin geçtiği caddedeyim sonra bide 14bk geçiyo
sende söle hemen
akşam geliyorum ona göre kaydirigubbakcemile3 :lepi:

buzdolabı süslerımden 4 denecık cnm onlar
nıkahla ılgısı yok

hee anlaıdm canım çok hoşlarmış ama heee opuyorumnanaktan

ya yürü git kızım
onlara para verdirmem sana
illa gelen giden birileri hediye getircek aaaaa

masada güzel duruyo ama yaa cidden bende aldım kadeh zaten su veya meyvesuyu falanda koyuluyor onlara ille alkol için değil .. kız ondan hediye getirmesler yani bugüne kadar o bardakları hediye diye getireni görmedim CADIARZU borcam morcam , küçük ev aleti,falan alıyolar hep laelaelaelaelae

Son düzenleme:
işte anlamıyolar emiş gücüyle watt aynı şey değil bende yaşadım böyle bir olay emiş gücü önemli işte ama satıcılar bilmiyolar müşteriyi bulduk satalım derdindeler..

densem thoması öneririm
test etmek istersen
haftada bigün biizim evi süpürebilirsin :roflol:
bende thomas ve phılıps.in ününü çok duydum ama erken davranıp almış oldum süpürgemi neyse benimkide güzel:kedi:

eda bana kımse hedıye getrmezkı mecbur alcam
ama sen almak ıstıyorsan bana alabılın:jeyyar:

ok canım notlarımı aldımm fırın içinde alternatiflerini beklioruummm :lepi: opuyorumnanaktan

böcük ben yine çizime başladım bana bişiler oliyiiii

Son düzenleme:
buzdolabı süslerımden 4 denecık cnm onlar
nıkahla ılgısı yok

ayyy askılı elbiseye bayıldım bulsam hemen alırım bende bu aralar hiç evime eşya almıyorum herif kızıyor bana bi kot aldırmadın eve lüzumsuz eşya dolduruyon die ee napıyım diom 11. jean için izin verecek halim yok -tatlicadiarzu-

abba nın ceyıslerı serılmış bana resımlerı yolluyo buraya koycam ınş patrn gelmez yoksa aksamı beklersnız

sınay al bacım al 2 tl almayanı dovuyolar:roflol:

ayyy bende gidecem üşeniom ofisten arkadaşla gidiyordum hergün klimalı arabayla ohhh bugün trafik kazası yapmış araba 3 gün serviste kalacakmış yarım saatlik yol git git bitmez-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…