- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
abba nın ceyıslerı serılmış bana resımlerı yolluyo buraya koycam ınş patrn gelmez yoksa aksamı beklersnız
sınay al bacım al 2 tl almayanı dovuyolar:roflol:
hee buda hazırcı valladensem thoması öneririm
test etmek istersen
haftada bigün biizim evi süpürebilirsin :roflol:
yane ben size özetini çıkartayım
canım ben size bi beyaz eşya seceresi çıkarsam şaşarsınız
en pahalılar miele, whirpool ve elektrolux
ve şunu unutmayın her makine her ürünü güzel yapamıyor, illa bir markadan dizmeyin eşyalarınızı
mesela elektrolux o kadar para ama bulaşık makinesinden şikayetçi olanlar baya fazla
buzdolabında samsung, sharp, miele, elektrolux iyi diyorlar
bulaşık makinesinde kesinlikle siemens
bosch un buzdolaplarından sorunu olanlar oldukça fazla
parası az olanlar samsungun doğru ürünlerini seçtiklerinde oldukça memnun kalanlar var kaydirigubbakcemile5
kimse bişey batırmak için değil de arçeliğin ürünlerini beyaz eşyadan anlıyanlar tavsiye etmiyor üzgünümçünkü o kalite başka markada çok daha uygun fiyata alınabilir, arçelik yaptığı ürüne göre çok pahalı diyorlar :umursamaz: milletin yerli malı ve servisi yaygın diye talep etmesi bu konuma getiriyor onları tabi
ha bunları söylerken, çok para verip üründen memnun olmayan da var mı- evet
çok çok cüzi miktarda ürünler alıp çok memnun kalanlarda var mı- evet
ama genel ne ise ona göre hareket etmekte yarar var derim
süpürgelerde de 2400 watt / 2200 watt iyi çeker laflarına kanmayın watt lar ve çekim güçleri tamamen farklı şeylermiş, bu 2400 watt tamamen elektrik idaresine çalışanlardan :S ve bazıları varmış ki kapatışta çok daha fazla elektrik sarfiyatı yapıyormuş, ona göre dikkat edin
elektrik süpürgesinde de pahalı ama dyson iyimiş
hey allam bununda aklı bi tek popoya çalıştı bugün:)eda gelelım sana
dün bı kılot gordum tam senlık la alcam ınadımza resmını eklıycem az bekle ama foto makınam benım usakta hala:mymeka:
lacıvert kırmızı beyaz sıra sıra cızgılerı var uste sol taraftada düğme seklınde ama bıraz büyük pusulası vardı
herhalde yolu şaşirmasın dıye:roflol:
sana gelırsem alım mı sanada
ben dua ediom sen gitkzuucm ben göz kararı yapıyorum ondan bişi diyemiycem ama portakal ağacından bakarsan ve harfiyen uygularsan da süper oluyor portakalımcımın dediği gibi
ay ben çıkıcam birazdan bindallı bakıcam dedim ama iplemediniz hiç biriniz bari dua edinde düzgün bişi bulayım kaydirigubbakcemile
Kızlar akşam eve gidince bende çeyızlerımın resımlerını çekıcem:)
pıtır sen benım dedığımı almadın o makına sana gelmıycek:roflol:
bugun aklım fıkrım popoda mı tube de ben öle fena bı ınsan mıyım
neysem sıze doyum olmas
evden devam ederık
cok cok öptum gorusuruk
benı özlemeynın gıcında cıban çıksın:roflol:
pıtır gelmıycekk
böcükcüm ben kadeh almıcam demiyorumki
6 yada 12 adet şık kadeh alıcam zaten.hatta 12 adet alcam.
takım istemiyorum sadece.
ayrıca takımlarda 6 adet oluyo
e yemek takımları 12 kişilik.
viski bardakları limonata bardakları yerine 12 adet kadeh bana mantıklı geliyo
kişisel fikrim bu hayatım yerimseniben
ben bu kızı çok seviyorum yaaaa nekadar sempatik bi insan böle Allah sahibine bağışlasın gıcımda cıban cıkmıcak çünkü öslicem seni şekercikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanneysem sıze doyum olmas
evden devam ederık
cok cok öptum gorusuruk
benı özlemeynın gıcında cıban çıksın:roflol:
pıtır gelmıycekk
gelin hanııım:)) senin resimlerine baktımda ne kadar güzel bir çiftsiniz iki çılgın birbirini bulmuş çok güzel yaa hadi kocanı kızdırmadan git doyur canım :jeyyar:Kızlar çok fazla giremiyorum nete...
geziyoruz bol boll ama aklım sizde vallahi serhat kıskanacak yakında..:)) şimdi bakıyoum gözü seyirmeye başladı. karnı acıktı sanırım. :)))))))
Kızlar çok fazla giremiyorum nete...
geziyoruz bol boll ama aklım sizde vallahi serhat kıskanacak yakında..:)) şimdi bakıyoum gözü seyirmeye başladı. karnı acıktı sanırım. :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?