Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Merhaba Kızlar abimdeyim bi bakim dedim kim var kim yok. Naılsınız

Ooo esra hoşgeldin.İyim ben canım,sen nasılsın kaydirigubbakcemile3
Kol düğmeleri siparişi verdim.Bakalım benimkiler nasıl olacak :uhm: Esra birgün sonra gelmişti dimi senin.Ben siteden baktım siparişimin çıkıp çıkmadığını göremedim.Acaba nasıl bakabilirim bir fikrin varmı ?

Vallaha iyiyiz sen nasılsın Esra? Buralar şimdilik sakin.Aşayiş berkemal sırnaşık şey

Bende iyiyim cancağızlarım :)) Evet canım benim kol düğmelerim siparişiminden bir gün sonra gelmişti.Tatlım ben sipariş takibini telefondan yapmıştım aradığında ilgilenirler seninlede.Zaten aynı gün kargo diye yazıyor.

Aboww ben aramadım hiç.Direk netten sipariş verdim.Beklemeye aldım kendimi -tatlicadiarzu-Yarın bi arayayım olmazsa :1shok: Saol şekercim :1hug:

canım mod arkadaşlardan konuyu silmesini isteyebilirsina.s

songa84 canım bunlar cok hosmus iyi günlerde kullan hihoyyyt

burcummmmmmmm sende güle güle kullan tatlım hediyeni kaydirigubbakcemile3

esra bugun kol düğmesi siparişini verdim eft de yaptım 56,76 tuttu ve 2.5 ytl de banka kestii:)

bktbb Canım hayırlı olsun seninkilerde kaydirigubbakcemile3 en mutlu günümüzde kullansın biriciklerimiz bende kart ile ödedim 59.40 Tl tuttu.Ama ben hiç aramadım netten sipariş verdim.Yarın gelirmi acaba çok merak ediyorum fisfisfis sende direk netten sipariş verdin değil mi ?

Son düzenleme:

evet canım direk netten verdim bende aramadım ama istersen bi yarın ararız zaten orda sipariş takibi var sipariş durumunu görebiliyosun sipariş numarandan. Ayy çok cic bi hediye dimii

kızlar bide bakın resim eklemedim daha kınam olmadan giydiğim bindallılarr

http://www.kadinlarkulubu.com/evlil...kiyafetlerimizi-de-gorelim-7.html#post5262693

Sipariş takibe baktım ama bişe yazmıyordu siparişiniz çıktı vs..gibi :uhm:
ama yarın mutlaka arıcam bakalım..

bu arada 2.resimdeki bindallı çok hoşmuş yaa yerimseniben Allah nasip ederse ben hem bunlardan giyicem hemde şalvar diktirdi kayınvalide onu giycekmişim.Boşnak gelini olacağım için ben şalvarları hiç sevmem yafs
Çok üzgünüm çoook

canım ben eft yaptım şipariş parasını yarın parayı hesaplarında görürler oyüzden şuanda para beklemede gibi bişi yazıo.

canım zaten onların içinde aslında işli ipek şalvarlar var. aslında bende sevmem öyle şalvar falan ama annem çok arzu edio bende onu kırmıcam.Bu fotoğraflar çekilirken nişanlımda yanımdaydı illa kına gecesinde kiralayalım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…