canım ben eft yaptım şipariş parasını yarın parayı hesaplarında görürler oyüzden şuanda para beklemede gibi bişi yazıo.
canım zaten onların içinde aslında işli ipek şalvarlar var. aslında bende sevmem öyle şalvar falan ama annem çok arzu edio bende onu kırmıcam.Bu fotoğraflar çekilirken nişanlımda yanımdaydı illa kına gecesinde kiralayalım dedi.
dimples .!.:kızlar zaten nikaha bir gün kala yani 13 mart sabahı allahım kısmet nasip ederse burddan bir isim listesi alacağımm ayakabının altına yazmak için:)) kurşun kalemle yazıcam sonrada ayağımı bol bol sürüye sürüye çıkıcam evden.
.
Evet özel diktirdi 4,5 metreden dikildi nasıl toparlancak üstümde o şalvar bilmiyorum -tatlicadiarzu- minyon tipliyim bide ben özel yelek yaptırdı yeleği zaten işlemeli incili falan foto bulursam koyarım..Boşnaklarda muhakkak şalvar gecesi yapılır yada kına gecesinde muhakkak geline eltilerine giydirirler...:1ninca:
Bu arada sanada çok yakışmış.Maşallahın varNişanlın haklı muhakkak giymelisinyerimseniben
Eudorabeta cnm bu arada kol düğmelerin eline ulaşınca haber ver
ok şeker veririm inş.gelir biran öncee:Saruboceq: bu arada bir kaç resim buldum yüklüyorum yerimseniben
yarın bakıcam eklediklerinea.s.
canım gule gule kullan :)bu daha koyuyorum. bu sefer görün artıksenağlama
bu mısır patlatma makinem
bu da yine Bosch setüstü ocağım. ctesi günü aldık. bi de buz kovası ve maşası ve peynir tabağı aldım ama fotosu yok
Burcu anlıyorum seni, karşı taraftan destek görmeden birşeyleri yapmaya çalışmak gerçekten insanı çok yoruyor.Ama ne olursa olsun,düğün çok zevkli birşeydir eminim.Umarım düğün yaparsınız ve sen kurtlarını çatır çatır dökerek rahatlarsın inşallah tatlım a.s.
tatlım çok sağol temennilerin içina.s.
ama diyorumki keske nişanlım ve benim kendi paramız olsaydı.düğünün parasını falan kendimiz verseydik,hiç kimseye bagımlı olmasaydık!! en oenmli nokta bu,bağımlı olunca maddi acıdan,yok para istemeler,yok yetmiyor demeler(tabii ben para konularında asla muhattab olmadım,hep nişanlım konusuyor ailesiyle) hayır düğünü isteyen ben değilim,nezih bir nikahta olur ama düğün istiyorlarsa bazı paraları gozden cıkaracaklar.burası küçük şehir değil ki,ankara da kolay mı düğün yapmak?? yok yok ben vazgectim bile bu işten.belediye de nikah olsun aksamında da 100 kişilk fix menu bir yemek verelim.
ama işte şöyle bi sıkıntı var
eğerki o dolabı almazsam mutfağım kiler dolabı olmayacak
ama o dolabı alırsam dolap yeri boş kaldığı için oraya mecbur kiler yapacaktık
şimdi desem ona dolabı değişelim normal alalım karşıyada kiler yapalım ebbedi yapmaz
o diğer fikire alıştırana kadar bile canım çıktı
anlatabildim mi bilmem anlatamadıysam çizeyim
arkadaşlar yanlış yer belki ama bi arkadaş havlu süslüyordu forumu arıyorum bulamıyorum nickini değiştirmiş olabilir pullarla şekiller verip sipariş üzerine çalışıyordu yardımcı olabilcek misiniz?
azelyacım evett feci beğenmiştim...
burdakiler hep metal demir içinde anneannemde var... )))) yaşkı işi bu çok modern...
misafirin yanında da getir soğumasın çay. ikide birde kalkma sorunuda yok..
tam benim gibi tembel işi:))))))))))))))
2 gün sonra 4 aya düşücekkk
evettt kızlar günün asıl bombasına geliyoruz....:dance:
Aime21 arkadaşımızın taaaa Almanyalardan alıp bana yolladığı ısıtıcı bu gün elime geçmiş bulunmaktaa:sm_cool:
saat 5 gibi geldi çatladım fotosunu koymak için deminden beri piller şarj olsunda fotosunu çekiyim diye bekliyorum...:roflol:
İnanın açarken ellerim titredi. öyle heycanlandım öyle mutlu oldum. Ve o kadar tatlı kaplamıştı ki canım arkadaşım. ama heycandan kaplı halini çekemedim makinanın pilleride şarjsızdı... neyse artık kendisini ekliyorum...
ve gene her ne kadar o istemesede ben tüm mutluluklarım gibi bunuda sizle paylaşmak istiyorum....
Aimecim beni affet hayatım...Şeniz
tekrar teşekkür ederim... :1hug:a.s.
bende ufak tefek bişeyler aldım.hernekadar beni sevdigime vermeselerde ben hevesli ve istekliyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?