Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet özel diktirdi 4,5 metreden dikildi nasıl toparlancak üstümde o şalvar bilmiyorum -tatlicadiarzu- minyon tipliyim bide ben özel yelek yaptırdı yeleği zaten işlemeli incili falan foto bulursam koyarım..Boşnaklarda muhakkak şalvar gecesi yapılır yada kına gecesinde muhakkak geline eltilerine giydirirler...:1ninca:

Bu arada sanada çok yakışmış.Maşallahın var Nişanlın haklı muhakkak giymelisinyerimseniben

başta dimples ve yakın zamanda evlenecek tüm arkadaşlarım ya benim ismimide yazın...

ortada damat falan yok ama yazın :çok üzgünüm: gerçi yakın zamanda falan olması imkansız herşey mucizelere bakıyor ya işte neyse....

bu arada hepiniz harika şeyler almışsınız.. güle güle kullanın...hihoyyyt

anladım cnm eminimki o yelek ağır bişey olmuştur ama napalım dayanıcaz bi gece:) foto bulursan mutlaka koy çok merak ettim. Çok tesekkür ederim beğendiğine sevindimm eminimki sana da çok yakışacaka.s.

Bunlarda benim kına gecesinde giyeceğim şalvar modelleri​
kaydirigubbakcemile3

nasıllar :teytey:

Canım ilk baştaki 2 resimdekinin aynısı benim şalvarımda ama benim gömleğim beyaz ipek kumaştan.Kumaşın içinde gümüş simli şeritleri var.Bu arada bu güzel kızda benim eltim oluyor kaydirigubbakcemile3 görmesin burada resimleri yoksam kaydirigubbakcemile

canım gule gule kullan :)

Cnm sen işin kiler kısmına takılmışsın Evet tmm mutfakta ya bol dolap ya bi kiler lazım
Ama bide eğer bu dolapların iç kullanımı ii değilse o zaman daha sıkıntıya düşersin
Kiler işine başka çözümler bulabilirsin ama Dolapta durması gerekenlere yer kalmayınca naapcaksın Bence kileri hesptan çıkar dolap üzerine yoğunlaş

Sanırım o arkadaşın nicki Hanzade yada Hanzadem olacaktı Doğru kişiyi anladığımı düşünüyorum

burcuözge güle güle kullan
Bende onun cam oluşuna bayıldım
Ne demir olanları nede porselen olanları beğenmiyorum
Birde cam sürahi gibi çaydanlıklar var yıllar önce bi misafirlikte görmüş çok beğenmiştim
Latının gümüş kısmı var gayet kibar mumu altta tabi çayı tıkırdatıyor hafif hafif
Şimdi görüyorum ondan mağazalarda Ama gümüş olunca pahalı biyerde 59a bi yerde 67ye gördüm

günaydınn kızlarr hepinize mutlu bir gün diliyorumm

Eudorabeta cnm o nasıl güzel bi kıyafet öyle çok şeker kollarındaki işler ne kadar kibar durmuşş:teselli: bende istiomm:dilcikar:

Hayatim cnm güle güle kullan aldıklarını bende setüstü alacaktım sonra gittim bosch fırın aldımyerimseniben

pashmina canım adres için sağol biliyorum yeri, maskoda da varmış buldum.

burcu hediyeni iyi günlerde kullan.

hayatım set üstü ocağının aynısını bende aldım şansımıza inşallah iyi çıkar. her ikisinide güle güle kullan.

songa, kaplar çok güzelmiş özellikle renkleri hayırlı olsun canım.

Eudorabeta şlavarlar süper bayılıyorum onlara ama bizima detlerimizde yok. sen boşnakmısın arnavutmu canım. kına gecesi kıyafetlerinde 3-4 tane vardır.

Burcucum güle güle kullan balım Şeniz bu ne güsel bi jest Aimea.s.

bende ufak tefek bişeyler aldım.hernekadar beni sevdigime vermeselerde ben hevesli ve istekliyim:))

Nazlıcım aldıkların çoook cici güzel günlerde kullanman dileğiylea.s.
arada atladıklarım varsa affola sayfalar o kadar hızlı ilerliyoki bu hıza yetişebilmek imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…