Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cam sürahi gibi çaydanlık demişsin canım onlar yine çıkmış çaydanlık gibi alt üst çayı demleyip bir güzel kullanabiliyor. altında da burcunun dediği metal ısıtıcılardan oluyor genelde mağzalarda bir kaç yerde gördüm.

Az kalmış tubis heyecen varmıı

ismin buketti dimi canım. heyecan henüz yok ev işleriyle uğraşıyoruz tatlım onun stresinden heyecan olmuyor sanırım.

Ya bende mısır patlatma makinesimi alsam acaba ya fiyatıda iyiymiş

Ne kadarmış fiyatı tatlım. Ben pek gerek görmüyorum şimdilik
Şimdilik diyorum çünkü daha önemli eksiklerim var
Teflon tencreye biraz yağ birazda tuz bukadar :))

nazlıhilal seni atlamışım canım kusuruma bakma aldıkların hayırlı olsun, cips tabağınsüpermiş.

pınarcım günaydın, bugün nasılsın, stres devam ediyormu

bugün biraz daha iyiyim nikah işlemleri için fotoğraf çekincez süslendim sçaıma fön çektirdim birazda moral oldu canım tubis cim

bugün biraz daha iyiyim nikah işlemleri için fotoğraf çekincez süslendim sçaıma fön çektirdim birazda moral oldu canım tubis cim

hayırlısı olsun canım, boşuna dememişler kadınlar sıkılınca kuföre gider diye kaydirigubbakcemile3 keramet var demekkim kuaförde yerimseniben

gülçehre nevresimlerini iyi günlerde eskit şekerim.

gunaydın kızlarmirmirmirmir
gulcehre aldıkların cok guzeller ı gunlerde kullan cnmŞeniz
nazlıhılal cok cıcıler senınkılerde cnm ı gunlerde kullanŞeniz

komşum anca geldım cnm bıraz mutsuzum bugun

pınar cnm kırmızı sıyah falan olsa daha ıyı olmaz mı bıde ne renk boyancak yatak odan

günaydın kızlar,

hayırlı sabahlar herkese

Kızlar herkese günaydıııııııınn,​

Tubişim gördün sanırm mesaj yazdım ben bilmiyodum masko da olduğunu canım, bu tarif ettiğim yerde hafif defolulur falan da var geçen haftalarda indirime bile girmişti ürünler, daha bana zaman var diye alamadım ama içim gittim tabi. Anneme almıştık zevkle kullanıyoz canım banyoda :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…