Kızlar herkese günaydıııııııınn,
Tubişim gördün sanırm mesaj yazdım ben bilmiyodum masko da olduğunu canım, bu tarif ettiğim yerde hafif defolulur falan da var geçen haftalarda indirime bile girmişti ürünler, daha bana zaman var diye alamadım ama içim gittim tabi. Anneme almıştık zevkle kullanıyoz canım banyoda :teytey:
kızlar yatak odam dizildi mobilyam geldi perdesi yapıldı hepsi tam sadece halım yok
hoşbulduk buketcimm bu arada banada GAMZE diyebilirsiniz:)) saat 1 de kayınvaldemle davetiyeyi halledicez bugün bide gelinlik son provam var kısmen bitmiş halini giyeceğim ayy çok heyecanlıyım kıslarrrr:)) yarında annem geliooo onuda çok özledimmm.
bende ufak tefek bişeyler aldım.hernekadar beni sevdigime vermeselerde ben hevesli ve istekliyim:))
Burcu anlıyorum seni, karşı taraftan destek görmeden birşeyleri yapmaya çalışmak gerçekten insanı çok yoruyor.Ama ne olursa olsun,düğün çok zevkli birşeydir eminim.Umarım düğün yaparsınız ve sen kurtlarını çatır çatır dökerek rahatlarsın inşallah tatlım a.s.
tatlım çok sağol temennilerin içina.s.
ama diyorumki keske nişanlım ve benim kendi paramız olsaydı.düğünün parasını falan kendimiz verseydik,hiç kimseye bagımlı olmasaydık!! en oenmli nokta bu,bağımlı olunca maddi acıdan,yok para istemeler,yok yetmiyor demeler(tabii ben para konularında asla muhattab olmadım,hep nişanlım konusuyor ailesiyle) hayır düğünü isteyen ben değilim,nezih bir nikahta olur ama düğün istiyorlarsa bazı paraları gozden cıkaracaklar.burası küçük şehir değil ki,ankara da kolay mı düğün yapmak?? yok yok ben vazgectim bile bu işten.belediye de nikah olsun aksamında da 100 kişilk fix menu bir yemek verelim.
nevresim takımlarımmmm :teytey:
hoşbulduk buketcimm bu arada banada GAMZE diyebilirsiniz:)) saat 1 de kayınvaldemle davetiyeyi halledicez bugün bide gelinlik son provam var kısmen bitmiş halini giyeceğim ayy çok heyecanlıyım kıslarrrr:)) yarında annem geliooo onuda çok özledimmm.
böyle bişey olcak kıslar davetiyemm
hehe cnm benim evet yaa heyecan var çok isterdim size giydiğimde resmini çekim gösterim ama annem beni bu sefer oyar heralde. nikah resimlerimde inşallah kıslarkaydirigubbakcemile5
Tatlım sen nerdesin biz yakın olabiliriz galiba senle davetiye yaptırmıycam da merak ettim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?