Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gördüm canımcım çok sağolasın ben netten baktım önceki sayfaları taradım ismini buldum da baktım. maskodakine bileydim h.sonu gittim bakardım. ordakiler hafif defolu ise daha ucuzdur orayada bakarım Şeniz

dimples davetiyeye karar verdinmi, gelinliğin inşallah istediğin gibi olmuştur canım.

Günaydın kıslar delikafadulden Bol çeyizli günler hepinize a.s.
bende ufak tefek bişeyler aldım.hernekadar beni sevdigime vermeselerde ben hevesli ve istekliyim:))

Canım benim de başlarda öyle karşı çıkma durumları vardı.Şimdi benden çok seviyorlar naniknanik Olacağı varsa kim ne derse desin zaten olur, hiç dert etme, aynı hevesle çeyiz yapmaya devam et tatlım :1hug: Ayrıca aldıkların çok canlı cici şeyler.İyi günlerde kullan

Ahh hep öyle be güzelim.Erkek aileleri günümüzde pek fazla üstüne düşenin farkında değiller klava: Arada çok hevesli aileler çıkıyor ama onlarda istisna oldu artık.Herşeyin hayırlısı..Borçsuz evlenmek bir hayal zaten.İnşallah hepimiz borçlarımızı asgariyeye indirip, sıkıntı çekmeden evlenebiliriz..
nevresim takımlarımmmm :teytey:

İkincisinden ben de istiyorum cokacimcoook Güle güle kullan

Canım inşallah istediğin gibi olur herşey.Anneciğinin geliyor olmasınada çok sevindim gözün aydın..

canımcım benimki de öyle kurdele gibi daraltıp genişlete biliyorsun ama bel kısmı ne olucak benimkinin beli sıkıyor şimdi

böyle bişey olcak kıslar davetiyemm

Ayyy süper delikafadulden Böyle çizgi kahramanlarını çok sefiom ya :sm_cool: Ben de yaptırınca böyle şeker bi davetiye yaptırırım :jeyyar:

Bu arada Gamze Gelinliğin bitmiş halini görecekmişsin.Ya ne güzel bir heyecandır o hihoyyyt Ben burda oturduğum yerde heyecanlandım ya sırnaşık şey

gamze davetiyen çok cicimiş hangi markanın, pınarcım seninkide güzel.
bir de netten bakıp sakın karar vermeyin orjinaliyle arasında fark olabiliyor. yakınımda olsaydınız sedef veya inkadan daha ucuza davetiyelerinizi yaptırırdım kısçeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…