böcükcümm annem istanbula yakın bi şehirde yaşıo ayrılar babamlaresmini çekerdim ama buraya koyamam gibi
buketcimm inşalah bulursun istediğin gibi. Benimde kafamda hiçbi model yoktu akayda diktiriorum ben. Gelinliğim ham ipek kırık beyazında koyusu bi renkte. Göğüs altından swaroski taşlar geçio tek süsü o yani. Kabarıklıkta belden değil kalçadan başlıo benim:))
dark angel cim canım bu arada kaça aldın o nevresimni??? pamuk saten dimi???
straplez yaptırdım 2.500 tuttu. bak rengi bu renk
GAMZE ÇOK GÜZEL TAM BENİM İSTEDİĞİM GİBİ CNM YAA HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN ÇOK YAKIŞICAK EMMİNİMM AĞLAYASIM GELDİİa.s.
mandilincim sağol cnm evet bu topik acaip hızlı ilerlioo:))delikafadulden
bubi de buz kovası ve maşası ve peynir tabağı aldım ama fotosu yok
kızlar tesadüfen girdiğim bir züccaciyede bugün bunları aldım.ister bu şekilde kullanılıyor.ister ters çevriliyor.bu şekilde kullanınca içine peynir,tereyağ falan konulabilir,ters çevirince de zeytin koyabiliyorsunuz.
canım kusura bakmada tatlişimmm yani kiler dolabın olsun diye kalkıpta 2500 lira nın üstünde bir para hiybe edilir mi :mymeka: akıl var mantık varrr....klava: buzdolabını al kiler dolabı için ikna kabiliyetini kullan :jeyyar:
Aimecim beni affet hayatım...Şeniz
tekrar teşekkür ederim... :1hug:a.s.
ay kıslarrr ben kaçayımmm saat 12de çıkmam lazımm hepinizi öptüm
ay kıslarr hanginize cevap vercemi şaşırdımmm :))) tubişcimmm alt kısmında boşluğum yok cnm
pınar valla aslında 31 gün diil 30 gün kaldı ben bugünü saymıorumm:))
nasıllar :teytey:
nevresim takımlarımmmm :teytey:
böyle bişey olcak kıslar davetiyemm
Kızlar bana bi yardım ediiin lütfen.. Fikirlerinize ihtiyacım var ..
Şimdi sizce tepehomedaki pofuduk koltuklardan mı alayım yoksa bu takım da güzel mi sizce?
Bu takımı alırsak tv ünitesinide alacağız çünkü koltukların fiyatı uygun. Ortadaki sehpayı almayacaığz.
Birde siyah konsol ve masa alacağız. Sizce nasıl olur?
buda tv ünitesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?