Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

GAMZE cok beğendım ya davetıyenı:asigim: harıka burdan bı arkadas evlenmış buna cok benzer olanı bana yollamıştı gercekten çok değişık çok hoş
gelınlıkte hazr desek yerıdır ayy resım ceker mısn
bıde annen nerde yasıyorkı benım annem babamda benden ayrı bende cok özluyom 2 aya kadar gtcekler

Gamze benim hayalimdeki gelinlikte nasıl biliyomusun arkası seninki gibi ipli eteğide arka tarafı kat kat önü düz biraz fransız elbiselerini andırıo ama hiç böle bişi bulamadım bide üst tarafı nasıl olur onu bilmiom

ay hızınıza yetişemiorum yine :)
gamzecim pınarcım dawetiyeleriniz çook şirin. Bu çöp adamlar çok sewimli yaa.

gamze bende kırık beyaz istiyorum hemde baya bi kırık peki sen üst modelini nasıl yaptırdın straplezmi? Bide ne kadar tuttu seninki.kumaşındanda hiç bişey anlamam yaa

gamzecim kumaş olarak güzel bir seçim yapmışsın, ipek çok güzel duruyor. birde arkası ipli olduğu için en alt kısımda bir boşluk kalıyor. altında fermuar var dimi.

günaydın herkese
bugün geç kaldım pcde sorun vardı

bubi de buz kovası ve maşası ve peynir tabağı aldım ama fotosu yok

hepsini güle güle kullan
ay banada patlat mısır çok severim ben

iyi günlerde kullan. benimde hoşuma gidiyor bunlar ama hiç renklisini görmemiştim

edilmez tabi ama :1ninca:
bugün bi soram ona karşı duvara kilere ok derse değiştirim dolabı
dolap değişince üstüne kalan paranında üstüne ekleyip ocak fırın davlumbaz üçlüsünü alırız

Aimecim beni affet hayatım...Şeniz

tekrar teşekkür ederim... :1hug:a.s.

iyi günlerde kullan cokacimcoook

ay kıslarr hanginize cevap vercemi şaşırdımmm :))) tubişcimmm alt kısmında boşluğum yok cnm
pınar valla aslında 31 gün diil 30 gün kaldı ben bugünü saymıorumm:))

Gamze'cim çok güzel gelinliğinde davetiyen de tatlım, nerde yaptırdın gelinliğini peki??? :uhm:

ben fotoları göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…