Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandilincim koltuklar ketenmi, temizliği konusunda bilgi aldınmı. ne kadar ayrıca koltuklar.
birde hepsi siyah çok kapalı olmazmı canım ya bir daha düşün derim yani beyaz birşeyler katsan daha iyi olabilir.

cnm kızmazsan ben o koltuğun yan tarafındaki tahtalı kısımları pek beğenmedim :1no2:sanki çok rahat olmazmış gibi geldi bana bence bide mesela tekli koltukları beyaz yaptırabilirsin hem evin daha aydınlık olursengözlerimebaksanab

evet tatlım aynen bende cam oluşuna vurulmuştum :sm_cool:
am çaydanlık fikride çok orjinal geldi banaa... süper görünür haklısın..bir araştırayım bu konuyu. zaten normal aldığım çaydanlıkta 60 liraydı balım yaa..çokda pahalı değilmiş bence.. :dance:

Kızlar herkese slmmm herkese günaydıınn

dün nişanım vardı en kısa zamanda resimleri ekliyorum...

madalın cok koyu deıl mı bı kaç seyı acık renk yapamaz mısn yastıklar yada teklı koltukları
tv unıtesı cok guzelmış ama

mınıetek mutluluğun daım olsun cnm arkadasım ınş darısı tum bekarlara :1hug:

burcuözge benim gördüğüm cam çaydanlıklar 25-30 lira arasındaydı istoçta görmüştüm.

mini etek hayırlı olsun.

Ne kadarmış fiyatı tatlım. Ben pek gerek görmüyorum şimdilik
Şimdilik diyorum çünkü daha önemli eksiklerim var
Teflon tencreye biraz yağ birazda tuz bukadar :))

aynen tatlım bizde makina var ama anneme tencerede patlattırıyorum...
çünkü makinada patlayan yağsız oluyor tuzunu pişince serpiyorsun...
bende tencerede patlayanı seviyorum azcık yap olunca daha lezzetli oluyor aynı dışardaki mısırlar gibi... sırf o yüzden almayı düşünmüyorum...a.s

Canım tam istediğim bir koltuk modeli çok hoşuma gitti tavsiye ederim almanı ama yinede sen bilirsin tabiki. Birde nerden ve kaça baktığını öğrenebiilirmiyim acaba

Kızlar herkese slmmm herkese günaydıınn

dün nişanım vardı en kısa zamanda resimleri ekliyorum...

canikom hayırlı olsun demek sonunda atlattınnnŞeniz heycanla resimlerini bekliyorum canımmm:1hug:

burcuözge benim gördüğüm cam çaydanlıklar 25-30 lira arasındaydı istoçta görmüştüm.
.

aaaa çok uygunmuş canım yaaa...
ama istoç diye bir yer bilmiyorum ben :uhm:

bktbb Canım beğenmene sevindimm :1hug:tşk a.s.
tubis Canım bizim adetlerimizde de yoktur şalvar biz aslen karadenizliyiz.Ama nişanlım ve ailesi boşnaklar onlarında adetlerinde var hatta kına gecesi gibi ayrı şalvar geceside yaparlar.Sadece bayanlar olur orkestra bile bayanları görmez.kaydirigubbakcemile3ama benim öyle olmucak tabi:1closedeyes:Ben bir tek bindallı ve şalvar vede kına gecesi kıyafetimi giyicem 3 tane yetmezmi :bbo:
Arsima Saol canımm.Beğenmene sevindima.s.

canikom hayırlı olsun demek sonunda atlattınnnŞeniz heycanla resimlerini bekliyorum canımmm:1hug:

aaaa çok uygunmuş canım yaaa...
ama istoç diye bir yer bilmiyorum ben :uhm:

sen karşıdamıydın burcu, avrupa yakasında istoç. eminönünde de vardı ama üst tarafta mercan yokuşunda.

Kızlar bir cumartesi çeyiz alışverişine çıkalım hep beraber uzaktan gelenleri misafir edelim istanbulda yaa çok istiyorum herkesle tanışmak?

bak böyle üzerinde değişik desenleri olanları vardı.

Eudorabeta biliyorum canım adtelerini etrafımızda çok boşna ve arnavut var çünkü.
şalvarlar çok güzel. diktirdinmi sen. ben bayrampaşa bakmıştım arnavut şalvarıydı 1000 lira dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…