Kızlar bir cumartesi çeyiz alışverişine çıkalım hep beraber uzaktan gelenleri misafir edelim istanbulda yaa çok istiyorum herkesle tanışmak?
çok güzel olurdu valla, bizim ev büyük 3 kişiyiz zati herkesi misafir edebilirim. gideceğimiz yerlerin listesini yapar hep beraber gezerdik
çok güzel olurdu valla, bizim ev büyük 3 kişiyiz zati herkesi misafir edebilirim. gideceğimiz yerlerin listesini yapar hep beraber gezerdik
gülçehrecim ortadaki kalpli olanda gözüm var ama annem aldırmıyor artık kalpli bir şey...
her şeyim kalpli olduda çokk seviyorum napim.... :çok üzgünüm:
sen ağız tadıyla kullan canikommmm....:sm_cool:
Olursa toplanırsak inş havanın güzel olduğu bir gün listenin en başındayım arkadaşlar bende isteyeni de misafir ederim evimizde:teselli:
arsimacım, buketsim, tubişcim,esracım, serena_23 teşekkür ederim yorumlarınız için.
aslında ewet siyah-beyaz olması benide düşündürüyor ama karar weremedim bi türlü. Sandalyeler beyaz deri olabilir. Ama masa-konsol beyaz bulmak zor, kaplama beyazlarda çok pahalı oluyor.
kumaşı keten gibi temizliği zorlayamaz gibi.
fiyatı merinostan 1800 ama peşinde daha da inderebilirler. Birde fıstık yeşili-kahwerengi var ama ben fıstık yeşilini salon için istemiyorum.
Bu olmazsa tepehomedaki yumuşak pofuduklardan alacağız onlarda 2.300 tuzlu
sen karşıdamıydın burcu, avrupa yakasında istoç. eminönünde de vardı ama üst tarafta mercan yokuşunda.
mandilincim anca geçmişi okudum bana yazılanlara cevap verdim kuşum...
sıra koltuklara geldi....:)))
ben oldukça orjinal ve modern buldum koltukları...
yerinde olsam alırdım...
hayatım ben kocaelideyim.. izmit /gölcük bilirimisin???
hani depremin olduğu yeryerimseniben
o yüzden pek bilmiyorumt atlım istanbulu gezmek için geldiklerimden ibaret...
canım pazar günü ikeadan anneme beyaz masa aldık açılabilir dikdörtgen biz fırsat köşesinden aldın kenarında hafif çizik vardı 159 lira. normal fiyat 379 liramış. lake gibiydi masa tam lakemi bilmiyorum. sandelyeleride eşyaları aldığın yerde yaptırabilirsin. siyah beyazda kesin karar kılarsan tülünü mutlaka beyaz al sakın siyahlı alma arkadaşım aldı hoş olmadı nettede baktık hep siyah beyaz düz beyaz tül çok yakışıyor.
alışveriş içinde gelebilirsin kapımız açık daima.
kızlar ya
nişan bohçası alışşverişi için nereye gitmek lazım
bana yazar mısınız
genelde emiönü diyolar ama eminönünde neresi? :uhm:
peninize sevgilerrrr :1hug:
canım teşekkür ederim..Beğenmene sevindim. kaydirigubbakcemile5
alıcam galiba :):)
canım bu sene zaten düz renk üstüne çiçekli yastıklar feci moda...
yada bir koltuk düz renk teklileri desenli falan... ben o yüzden beğendim..
ayrıca öyle çok fazla pofuduklara aldanıp almam ben şin aslı... çünkü zamanla sönüyor ve eski gibi bir görünüm veriyor pofuduk koltuklar. buda benim canımı sıkardı kuşum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?