eweet burcucum yaa zamanla deforme olabilirler. .
şimdi içime sindi iyice , bu haftasonu gidicez inşallh .
teşekkür ederim kızlar hepinize. a.s.
Kızlar ayarlıycam o zaman bi cumartesi yada pazar havalar iyi osun biraz daha uğur böcüğümde tamam dedi,
Hme tanışır konuşur hemde alışveriş yaparız biraz.
Tubiş bişey söyliycem pazar günü bene sevgilimle bayrampaşa ikea daydım, aynı yerlerde gezioz demekki , koptum tatlım yaakaydirigubbakcemile2
Mandilin, seni alırız otogardan yeterki gelcem de canım yaa
canım bizler ne desek boş aslında kullanıcak olan sensin içine en çok sinen ve en çok beğendin neyse onu al.ayrıca sende ankaradasın sanırım ben koltuklarımı sitelerden almak istiyorum çok değişik modeller var ve marka koltuklardan çok daha uygunlar istersen sende bi bak
ewet canım ankaradayım. Biz istanbul yolundakileri gezdik, bu hafta da sitelre gideceğiz. Artık karar vermem lazım. Şimdilik en uygunu bu takım gibi geldi. Sitelere biraz pahalı diyorlar ama bakalım.. İnşallah daha da güzelini buluruz.. hihoyyyt
Kızlar ayarlıycam o zaman bi cumartesi yada pazar havalar iyi osun biraz daha uğur böcüğümde tamam dedi,
Hme tanışır konuşur hemde alışveriş yaparız biraz.
Tubiş bişey söyliycem pazar günü bene sevgilimle bayrampaşa ikea daydım, aynı yerlerde gezioz demekki , koptum tatlım yaakaydirigubbakcemile2
Mandilin, seni alırız otogardan yeterki gelcem de canım yaa
cnm ben böle taşlı süslü şeyleri çok seviyorumdelikafadulden nişanlım bıktı benden nerde taşlı bişey var saldırıyorum kaydirigubbakcemile ama bence mobilya almadan siteleri gez inanılmaz değişik modeller var şimdi krizden dolayıda fiyatları çok yüksek tutamıyolar bide bu istanbullu arkadaşlar ucuz bişiy alınca sinir oluyorum yaaaa sırnaşık şeybenide götürün istanbula burda nie yoook:çok üzgünüm:
ben esenlerdeyım yanı buyuk ıstanbul otogarı bana 10 dk uzaklıkta cnm alırız beraber mandılını ayy cok heycan yaptım
Kızlar herkese slmmm herkese günaydıınn
dün nişanım vardı en kısa zamanda resimleri ekliyorum...
5269069 .!.:Tebrik ederim canım, bekliyoruz resimlerini
mandilin ben çok beğendim koltuklarını.Hem koltuktaki tahta dekor koyma yeri çok hoş.Arkadaşların dediği gibi diğer dekorlarda felan da beyaz kullanmaya çalış.Halı olarak ne düşünüyorsun bu takıma?
bu arada orta yerimdençatliciiiiiimmmmmm :dilcikar: ben gelemiom diye buluşun bakalım.şaka şaka kaydirigubbakcemile3 Buluşun alışveiş yapında yeni ciciler ekleyin kıslar.
minietek, tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallh.
aZeLYa55, teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. Dediğin gibi dekorlarda falan beyaz kullanarak tamamlarsam çok karartmaz gibi. Halı olarak ordaki konsepstte gri koymuşlar ama ben sade kırık beyaz alayım diyorum ya da üzerinde çok abartılı olmayan bikaç siyah çizgili bir halı da olabilir sanırsam :1rolleyes:
mandilin canımcım gümüşsuyu kaftan serisine bak oradakiler güzel yakından da gördüm gümüş renkli olanlarda değişik olabilir.
lepi gülüm senide havaalanından alırız. geldiğin zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?