Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eweet burcucum yaa zamanla deforme olabilirler. .
şimdi içime sindi iyice , bu haftasonu gidicez inşallh .
teşekkür ederim kızlar hepinize. a.s.

canım bizler ne desek boş aslında kullanıcak olan sensin içine en çok sinen ve en çok beğendin neyse onu al.ayrıca sende ankaradasın sanırım ben koltuklarımı sitelerden almak istiyorum çok değişik modeller var ve marka koltuklardan çok daha uygunlar istersen sende bi bak

gelmezmiyim pashimacım vallahi gelirim :):):)
tobiscime de dedim pişman etitirim sizi :sm_cool:
artık hanginiz kabul ederseniz ben kıwrılır bi köşede uyurum

ewet canım ankaradayım. Biz istanbul yolundakileri gezdik, bu hafta da sitelre gideceğiz. Artık karar vermem lazım. Şimdilik en uygunu bu takım gibi geldi. Sitelere biraz pahalı diyorlar ama bakalım.. İnşallah daha da güzelini buluruz.. hihoyyyt

burcucum bitki çaydanlını bildim. işine yaramasına sevindim.

mandilin canım beklerim walla gel ayrıca sen gelene kadar benim evimde düzülmüş olur belki orada kalırsın. canım perdeler değil tüller beyaz olsun fon alıcaksan onlar siyahlı gümüşlü olabilir.

pashmina ya bileydik buluşuruduk saat 13 gibi oradaydık biz, cumarteside ordaydık sonra mskoyu gezdik

cnm ben böle taşlı süslü şeyleri çok seviyorumdelikafadulden nişanlım bıktı benden nerde taşlı bişey var saldırıyorum kaydirigubbakcemile ama bence mobilya almadan siteleri gez inanılmaz değişik modeller var şimdi krizden dolayıda fiyatları çok yüksek tutamıyolar bide bu istanbullu arkadaşlar ucuz bişiy alınca sinir oluyorum yaaaa sırnaşık şeybenide götürün istanbula burda nie yoook:çok üzgünüm:

ben esenlerdeyım yanı buyuk ıstanbul otogarı bana 10 dk uzaklıkta cnm alırız beraber mandılını ayy cok heycan yaptım

sende gel cnm kaç saat ankara 5 mı bız senıde alırızhihoyyyt

ben esenlerdeyım yanı buyuk ıstanbul otogarı bana 10 dk uzaklıkta cnm alırız beraber mandılını ayy cok heycan yaptım

a.s. ayyyyyyy kızlar çok sewindirik olduum canlarım. vallahi bende heycan yaptım şimdi. delikafadulden
siz ayarlayın kesin geliriiiiiim .:sm_cool::sm_cool:
yupppiiiii :)
seranayıda alayım ben yanıma o da ankaralı :) :1hug:

banada yakın otogar arabaylan 10 dk da gidiyoz en isimi biz otogarda buluşup karşılıyalım sonra da hepimiz birimizde kalırız

Kızlar herkese slmmm herkese günaydıınn

dün nişanım vardı en kısa zamanda resimleri ekliyorum...

Tebrik ederim canım, bekliyoruz resimlerini

mandilin ben çok beğendim koltuklarını.Hem koltuktaki tahta dekor koyma yeri çok hoş.Arkadaşların dediği gibi diğer dekorlarda felan da beyaz kullanmaya çalış.Halı olarak ne düşünüyorsun bu takıma?

bu arada orta yerimdençatliciiiiiimmmmmm :dilcikar: ben gelemiom diye buluşun bakalım.şaka şaka kaydirigubbakcemile3 Buluşun alışveiş yapında yeni ciciler ekleyin kıslar.

minietek, tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallh.
aZeLYa55, teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. Dediğin gibi dekorlarda falan beyaz kullanarak tamamlarsam çok karartmaz gibi. Halı olarak ordaki konsepstte gri koymuşlar ama ben sade kırık beyaz alayım diyorum ya da üzerinde çok abartılı olmayan bikaç siyah çizgili bir halı da olabilir sanırsam :1rolleyes:

Kızlar yapıoruz o zman buluşmayı uygun bir tarih te karar alırız , mandilin gel kal valla bizde istediğin yere götürürüm seni off demem tatlım.

Burcu özge sana özelden yazdın tatlım bi bak bakalım klava:, dayak isityosun sen dayak :)

Halı da beyaz ağırlıklı olsun bence.Siyah halının üstüne ne düşse görünüyor.Başetmek çok zor a.s

mandilin canımcım gümüşsuyu kaftan serisine bak oradakiler güzel yakından da gördüm gümüş renkli olanlarda değişik olabilir.

lepi gülüm senide havaalanından alırız. geldiğin zaman.

mandilin canımcım gümüşsuyu kaftan serisine bak oradakiler güzel yakından da gördüm gümüş renkli olanlarda değişik olabilir.

lepi gülüm senide havaalanından alırız. geldiğin zaman.

kız yerim ben senikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben istanbuldayım orda öyle yazdığına bakma. bir ara arkadaşlarla konuşurken geln

değişek demiştik öylece kaldı işte. siz toplaşın özellikle pazar falan bir işim olmzsa

katılırım bana çeyiz alışverişinin inceliklerini öğretin pek bi acemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…