anam ya ben seni uzaklarda sanıyom ya buradamışsın ne güzel pazar olmaz ki kuşum o zaman çoğu yer kapalı. sen eksliklerini bir liste yap tatlış sonra sana ne nerde söyleriz. böcük en usta bu konuda özelliklede nevresimlerde bildiğim
beni de alın beee
Hüüüüüüüüüü ben gelemem benim içinde gezinnn
buket niye gelemzsin yaa ist. Yazıyo ya senin avatarda, nerde din ki tatlım sen?:uhm:
arsimacım pınar ve gamzeye ayakkabı sormuşsun bende aldımda diyiverim dedim. hürriyet çarşısından aldım kalın taban 15 punto topuklu fotosunu çekimde gösteririm.
mandilin canımcım gümüşsuyu kaftan serisine bak oradakiler güzel yakından da gördüm gümüş renkli olanlarda değişik olabilir.
anam ya ben seni uzaklarda sanıyom ya buradamışsın ne güzel pazar olmaz ki kuşum o zaman çoğu yer kapalı. sen eksliklerini bir liste yap tatlış sonra sana ne nerde söyleriz. böcük en usta bu konuda özelliklede nevresimlerde bildiğim
zaten teyzemlere gidince böcükün yakasını tutcam dörtyolu gezdirsin bana gözümü açsın
benim eksik dağlar kadar ben size takılırım ancak. daha geçen bir nevresim aldık ilk nevresimim bir de tabak ve çatalım var bir de ıvır zıvır küçük şeyleri buldukça alıyorum:lepi:
böcük ya senin dört yol dedğin yer atışalan kısmına giriyor değil mi ben ordakine gittim sanırım hee33 falan mı geçiyor ordan otobüs olarak mesela :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?