Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anam ya ben seni uzaklarda sanıyom ya buradamışsın ne güzel pazar olmaz ki kuşum o zaman çoğu yer kapalı. sen eksliklerini bir liste yap tatlış sonra sana ne nerde söyleriz. böcük en usta bu konuda özelliklede nevresimlerde bildiğim

zaten teyzemlere gidince böcükün yakasını tutcam dörtyolu gezdirsin bana gözümü açsın
benim eksik dağlar kadar ben size takılırım ancak. daha geçen bir nevresim aldık ilk nevresimim bir de tabak ve çatalım var bir de ıvır zıvır küçük şeyleri buldukça alıyorum:lepi:
böcük ya senin dört yol dedğin yer atışalan kısmına giriyor değil mi ben ordakine gittim sanırım hee33 falan mı geçiyor ordan otobüs olarak mesela :uhm:

Arsima süper şeyler eklemişsin ama varya şu sıralar ben nişanlıma çikolata şelalesi alcam desem kafamı patlatır heralde sırnaşık şey:roflol:

kızlar ayrıca bende kalan(lar) ceyıslerımı canlı olarak görebılcek desenıze:roflol: sererım valla

merhaba kızlar hepinizde bir çeyiz heyecanı var ne güzell bizden geçti deyip :sm_cool: size nacizhane bi fikir vereyim tabi belki yapanlar vardır istanbulda oturan arkadaşlar istoç diye biyer var ikitellide genelde toptan satış yapan mağazalar var içinde burdan istediğiniz herşeyi biraz dolaşarak daha uygn fiyata bulabilirsinizz

yenı geldım kaçırmışım neler yazılmışdelikafadulden ayy nerelere gtsekkı neyse ogun hele bı gelsın ortak karar verırız cok parayla gelın ha sonra bı yerınız şişer alamadıklarınız ıcınkaydirigubbakcemile3

gel cnm gel ne dımek
dörtyol atısalana cok uzak cnm köpru bıle var arada kapalı ve yanyana mağazalarla kaplı bı cadde gelınce görun otobuse hıc bınmemkı bılmıyom mınıbusler var ama emınonu beyazıt ve b.köy otobuslerı gecıyo nosu kaç bılmıyom

kızlar ben daha gelinlik ayakkabısını almadımbu cumartesi çıkıcam topuklu olmayacak bi model bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…