Arsima süper şeyler eklemişsin ama varya şu sıralar ben nişanlıma çikolata şelalesi alcam desem kafamı patlatır heralde sırnaşık şey:roflol:
selam kızlar ben geldim
arsima pamuk şekeri makinası çok şirinmiş. ne kadarmış o.
a.s. ayyyyyyy kızlar çok sewindirik olduum canlarım. vallahi bende heycan yaptım şimdi. delikafadulden
siz ayarlayın kesin geliriiiiiim .:sm_cool::sm_cool:
yupppiiiii :)
seranayıda alayım ben yanıma o da ankaralı :) :1hug:
banada yakın otogar arabaylan 10 dk da gidiyoz en isimi biz otogarda buluşup karşılıyalım sonra da hepimiz birimizde kalırız
Hüüüüüüüüüü ben gelemem benim içinde gezinnn
ya ben kaçırdım mı
çeyiz alışverişenemi çıklıyor:)
ay ben resim ekleyemiyom yaaaa
ya ben kaçırdım mı
çeyiz alışverişenemi çıklıyor:)
kızlar bunlar benim ayılıp bayıldığım aynalar ya çok sefiorummm böle parlak şeyleriiii:sm_cool:
ınş olmuştur ama eksıklık var burda :1shok:
Evet kuşum bi hafta sonu paln yapalım herkese uygun bir tarihte topalnalım dioruz , kırmayıp gelirsin bizi dimi ?
Arşima, son eklediklerin süpermiş ew panayıra döner o pamuk şekerlerle artık hihoyyyt
İstanbula çeyiz alışwerişine... :sm_cool::sm_cool:mnadilin cim kaçırdım ben nereye gidiyoz geliyimde
sende gelır mısnfisfisfis
kızlar bunlar benim ayılıp bayıldığım aynalar ya çok sefiorummm böle parlak şeyleriiii:sm_cool:
gel cnm gel ne dımek
dörtyol atısalana cok uzak cnm köpru bıle var arada kapalı ve yanyana mağazalarla kaplı bı cadde gelınce görun otobuse hıc bınmemkı bılmıyommınıbusler var ama emınonu beyazıt ve b.köy otobuslerı gecıyo nosu kaç bılmıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?