Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ınş cnm gel gel hatta gün bıle yaprızkaydirigubbakcemile3 yaprak sararım börek pasta yaparım sızlere

banada yakın otogar arabaylan 10 dk da gidiyoz en isimi biz otogarda buluşup karşılıyalım sonra da hepimiz birimizde kalırız

olur:lepi:
Hüüüüüüüüüü ben gelemem benim içinde gezinnn

komşum ben senın yerınede gezerım merk etmesositososito

ya ben kaçırdım mı
çeyiz alışverişenemi çıklıyor:)

Evet kuşum bi hafta sonu paln yapalım herkese uygun bir tarihte topalnalım dioruz , kırmayıp gelirsin bizi dimi ?​

Arşima, son eklediklerin süpermiş ew panayıra döner o pamuk şekerlerle artık hihoyyyt

Eki Görüntüle 9654

mandilin bu sana şekerim üzerinde gümüş pullar var çıkmıyo arkadaşımda var.

canım sahiden şıkmış, çook teşekkür ederim tubicim

arsimacım; ewet, inşallah istanbulda bi çeyiz alışwerisi yaparız hep birlikte :)
uğur böcüğümün çeyizinde görürüz ohhhh
pınar, sende gelsene .Biz buluşana kadar sen evlenmiş olursun ama olsun canım.

ısteyen herkes gelsın cok sevınırım valla sımdıden para bırıktırem ben nerelere gıdebılırız

ıkea
carrefour(en buyuk mağazası esenlerdedır tum urunlerı rahatca bulabılırız)
dörtyol(mağazalarla dolu)
bakırköy de tum mağazalar nerdeyse var

Evet kuşum bi hafta sonu paln yapalım herkese uygun bir tarihte topalnalım dioruz , kırmayıp gelirsin bizi dimi ?​

Arşima, son eklediklerin süpermiş ew panayıra döner o pamuk şekerlerle artık hihoyyyt

kısmet canım tabiki gelmek isterim :) tabi param olursa
para yoksa çok fena çatlarım delikafadulden

güzel olur ama düşünsene çocuklar olacak birazcık büyümüş olacaklar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hımm anladım canım evet ya ankarada öyle pek bişey yok bak ben gelinliğimi almaya gittiğimde kocabeyoğlunun altında bi yer açılmış billuriye dünyası diye ordada değişik şeyler var

hımm ozman orayı bilmiyorumtüh
canım ya ben de eskiden otobüs nolarını bilmezdim okul sayesinde öğrendim hatta insanalar bunları nası aklında tutuo ya der hayret ederdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…