Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsima pahalıymış adaşcım ya, canım çekince dışardan alırım artık.

lepi böcüklerin oradan 33 geçiyor bildiğim kadarıyla tekstilkente kadar gidiyorlardı.

pınar nikah işlemlerini yaptınızmı.

çeyiz alışverişi ayarlanana kadar ben, gamze, pınar ve esra evlenmiş olabiliriz ama ya
eksiklerimize bakarız bizde napalım.

mutfak ıvır zıvırı için mercanda güzel şeyler var. birde süs eşyaları için şark hana gideriz orda süper şeyler var.

canım bugünde fotoğraflarımızı çektirdik bir tek sağlık raporumuz kaldı onuda alınca evrakları teslim etmek kalıcak canım tubişcim seninki nasıl gidiyor

ayy yavrum ya ne güzel inşallah evlenin de biz de görelim valla ben okurken gülümsüüyorum hoşuma gidio sizin bu heyecanınız bana okadar uzak geliyor ki sanki hep böyle gidecekmiş gibi gamyoncuiremsu
mercan dediğin yer eminönünde mi tahtakale nin otarafalar mı oluyor buarada daha ilk kez geçen otarflara gittim neresidir tam bilmiyorum gittiğim yerin bile böyle tabak çanak mutfak eşyası satan yerler vardı beyaıttan aşağı doğru da gidiliyor orasımı

evet lepicimo gittiğin yer mercan. eskiden daha çok dükkan vardı şimdi çoğu istoça gitti orada kocaman dolaşmaya kalkınca bir kaç gün geçer herhalde.

hımmm sizin düğün ne zamandı canım unutmuşum tatlım

18 nisanda pınarcım düğün.

lepı cnm ben bılmıyom bak tubışle yakınız o bılıyo ben kullanmadığım ıcın galıba

tubış senın düğün nısandaydı deıl mı ozmn bız bıdaha aya buluşsak olmaz mı erken mı olur tabı bırlıkte karar verelım

çeyiz alışverişi kişi listesi ;

böcük, mandilin, pınar, lepi, tubiş, pashmina, burcuözge, gülpembe1984, arsima...

bence nisan çok güzel bi tarih ama çooook uzak derseniz martta olur ben her türlü gelirim kaydirigubbakcemile5

bana uyar inş maddi anlamda malum benim hiç bişeyim yok en fazla bana alırsınız

mart uyar bana gerçi çeyizim serilmiş olcak o zaman bir şey almasamda gelcem ben kaçırmam bu alışverişi.

otobüsümü dedin canım lepi ye bilmiyorum diye. öyle ise eğer bir kaçtane var.
göztepe mah., kirazlı, yüzyıl... senin ev tekstilkente yakınsa 33 oraya gidiyor mecidiyeköy ve eminönünden var.

tmm işte senın ceyıs serılır eksıklerı yazarsın alırsın:lepi:
o dedıklerını bılıyomda ıste hıc bakmam kac no bu faaln dıe cnm kaydirigubbakcemile3

komşu kıskanma cnm atla otobuse gel:jeyyar:
gulpembe ınş paranıda alırsın ozmna bılıyonuz mu bu hafta maca gtmekten bıle vazgecebılrım para bırıktrmek ıcın hatta patrondan borc alırım her gödruğumden almazsam catlarım:roflol:

hee bıde uzaktan gelenler yol parasını ayrı yere koysun donuş parasınıda
harcamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…