Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük otobüsleri bende kullanmıyorum ama hobi diyelim. bakarım nerelere gider diye.

alışverişi zamanınıda siz belirleyin bu ay sonu eşyalarım gelecek mart ortası gibide çeyiz serilcek sonra gün bekliycez. düğünden sonrada olsa gelirim. taze gelin olarak fikir veririm o zaman size hihoyyyt

arkadaslar ben bagcılar atestuglada oturuorum belkim bilirsiniz ama ortak biyer olur oraya gelirim yakamda bi gülle delikafadulden böücügüm inş alırız ve işimede devam ederim

tubış anladım cnm ayy taze gelınımız sen aldıklarını ac tek tek kullan onayla ozmn:roflol: kollarında bılesıkler elınde kınalarla gelırsın artık

gulpembe cnm ben bılıyorum orayı ama ıst dısından arkdaslarımız gelcekler önce tam tarıh bellı olsun merkezde bulurusuruz

canım geriden geldiğim için görmemiştim ama görüp yorum yazdım :)

tabiki kaydirigubbakcemile5
99 ytl ye satayım sana :roflol:
iletişim adresini verirsen iletirim canım kaydirigubbakcemile5

Bernardodan 2000tl'lik alışveriş yaptım bana 5tl bile hediye çeki vermediler ; Baharat seti kavanoz, mug seti , tepsi vb. gibi şeyler alacağım daha.....

kaydirigubbakcemile3 bende bi kırmızı karanfil takarım yakama gelirim.
Böcüğüm haklısın dönüş parasını harcamadan dönmek lazım :):)

kına olur ama bilezik falan takmam kıs naniknanik

otogarda buluşuruz tarih belli olunca. kızlar hangi otobüsle gelceni söyler o firmaya gider bekleriz. oradan her yana araba var.

evet lepicimo gittiğin yer mercan. eskiden daha çok dükkan vardı şimdi çoğu istoça gitti orada kocaman dolaşmaya kalkınca bir kaç gün geçer herhalde.

evet baya kalabalıktı yürüdükçe milyon tane dükkan vardı a.s
lepı cnm ben bılmıyom bak tubışle yakınız o bılıyo ben kullanmadığım ıcın galıba

ben baya merkezdeyim anadolu yakasında eğer gelebilirsem gelirim eminönü taraflarına falan kızlar hele bi günü halledin sonra ben mali durumumu halledersem bu iş tamamdırr:lepi:

bıde farklı konumlarda olanlar var mesafeler aynı saat deıldr mesela ank 5 saat kocaelı 2 saat
ankaradan gelcekler aynı otobuse bıner bulusurlar sonra baska yerden gelenlerde saat ayarlamasını yapar gelırler tarıh bellı deıl sız karar verın yanı gelcek herkes bırlıkte versın

lepı sen ordan gelene kadar ızmıtten gelenler gelır :roflol: haydı bısmıllah dığer kızlar nerdelerkı
aksam 7de cıkıyom evde pc yok sımdık herkes gelse keskem

lepi gülüm sen eminönüne gelirsin. bir tarihimiz belli olsunda dışardaki kızlar önemli olan, onlar ayarlasınlar biz onlara uyarız.

Kızlar benim için bu haftasonu olmasında diğer haftalar olur, yarından pazara kadar yokum sınavım var t.dağda da, neresi olursa da farketmez bana canlar ama yeri uzaktan gelenlere göre ayarlamakta fayda var tabi.

Uğur böceği koptum sana burda yaa uzaktan gelenlr dönüş paralarını harcamasın demişsin yaa :roflol:

bende sızı dusundum ben eve yayanda gıderım olmadı otostop:roflol: ayy tube tube

evt uzaktan gelenler onemlı olan
bu pazar zatı olmas cok onemlı maç var bjk-ts :hooray:
parada yok en az bı ay sonra olsun mumkunse:asigim:

yaaa hemencicikmi tıopanacaksınızzzbenneyaptımki
Hiç değilse 1-2 taksidim bittiktenn sonra olsaydıı:çok üzgünüm:
Siz gideceksiniz bende melüm melüm bakacağım arkanızdaaannnsenağlama

ben fikrimi söyliyim hemen nisan 10-11
çook var demeyin kızlar çook para biriktirelim ki çooook cici alabilelim.
tabi şart değil sizede uymaya çalışırım.

Mandilincim haklısın..Ortak bir zaman belirleyelim gelmek isteyen herkes gelsin..
Yani bensiz giderseniz yıkarım ahanda buraları:mymeka:

nısan 10 doğum gunum ayy bıde pasta yerık börek çörek delikafaduldendelikafadulden
bana uyar

yaaa hemencicikmi tıopanacaksınızzzbenneyaptımki
Hiç değilse 1-2 taksidim bittiktenn sonra olsaydıı:çok üzgünüm:
Siz gideceksiniz bende melüm melüm bakacağım arkanızdaaannnsenağlama

ben senı cağırmadım mı askımŞeniz sensız gıtmeyız bak ıkı ay sonrada olur bır ay sonrada olur sen sımdıden para bırıktr kaç tl taksıtın varkı cok mu benım 2200 anacım ama işte içimdekı canavara dur dıyemıyom

aaaaa süpper böcüğüm kutlarız walla, diğer arkidişlere de uyarsa inşallah güzel olur.
Hem baharda gelmiş olur, soğukta gezmesi kötü oluyo.
Hemde paralanalım ona göre ayarlayalım ..

şitt noluyo burda ya benden habersz toplaşmamı var nedir. Ya ben avrupa yakasını bilmiyorum gelemem bile ya ( Hem ben nisana evleniyorum hepinizlede tanışmak istiyorum beenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…