Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esracım sende gel cnm bız sızın hepınızı everıp öle buluscaz gıbı:roflol: ozmn tek ben kalırım bol bol alırım

pınarla esranın düğünü 12 nisanda değilmiydi yaw, yanlışmı hatırlıyorum yoksam

benimde onlardan bir hafta sonra o zamanlar yaparsanız klava:

tubiS, aksamyildizi, azra3434, bktbb, burcuözge, DarkAngel, eftalyaa, esra_karadeniz, eylül25, gulçehre, ikraaa, mandilin, menemenli, neseli45, nnisanyagmuruu, Pashmina, PINARTUNCAY, schwarz, SES2005, uğur böcüğü, yakamoz77

3 misafir bakmayın gelin sizde.

bu arada hafta içi olmaz bılıyonuz deıl mı hanı ben çalıştığım ıcın anca haftasonu uygunda ozmn benım doğum gunumde bulusamayız ama olsun bulusalımda hıc onemı yok

pashmina görüşürük şekerim, bu hafta sonu nerelerde geziceksiniz dicektimaklıma geldi aşkımın memleketine gidicekmişsin.

ya kızlar ben daha öncede sormuştum kimse cvp vermedi
sanırım kampanyaları paylaşalım diye bi topik vardı yanlışmı hatırlıyorum doğruysa lütfen bana nerde olduğunu söylermisinz?

Valla bilmediğim için nasıl geleceğim dedim anadolu yakasıdan biri gelecekse onun peşine takılır gelirim napim ma evlenmeden olsun ya lütfennn

canım alemsin yaaaa
koptum valla :roflol:

gerçi nerelere gidilcek, nelere bakılcak
siz hele bi netleştirin kendi aranızda,
uygun olursam gelmeyi isterim

ama şimdi söz vermiyorum, inşaallah gelebilirimmm

hepinize sevgilerrrr

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

niyee bee bi gemi hoop eminönü ne sandın hıhnaniknanik

lepi gülüm sen eminönüne gelirsin. bir tarihimiz belli olsunda dışardaki kızlar önemli olan, onlar ayarlasınlar biz onlara uyarız.

şu kampanyalar falan oluyor ya sizler iyi bilirsiniz ozamanlara denk getirin bari de kampanyadan nasiplenek sarev de gözüm var mesela:1ninca:

darkangel bılmıyorum cnm bılsem lınk yollardım

lepı beklıyok ozmn senı hopp(telgraf cekerken stop varya aklıma o geldı) sende gec kalma hopp gec kalırsan dona kalırsın hopp:roflol:

pınar senınkı cok yakın napcaz sımdık senı everdık öle olsa desem arkdasından tubış evlencek esra evlencek onlarıda mı beklesek kı şaştım

canım böyle bi konu açıcam ozaman ben herkes duyduğu kampanyayı yazsın
hepimiz için çok avantajlı olur

canım böyle bi konu açıcam ozaman ben herkes duyduğu kampanyayı yazsın
hepimiz için çok avantajlı olur

Darkangel kesinlikle haklısınn

açın kızlar hep destek tam destekkaydirigubbakcemile3 kafanızda ampulü de yaktık valla her konu da kampanya indirim topiki var bir evlilik hazırlıklarında yok açıverin bir başlık böylece mesela taçta kampanya var duyduk hoop oraya yazarız gelen gelmeyen bilen bilmeyen herkes öğrenmiş olur.
darkangel bılmıyorum cnm bılsem lınk yollardım

lepı beklıyok ozmn senı hopp(telgraf cekerken stop varya aklıma o geldı) sende gec kalma hopp gec kalırsan dona kalırsın hopp:roflol:

gç kalmam hoop kampanya olsun yeter hoopsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…