Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

GÜNAYDIN KISLAR...
pufilota tüm eşyalarına baktım canım.insanın az parası olabilir ,çok zor zamnlarda olabilir.önemli olan zevk bence.az parayada güzel şeyler alınabilir.bunun örneğide sensin canım....opuyorumnanaktan
koltukta kırmızıyı çok seviyorum,
misafir odana gelince senin şu anda masa ve konsol alabildik dediğin şey inş nasip olursa benim param olsada yapacağım bişiy.vitrin asla düşünmüyorum ve hiç sevmiyorum.konsolada eşyalarını koyduktan sonra o vitrinle sırf görüntü olsun diye evi daraltmak bana anlamsız geliyor.iyi yapmışsın...
yemek odası takımında güzel ben beğendim...
yatak odanda öle valla kendine sıkıntı edecek hiç bişiy yok maaşallah.sen şimdi onları halı ve perdelerle bütünledin mi harika bir ev çıkar karşına.
hepsi hayırlı olsun canım...zemuszemus

Pufilota canım herşey çok güzell,

Kırmız koltukların özellikle çok sevimli nerden aldınız canım markası ne oturma odası için ideal o ikililer yatak oluyor mu bir de yıp olmazsa fiyatı? Çok soru sordum ama kusuruma bakma nolurr

pufi eşyaların çok güzel..
o rahat koltukları bende çok seviyorum bellonada vardı renkleride cıvıl cıvıldıı

salon takımın ve yatak odanın markaları nedir canım modelleri çok kibarrr

Pufilatacım , fotolarını eklediğin mobilyaların ne kadar tuttu toplam cnm ?
önümüzdeki ay bizde mobilyalarımızı alıcaz. bende orta yollu bütçemize uygun mobilyalar almak istiyorum.

akşama yemekli misafirim vaaar:umursamaz: eşimin arkadaşıyla nişanlısı geliyor 4 ekimde düğünleri varmış eşime sağdıcımız ol demiş benimkide kabul etmiş hanımları tanıştıralım demişler(zahmet olmuş)akşam yemeğe almış benim akıllı neysem uzatmadan menümü söleyim sizde fikir verin
1-yayla çorbası
2-pilav ve üstüne kızarmış tavuk (kola)
3-patlıcan oturtma
4-sigara böreği(gece 1'e kadar sigara sardım yufkalar yapışmış çıldırcaktım:bbo:)
5-vanilyalı puding
6-karpuz
7-çay-çerez-meyve faslı ve kapanışşş
-tatlicadiarzu-:lepi:

off bu yeni gelinler çok bekletiyorlar valla bizi.
başıyazmalıda balayını ekleyeceğim dedi dün hala yok.
girsinde köşeye sıkıştıralım

daa ne olsuuunnn..ellerine sağlık..

merva yemekten sonra ne etcenız:jeyyar:

eda cık nan ortaya:mymeka:

çay içecuuk lülülülülülü

güzel güzelopuyorumnanaktan

cnm hayırlı uğurlu olsunn :asigim:
kaydirigubbakcemile5
Hayırlı olsun tatlım.. sayılı gün çabuk geçiyor kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5

düşmanlarım çatlasın eski aşklar kıskansın
evde kaldım diyenler BİZ EVLENİYORUZZZZ:asigim:
VE HERKEZE GÜNAYDIN..........
kaydirigubbakcemile5

akşama yemekli misafirim vaaar:

Allah yardımcın olsun menü süpermiş

GÜNAYDIN opuyorumnanaktan

ay ama puficim bişi dicem ben sana

(sinirli bir edayla) yani eksiğin yok allaha şükür
baksana herşeyi almışsın mis gibi
koltukların yemek odan mutfağın yatak odan
hepsi baba baba mobilya bunların

benimki de ben d eçalışıyoruz
vallahi oturma odası yapamadık biz tatlım ya

allah herşeyin hayırlısını nasip etsin
zaten kiraya gidiosun be şekercim
allah nasip etsin evinizi aldığınızda kendi istediğin tarzda mobilya alırsın
mis gibi olur biter

(şimdi hararetle) ee nerden aldın kaça aldın anlatsana

uuuuuuuuuf biri benim midemi küçültsün yaaa
hepsini istiyorum acuktum:icecream:

merva yemekten sonra ne etcenız:jeyyar:

eda cık nan ortaya:mymeka:
geldim be

mok

Allah yardımcın olsun menü süpermiş

GÜNAYDIN opuyorumnanaktan

teşekkür ederim baharım seninde yeni takvimin :asigim:hayırlı uğurlu olsun inş.ahh ahh şimdi aklıma geldi bende geçen yaz böle gün sayıyordum 8 ay 7 ay 6-5-4-3-2-1-sonunda evlendim hatta bide üstüne 1 ay bitti zaman su misali baharcım yarın bi bakmışın kuafördesin saçın yapılıyor :1hug::asigim:

günaydın güzelleropuyorumnanaktan
puficim mobilyaların çok güzel sağlıkla mutlulukla kullanırsın inşallah:Saruboceq:
geçmişi bi bitireyimde geleyim

Günaydın kızlarrr....
Pufilota eşyaların çok güzel güle güle eskit. Bende sadece masa ve küçük bir konsol yaptırdım. Büfe bana göre gereksiz.
Baberko hayırlı olsunn...
Sinay hafta sonu benimde misafirim vardı menümüz aynı aşağı yukarı mercimek çorbası yapmıştım.Patlıcan oturtma, pilav ve Tavuğu fırına attım yanına ayrıca patates biber attım fırına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…