çok sağolun kızlar:1hug:
Esma koltuk takımının kenarları ve yatak odasının başları taşlı yerimseniben
tubiş sana resim eklicem aklımda ama dün çok başım ağrıdı iş yerinde yemekten sonra direkt yattım cnm
sinay hayatm lahana gordum siziiiiii
akşama yemekli misafirim vaaar:umursamaz: eşimin arkadaşıyla nişanlısı geliyor 4 ekimde düğünleri varmış eşime sağdıcımız ol demiş benimkide kabul etmiş hanımları tanıştıralım demişler(zahmet olmuş)akşam yemeğe almış benim akıllı neysem uzatmadan menümü söleyim sizde fikir verin
1-yayla çorbası
2-pilav ve üstüne kızarmış tavuk (kola)
3-patlıcan oturtma
4-sigara böreği(gece 1'e kadar sigara sardım yufkalar yapışmış çıldırcaktım:bbo:)
5-vanilyalı puding
6-karpuz
7-çay-çerez-meyve faslı ve kapanışşş-tatlicadiarzu-:lepi:
merva yemekten sonra ne etcenız:jeyyar:
eda cık nan ortaya:mymeka:
akşama yemekli misafirim vaaar:umursamaz: eşimin arkadaşıyla nişanlısı geliyor 4 ekimde düğünleri varmış eşime sağdıcımız ol demiş benimkide kabul etmiş hanımları tanıştıralım demişler(zahmet olmuş)akşam yemeğe almış benim akıllı neysem uzatmadan menümü söleyim sizde fikir verin
1-yayla çorbası
3-patlıcan oturtma
4-sigara böreği(gece 1'e kadar sigara sardım yufkalar yapışmış çıldırcaktım:bbo:)
5-vanilyalı puding
6-karpuz
kaydirigubbakcemile5cnm hayırlı uğurlu olsunn :asigim:
kaydirigubbakcemile5Hayırlı olsun tatlım.. sayılı gün çabuk geçiyor kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5düşmanlarım çatlasın eski aşklar kıskansın
evde kaldım diyenler BİZ EVLENİYORUZZZZ:asigim:
VE HERKEZE GÜNAYDIN..........
akşama yemekli misafirim vaaar:
ay ama puficim bişi dicem ben sanaKızlar bugün nişanlımla beğendiğimiz eşyalara öylesine bakmaya gittik ama hepsini değiştirdik yani beğendiklerimizin yerine başkalarını beğendik mecburen :sinifsinif:
Tabiki şükrediyorum, bunları bulamayanlarda var Allahıma şükürler olsun, aman aman istediğim gibi olmadı birçok şeyden feragat ettim ama durumumuz düzelince istediklerimizin hepsini alacağız inşallah :Saruboceq:
İnşallah sizlerde beğenirsiniz, netten az çok benzerlerini bulmaya çalıştım:kedi:
Oturma Odam; yalnız sadece iki koltuğu aldık tekli koltukları almadık aynen bu renk kırmızı, kaba gelebilir belki ama yakından çok spor ve cici
Salon Takımım; sadece konsol ve masa sandalye alabildimyerimseniben
Bu da başka açıdan görünümü
Salon Takımım; ama kızlar renkleri böyle değil kırmızı yastık felan yok, başka resim bulamadım, oturulacak yerler sırf krem beyaz gibi bir renk, yastıkları siyah beyaz yani yemek takımımla uyumlu
Zigon Sehpam;Bunun aynısı birde orta sehpa var
Mutfak Masam; ama sandalyelerim lila
Yatak Odam;
Taşlı birşey almam dedim taşlı almak zorunda kaldım büyük konuştum işte aslında hiç sevmiyorum ama yapacak başka bişey yoktu seçeneklerim arasında en şıkları bunlardı, şükür yinede Allahım olmayanlarada versin:Saruboceq:
uuuuuuuuuf biri benim midemi küçültsün yaaaakşama yemekli misafirim vaaar:umursamaz: eşimin arkadaşıyla nişanlısı geliyor 4 ekimde düğünleri varmış eşime sağdıcımız ol demiş benimkide kabul etmiş hanımları tanıştıralım demişler(zahmet olmuş)akşam yemeğe almış benim akıllı neysem uzatmadan menümü söleyim sizde fikir verin
1-yayla çorbası
3-patlıcan oturtma
5-vanilyalı puding
6-karpuz
geldim bemerva yemekten sonra ne etcenız:jeyyar:
eda cık nan ortaya:mymeka:
Allah yardımcın olsun menü süpermiş
GÜNAYDIN opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?