Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Lahanam karam çok sağol canım:1hug:

Canım inan marka aklımda yok belirgin bir marka değil yani. Ama evdeki kağıtta yazıyordu akşam bakar hemen yazarım.O koltuk takımının bütün hepsi açılıyor büyüklerde küçüklerde. Biz iki büyüğü aldık açılınca iki kişilik yatak oluyor. ikisini 1.000 tl ye aldık hepsi de zaten 1,500 mü öyle birşey...

pufi eşyaların çok güzel..
o rahat koltukları bende çok seviyorum bellonada vardı renkleride cıvıl cıvıldıı

salon takımın ve yatak odanın markaları nedir canım modelleri çok kibarrr

Canım belirgin bir marka olmadığı için aklımda kalmadı ama akşam bakıp hemen yazıcam. Haaa ama bak aklıma geldi netten bakabilirsin yatak odası Donat diye bir firmanın...

Pufilatacım , fotolarını eklediğin mobilyaların ne kadar tuttu toplam cnm ?
önümüzdeki ay bizde mobilyalarımızı alıcaz. bende orta yollu bütçemize uygun mobilyalar almak istiyorum.

Canım hepsi 8.000 tuttu peşin. Zigon, orta sehpa, mutfak masası sandalyeleri hediye verdi.
Seçeneğimiz çok fazla yoktu işte, zaten taksitimiz var eşya taksiti olmasın diye bütün paramızı yatırdık iyimi ettik kötümü ettik bilmiyoruz Allahım yardım etsin.
Tabi sadece bu kadar paramız vardı hepsi bitti, düğünü neyle yapıcaz bilmiyoruz zemuszemus

neyse kızlar cok yazmayın..ben biraz uyim gelim

bende son 8-7-6-5... demek istiorumm :çok üzgünüm:

sinay sabah sabah canımı çektirdinnn wallaa :)))
atla gel kuzum akşama :lepi:

hadi yaa peki bişi sorcam tavuğun üzerine sadece salça sürüp mü kızarttın fırında yoksa yoğurtla salçayı karıştırıp mı kızarttın -tatlicadiarzu-

Heyecanlandırdın hee :kedipuyorumnanaktan

Günaydın kızlarrr....

Baberko hayırlı olsunn...

günaydın cnm çok saol :asigim:

cnm demin yazcaktım unuttum herşey cok güzel güle güle kullanın daha ne olucak işte özellikle oturma odası koltukların ve yemek takımına bayıldım :lepi:

dün bende eve gidince barbunya yaptım
düdüklü tencerede 10 dkda pişti :lepi:
hıımmm bende barbunya aldım ama daha hiç pişirmedim kuru fasülye gibi pişiyor değil mi??
sana gelen misafirlerden kuzumm

hiç sorma buketcim bide çalışıyorum yani ev hanımı olsaydım ne olurdu düşünmek bile istemiyorum -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

atla gel kuzum akşama :lepi:

hadi yaa peki bişi sorcam tavuğun üzerine sadece salça sürüp mü kızarttın fırında yoksa yoğurtla salçayı karıştırıp mı kızarttın -tatlicadiarzu-

Ben baget aldım , mısırözü, biber ve domates salçası, sarımsak, yoğurt, pulbiber, kekik tuz, karabiberle sos yaptım bagetleri bu sosun içinde beklettim biraz , poşete koyup fırına verdim. Poşete koymadanda yapabilirsin ızgarada. Busos güzel bir tad veriyor tavuğa....

ben tüm tavuk aldım düdüklüde pişirdim akşam:Saruboceq: şimdi gidince kızartcam annem üzerine salça sür fırına koy dedi görümcemde yoğurtla karıştır salçayı dedi -tatlicadiarzu-

günaydın herkese

aslandaşım hayırlı olsun sayılı gün çabuk geçer

pufıcık ıyı gunler kullan hepsı bırbırınden gusel

hee yemek kaşığı bea saplı rengarenk
alcanmı

ne baarıyon alla alla belki alacam ama artık şansını kaybettin

seftalı demen huylanıyom:mymeka:

ben de kafamçokkarıştı

yelizcim sen annemin gelinliğini gördünmü adaşım

nerde bu gelinlik merak ettim

oyy baberkocum Allah tamamına erdirsin inşallah. günler öyle çabuk geçiyor ki geçmiyo geçmiyo diye çıldırıyosun. bazı ertelediğin işler oluyo aman onu sonra yaparım gibi bi bakmışsın beklenen gün gelip çatmış ama sen o işi hala yapamamışsın lmaz: mesela benim gelin arabasının üstüne bebek koymak istemem ve son ana bırakmam ve aklıma geldiğinde de düğüngünün gelip çatmasıydı sırnaşık şey

ayyy hemşolarım var ne güzel beaaawwzemuszemus

ben de tekirdağ/saray amme artık kastamonu/tosya :çok üzgünüm:

Kızlar bugün nişanlımla beğendiğimiz eşyalara öylesine bakmaya gittik ama hepsini değiştirdik yani beğendiklerimizin yerine başkalarını beğendik mecburen :sinifsinif:

pufi hepsi çok güzel gerçekten Allah güle güle oturmayı nasip etsin. ben de salona beyaz koltuk çok istemiştim ama olmadı aşkım ev alınca beyaz koltuk alırız diye söz verdi bana. bi de ben mesela her aldığım şeye çok takardım ara araştır ona sor buna sor ona bak buna bak alırdım pişman olurdum beğenmezdim. ama evlendikten sonra farkediyosunki aslında eşyanın hiçbi önemi yok ne aptalmışım dedim kendime. o yüzden hiç canını sıkma altı üstü eşya ondan daha önemli şeyler var hayatta

böcük eskisi biliyo mu evleneni duymuş mu?

akşama aşkım bize gelcek yemeğee :asigim:

ee ne yapcan peki?

sigara böreğine ne gerek vardı sinay bence fazla. Allah kolaylık versin canım Şeniz

oyyy kızlar bu yemek işi bnm gözümü bayağı korkutuyor.netcem ben :sinifsinif: nişanlım ise erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer dio ve sakın bu konuda yorum yapma diyo ahh annemin yemeklerini çok arıycam ben:gitme:

sigara böreğine ne gerek vardı sinay bence fazla. Allah kolaylık versin canım Şeniz

ayy evet eşimde öyle dedi kendi kendine eziyet etmişin dedi ama ne biliyim sanki az gibi geldi aayy akşam ağlıycaktım zaten yufkalar birbirine yapışmış açılmıyor saat 1 olmuş uyku gözümden akıyor ahhh bekarlık ahhh dedim tv karşısında manikür yapıp oje sürdüğüm günleri ösledim

eda uşağumu ozledım:gitme:

ben adamı sus pus ederım kaydirigubbakcemile3
hee ben kendisini daha dün gördüm
iyi allaha şükür -tatlicadiarzu-

eve kaza yapmadan vardın mı
haaa sen yarın yolcu musn nan bıde
ay sorma ya beynim ağrıdı
sabah akadar ağrıdan ara ara uyandım bilin mi

yes yevrim
yarın ahşamınan yolcudur abbas
bağlasan durmaz

bugun ışılla sulfatın dugunu umarım ıkısı içinde mukemmel gecer
anaaa
ay hadi haklarında hayırlısı olsun inşallah

eddaaaaa1989546
ya senin iletinde yazıyo ya
başıma gelen en gzl şeysin gibi bişi
ben o gzlyi her seferinde

başıma gelen en gazlı şeysin diye okutorum
gerzek miyim neyim

bahar yaa niye kutluyoruz seniiiiiiiiiiiii ben de kutlarım ama bilmiyorum niye kutladıımızıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…