GÜNAYDIN KISLAR...
pufilota tüm eşyalarına baktım canım.insanın az parası olabilir ,çok zor zamnlarda olabilir.önemli olan zevk bence.az parayada güzel şeyler alınabilir.bunun örneğide sensin canım....opuyorumnanaktan
koltukta kırmızıyı çok seviyorum,
misafir odana gelince senin şu anda masa ve konsol alabildik dediğin şey inş nasip olursa benim param olsada yapacağım bişiy.vitrin asla düşünmüyorum ve hiç sevmiyorum.konsolada eşyalarını koyduktan sonra o vitrinle sırf görüntü olsun diye evi daraltmak bana anlamsız geliyor.iyi yapmışsın...
yemek odası takımında güzel ben beğendim...
yatak odanda öle valla kendine sıkıntı edecek hiç bişiy yok maaşallah.sen şimdi onları halı ve perdelerle bütünledin mi harika bir ev çıkar karşına.
hepsi hayırlı olsun canım...zemuszemus
Pufilota canım herşey çok güzell,
Kırmız koltukların özellikle çok sevimli nerden aldınız canım markası ne oturma odası için ideal o ikililer yatak oluyor mu bir de yıp olmazsa fiyatı? Çok soru sordum ama kusuruma bakma nolurr
pufi eşyaların çok güzel..
o rahat koltukları bende çok seviyorum bellonada vardı renkleride cıvıl cıvıldıı
salon takımın ve yatak odanın markaları nedir canım modelleri çok kibarrr
Pufilatacım , fotolarını eklediğin mobilyaların ne kadar tuttu toplam cnm ?
önümüzdeki ay bizde mobilyalarımızı alıcaz. bende orta yollu bütçemize uygun mobilyalar almak istiyorum.
atla gel kuzum akşama :lepi:sinay sabah sabah canımı çektirdinnn wallaa :)))
Günaydın kızlarrr....
Sinay hafta sonu benimde misafirim vardı menümüz aynı aşağı yukarı mercimek çorbası yapmıştım.Patlıcan oturtma, pilav ve Tavuğu fırına attım yanına ayrıca patates biber attım fırına.
aaa aaaaaaeda sbh sbh ne o nan mok neyımm
senın sevıyene ınmıycemm böğünn -tatlicadiarzu-
ayyy sinayyy ben çatlıcam walla yaaa
teşekkür ederim baharım seninde yeni takvimin :asigim:hayırlı uğurlu olsun inş.ahh ahh şimdi aklıma geldi bende geçen yaz böle gün sayıyordum 8 ay 7 ay 6-5-4-3-2-1-sonunda evlendim hatta bide üstüne 1 ay bitti zaman su misali baharcım yarın bi bakmışın kuafördesin saçın yapılıyor :1hug::asigim:
Günaydın kızlarrr....
Baberko hayırlı olsunn...
Canım hepsi 8.000 tuttu peşin. Zigon, orta sehpa, mutfak masası sandalyeleri hediye verdi.
Seçeneğimiz çok fazla yoktu işte, zaten taksitimiz var eşya taksiti olmasın diye bütün paramızı yatırdık iyimi ettik kötümü ettik bilmiyoruz Allahım yardım etsin.
Tabi sadece bu kadar paramız vardı hepsi bitti, düğünü neyle yapıcaz bilmiyoruz zemuszemus
hıımmm bende barbunya aldım ama daha hiç pişirmedim kuru fasülye gibi pişiyor değil mi??dün bende eve gidince barbunya yaptım
düdüklü tencerede 10 dkda pişti :lepi:
sana gelen misafirlerden kuzumm
atla gel kuzum akşama :lepi:
hadi yaa peki bişi sorcam tavuğun üzerine sadece salça sürüp mü kızarttın fırında yoksa yoğurtla salçayı karıştırıp mı kızarttın -tatlicadiarzu-
Ben baget aldım , mısırözü, biber ve domates salçası, sarımsak, yoğurt, pulbiber, kekik tuz, karabiberle sos yaptım bagetleri bu sosun içinde beklettim biraz , poşete koyup fırına verdim. Poşete koymadanda yapabilirsin ızgarada. Busos güzel bir tad veriyor tavuğa....
hee yemek kaşığı bea saplı rengarenk
alcanmı
seftalı demen huylanıyom:mymeka:
yelizcim sen annemin gelinliğini gördünmü adaşım
veee dadaadamm yeni takvimimi ile huzurunuzdayım Allahımın izniyle bi aksilik cıkmaz ise 10 ocak günümüzü alıyoruz kızlar 10.04.2010 tarihine bugün itibariyle 8 ay 7 günüm var acı tatlı ilk girdğim günden itibaren paylaştığım gibi bundan sonrada devam edeceğim bakalım bu süreçte beni neler bekliyo :)) HAYIRLISI OLSUN
ayyy hemşolarım var ne güzel beaaawwzemuszemus
Kızlar bugün nişanlımla beğendiğimiz eşyalara öylesine bakmaya gittik ama hepsini değiştirdik yani beğendiklerimizin yerine başkalarını beğendik mecburen :sinifsinif:
gunaydınnn kızlarr
bugun gene yoğuınum benı ozlen emı
öslemeyen bıtlensın
komşu:mymeka:
pufı sende adamı hasta etme bee benımkının işi var benım işim var onları alabılcek mıyız bakalım:mymeka:
bence hepsı cok guzell
yatak odandan cok guzel
mutfak masan cok guzell
ayyy aşkın yanında olsun daha ne ıster ınsannn yaa:asigim:
akşama aşkım bize gelcek yemeğee :asigim:
akşama yemekli misafirim vaaar:umursamaz: eşimin arkadaşıyla nişanlısı geliyor 4 ekimde düğünleri varmış eşime sağdıcımız ol demiş benimkide kabul etmiş hanımları tanıştıralım demişler(zahmet olmuş)akşam yemeğe almış benim akıllı neysem uzatmadan menümü söleyim sizde fikir verin
1-yayla çorbası
2-pilav ve üstüne kızarmış tavuk (kola)
3-patlıcan oturtma
4-sigara böreği(gece 1'e kadar sigara sardım yufkalar yapışmış çıldırcaktım:bbo:)
5-vanilyalı puding
6-karpuz
7-çay-çerez-meyve faslı ve kapanışşş-tatlicadiarzu-:lepi:
sigara böreğine ne gerek vardı sinay bence fazla. Allah kolaylık versin canım Şeniz
hee ben kendisini daha dün gördümeda uşağumu ozledım:gitme:
ben adamı sus pus ederım kaydirigubbakcemile3
ay sorma ya beynim ağrıdıeve kaza yapmadan vardın mı
haaa sen yarın yolcu musn nan bıde
anaaabugun ışılla sulfatın dugunu umarım ıkısı içinde mukemmel gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?