bugun ışılla sulfatın dugunu umarım ıkısı içinde mukemmel gecer
:1shok: ay bugün müydü?
:gitme: ay Allah'ım umarım bi aksilikleri çıkmaz herşeyleri mükemmel olur :Saruboceq:
günaydın herkese
aslandaşım hayırlı olsun sayılı gün çabuk geçer
pufıcık ıyı gunler kullan hepsı bırbırınden gusel
oyy baberkocum Allah tamamına erdirsin inşallah. günler öyle çabuk geçiyor ki geçmiyo geçmiyo diye çıldırıyosun. bazı ertelediğin işler oluyo aman onu sonra yaparım gibi bi bakmışsın beklenen gün gelip çatmış ama sen o işi hala yapamamışsınlmaz: mesela benim gelin arabasının üstüne bebek koymak istemem ve son ana bırakmam ve aklıma geldiğinde de düğüngünün gelip çatmasıydı sırnaşık şey
bahar yaa niye kutluyoruz seniiiiiiiiiiiii ben de kutlarım ama bilmiyorum niye kutladıımızıııı
ayy evet eşimde öyle dedi kendi kendine eziyet etmişin dedi ama ne biliyim sanki az gibi geldi aayy akşam ağlıycaktım zaten yufkalar birbirine yapışmış açılmıyor saat 1 olmuş uyku gözümden akıyor ahhh bekarlık ahhh dedim tv karşısında manikür yapıp oje sürdüğüm günleri ösledim
veee dadaadamm yeni takvimimi ile huzurunuzdayım Allahımın izniyle bi aksilik cıkmaz ise 10 ocak günümüzü alıyoruz kızlar 10.04.2010 tarihine bugün itibariyle 8 ay 7 günüm var acı tatlı ilk girdğim günden itibaren paylaştığım gibi bundan sonrada devam edeceğim bakalım bu süreçte beni neler bekliyo :)) HAYIRLISI OLSUN
eda ne ıyısı bee aradı benı cok hastayım yanıma gel dıyı nasıl gtcksemm
:gitme: üşüttü sanırım
hee ben kendisini daha dün gördüm
iyi allaha şükür -tatlicadiarzu-
ay sorma ya beynim ağrıdı
sabah akadar ağrıdan ara ara uyandım bilin mi
yes yevrim
yarın ahşamınan yolcudur abbas
bağlasan durmaz
oyyy kızlar bu yemek işi bnm gözümü bayağı korkutuyor.netcem ben :sinifsinif: nişanlım ise erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer dio ve sakın bu konuda yorum yapma diyoahh annemin yemeklerini çok arıycam ben:gitme:
hakikaten abartmışsınlmaz: ben de bekarken ne güzel iten gelirdim masa hazır olurdu yerdim masayı bile bazen kaldırmazdım ayaklarımı uzatır tv'nin karşısına geçer elime de tetrisimi alır oyun oyardım sırnaşık şey şimdi bulmaca çözeyim diorum bulmacayı yasakladı çözme benle ilgilen diye :mymeka: öfff yaaaa ben sıkıntılı insanım sürekli sürekli bişeyle ilgilenemem ki
nese ben aşağı inip bi türk kahvesi bi sigara patlatayım
ben hala hazır yemek masasına gidip yemeğimi yiyip, tv karşına geçip yatıyorum bulmacamıda çözüyorum, oyunda oynuyorum, tırnaklarımıda törpülüyor ojemide sürüyorum hehe yaşasın bekarlık kaydirigubbakcemile3
oha süperAllah eda güldürdün beni :roflol: kısmetse 10.04.2010 evleniyorum :)
ana anaaaeda ne ıyısı bee aradı benı cok hastayım yanıma gel dıyı nasıl gtcksemm
:gitme: üşüttü sanırım
yuh günaydın mıhayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına..
geçmiş olsun cnm
günaydın
ulen öncesinde epilasyona gitmedim mipıslukk:mymeka:benı gotr dedım göturmedın:gitmendan başın ağrıdı işte ohh olsun:dilcikar:
gece arasaydın benı konusurduk
bak aşkım hastalanmışş yanıma gel benı uyut dıo:sinifsinif:naısl gtceksemm
bıde işe gtmek zorunda saat 3te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?