eccumşimdi ev resimlerine bakıyordumda.
mutfağında yine o bıçaklığı gördüm adam şeklinde varya.
çok istiyorum ondan.
kullanıyormusun kesimi falan güzel mi.
o kadar para verip kör bişiy almayalım bide...
teşekkür ederim canım.
cmt akşamından beri konuşmuyoruz
arsimaaa bizde gelelim mi puding yemeyeeee cokacimcoook
ayy bende senin gibi safak sayıp sevdiğime kavusup o zor zamanları gülerek hatırlayqabilcem mi acabaaadaa çoook vaar
Arsii kolay gelsin sanapudinglerde çok güzel görünüyo valla bu sıcakta en iyi giden tatlılar onlar :) ayrıcana bardaklarında artcraft renkli dipli bardak sanırımm, bayılıyorum o bardaklaraaa :lepi:
özel bölge :uhm::uhm: nan özel bölgede kısır yapıyomuş bilmiyonusmu lazer ışığının tehlikesini garular
bugün aldığım seksü parfümümü eklim size
he benimde sinirim bosuluyoo çilekle bezelyeden başka bişi ekemiyorum Allah allah zatenn minnacık arazim
eet yaa arsima gelip anlatsa bize :1ninca:
Kızlar bugün nişanlımla beğendiğimiz eşyalara öylesine bakmaya gittik ama hepsini değiştirdik yani beğendiklerimizin yerine başkalarını beğendik mecburen :sinifsinif:
ayrıca konsol ve masa sandalye yeter yahu ben konsol istemem dedim aşkım kızdı :mymeka: öyle evmi olur dedi konsolsuz, yani almak zorunda kalcam sanırım :))) az eşya öz eşya yer kaplamasın fazla, temizlik derdide az olur :)
Kızlar birde bana aksesuar konusunda yardımcı olurmusunuz neler alabilirim en makulunden laelaelaelaelae
akşama yemekli misafirim vaaar:umursamaz: eşimin arkadaşıyla nişanlısı geliyor 4 ekimde düğünleri varmış eşime sağdıcımız ol demiş benimkide kabul etmiş hanımları tanıştıralım demişler(zahmet olmuş)akşam yemeğe almış benim akıllı neysem uzatmadan menümü söleyim sizde fikir verin
1-yayla çorbası
2-pilav ve üstüne kızarmış tavuk (kola)
3-patlıcan oturtma
4-sigara böreği(gece 1'e kadar sigara sardım yufkalar yapışmış çıldırcaktım:bbo:)
5-vanilyalı puding
6-karpuz
7-çay-çerez-meyve faslı ve kapanışşş-tatlicadiarzu-:lepi:
hakikaten abartmışsınlmaz: ben de bekarken ne güzel iten gelirdim masa hazır olurdu yerdim masayı bile bazen kaldırmazdım ayaklarımı uzatır tv'nin karşısına geçer elime de tetrisimi alır oyun oyardım sırnaşık şey şimdi bulmaca çözeyim diorum bulmacayı yasakladı çözme benle ilgilen diye :mymeka: öfff yaaaa ben sıkıntılı insanım sürekli sürekli bişeyle ilgilenemem ki
Gamzeeee hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktan
tavuğu nasıl kızartıyım :bbo:
Arsimde gelmiş Arsiiii akşam yemekli misafirim varrrkafamçokkarıştı
Kızlar sizce nasıl stickerler alabilirim yada nasıl tablo gibi birşeyler alabilirim...?
kızlar lcd yi duvara monte ettiğimizde kabloları gözüküomu yaaa
arsii resimde süper durmuşta kablosuz sanırım çekim içindir
arsi ümraniyede bi mağaza war çarşıda kompedanın sırasında
onun en alt katı züccaciye
orda çok güzel dekoratif süsler war
biblolar vazolar fln..
yolun düşerse bi uğra derim.
ayrıca çok şık banyo takımları wardı tuvalet fırçasıyla beraber 26 tl.
onlardan alıcam bende çok şıklar gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?