kızlar bu banyo setlerınden ben koctasda gordum sıtesınden bakabılırsınız
bıde orda cok daha degısık ve guzel modellerde vardı
hatta banyo setıyle takım havluları bıle vardı
işte kaya maya takımım
ama siz kısaca tubi&mamu diyebilirsiniz
duvar saati
çay takımı
arsıma hayırlı olsun
Arsimacım güle güle kullan
kızlar hatırlayan varmı bilmiorum ama hani dolma biber şeklinde kavanoz arıodum ya ben öle bişi buldum bugün gidip alıcam:)koyarım fotosunu:)
kızlar bu koltuk nasıl?
tubiş, sizin topike sana not bıraktım cicim.
Canım toprağım çok ciciler güle güle kullanın iyi günlerde.
VALLA CANLARIM BENİM HEP GÖZÜM VARDI O BANYO TAKIMLARINDA AĞUSTOS AYINDA ALMIŞTIM ZATEN BAZI AYLAR İKİ TAKSİT ÖDEDİM NİSANDA BİTİYOR TAKSİTLERİM ARADA KAYNADI GİTTİ VALLA BU ARADA ÇÖP KOVASI ÇOK BÜYÜK VE ÇOK GÜZEL KIYAMIYORUM ONU ÇÖP KOVASI OLARAK KULLANMAYA DETERJAN KUTUSU YAPACAM İÇİNE ÇAMAŞIR DETERJANI KOYACAM NASIL FİKİR AMA??:jeyyar::teytey:
arsişmacııım çok güle güle kullan yeni cicilerini..
Özellikle saat tam mutfaklık . .
gayet modern bi koltukmuş HAYATIM, pufta çok şık..kızlar bu koltuk nasıl?
Gayet büyük canım ebatlarını bilmiyorum ama içi falan çok geniş kapağı da porselen olduğu için annem bunu gelen misafirler çöp atacaz die kırarlar dedi en iyisi deterjan kovası yapalım bunu dedi benim de aklıma yattı hemde banyomu tamamlar die düşündüm :lepi:
kendı banyo setimi ararken buldum
guzel ama abartılı banyoda sankı
kızlar hatırlayan varmı bilmiorum ama hani dolma biber şeklinde kavanoz arıodum ya ben öle bişi buldum bugün gidip alıcam:)koyarım fotosunu:)
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENDE BU RENKLİ FİNCANLARDAN İSTİYORUM BAYILIYORUM BUNLARA YANINDAKİ KAVANOZDA Bİ, HARİKAYMIŞ SENİN MUTFAĞINDA BEĞENMEDİĞİM BİRŞEY YOK ZATEN EKMEKLİĞİN BAHARATLIKLARIN ÇAYDANLIĞIN HEPSİ BİRER HARİKA YAAİYİ GÜNLERDE KULLAN CANIM
canım benim,çook teşekkür ederim...
eminim sizlerin çok daha güzel olucak..
şahsen ben dört gözle bekliyorum güzel yuvalarınızın resimlerini......
hepinizi öpüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?