Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nazar laa 355 tl alam mı almayam mı cok kararsız kaldım ama aşık oldum 1 yıldr pesındeyım onun klozet takımı ve perdeler dahıl

nazar laa 355 tl alam mı almayam mı cok kararsız kaldım ama aşık oldum 1 yıldr pesındeyım onun klozet takımı ve perdeler dahıl

Canım eğer düğününe daha çok varsa hiç düşünmeden al derim düğün arası olsa gerçekten almak güç başka masraflardan ona sıra gelmiyor ama bu durumda alsan yavaş yavaş kendini sıkmadan ödersin size yakın bir evshop mağazası varsa gidip yakından bir gör derim görünce zaten için gidiyor tereddütsüz alıyorsun ve şiddetle tavsiye ederim cıvıl cıvıl bişi yaa:dance:hihoyyyt:1hug:a.s.

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
kızlar bu nasıl patates soğan meyve vs. doğrayıcı zaten görmüşsünüzdür tv ürünü fiyatı 22 YTL int.sitesinde resimde gördüklerinizin hepsini gönderiyolar

selam kısla böcük naber :jeyyar:

huysus seni bi yolarım kaydirigubbakcemile

ortik; kupa nın arkasında ecoş mu var kaydirigubbakcemile3

al o banyo takımını çok cici :asigim:

evet ecoş var :roflol:
resmi çektim telefonu koltun üstüne koyup onları kaldıracaktım kiiii
kaşla göz arasında kupaya bi daldı :roflol:
sağol şeker beğenmene sevindim alam onu delikafadulden

aaa niçin resımler çıkmamış yaaaaaaaaa

sana sormalı

evet aldım arkadaşlar bir sürü cici şeyler ama fotosunu hemen çekemicem

hayırlı olsun güle güle kullan bekliyoruz resimleri

kızlar bu nasıl patates soğan meyve vs. doğrayıcı zaten görmüşsünüzdür tv ürünü fiyatı 22 YTL int.sitesinde resimde gördüklerinizin hepsini gönderiyolar

kullanışlı olurmu ki acep

Son düzenleme:
kızlar bu banyo setlerınden ben koctasda gordum sıtesınden bakabılırsınız
bıde orda cok daha degısık ve guzel modellerde vardı
hatta banyo setıyle takım havluları bıle vardı

evet kızlar bende görüdm koçtaşta bu takımlardan.hem cok çesit vardı hem havlularıyla falan takım yapmışlar.süper görünüyodu.hem de daha ucuz sanki..bi bakın derim:jeyyar:

goca adayı bıle yokkı ozmn alam ben demı ayy sımdık buluşmadan once mı yoksa sonra mı alsam maddı acıdan yanekafamçokkarıştı

Ay takıldım buralara öğlen yemeğimi bile aksatıyorum uzun zamandır canlarım sanki çok iştahım varmış gibi.Ama bırakıpta gidemiyorum maşallah bir kapatıp gidiyorum, geliyorumki coşmuş oluyor buralara kızlarr.Sizi seviyorummmŞeniz

koçtaşta 50 tl daha ucuzmuş baktım o bakımdan ordan alcam şişli bıraz uzak ama olsun

canım bunun takımın nerden aldın..bende çok beğeniyorum bu tarz ürünleri ve tam set olarak almak istiyorum ben dea.s.

böcük, eyüptede koçtaş var. giderseniz haberin edin, başka şeler bakma gitcem bende h.sonu.

ben hıç gtmedım koçtaşa:çok üzgünüm: acep hep beraber mı gtsek ozmn mı alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…