- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
nazar laa 355 tl alam mı almayam mı cok kararsız kaldım ama aşık oldum 1 yıldr pesındeyım onun klozet takımı ve perdeler dahıl
selam kısla böcük naber :jeyyar:
huysus seni bi yolarım kaydirigubbakcemile
ortik; kupa nın arkasında ecoş mu var kaydirigubbakcemile3
al o banyo takımını çok cici :asigim:
aaa niçin resımler çıkmamış yaaaaaaaaa
evet aldım arkadaşlar bir sürü cici şeylerama fotosunu hemen çekemicem
kızlar bu nasıl patates soğan meyve vs. doğrayıcı zaten görmüşsünüzdür tv ürünü fiyatı 22 YTL int.sitesinde resimde gördüklerinizin hepsini gönderiyolar
kızlar bu banyo setlerınden ben koctasda gordum sıtesınden bakabılırsınız
bıde orda cok daha degısık ve guzel modellerde vardı
hatta banyo setıyle takım havluları bıle vardı
gayet modern bi koltukmuş HAYATIM, pufta çok şık..
Ama bunun teklileri falan yok mu tek mi satılıyor?*
Canım eğer düğününe daha çok varsa hiç düşünmeden al derim düğün arası olsa gerçekten almak güç başka masraflardan ona sıra gelmiyor ama bu durumda alsan yavaş yavaş kendini sıkmadan ödersin size yakın bir evshop mağazası varsa gidip yakından bir gör derim görünce zaten için gidiyor tereddütsüz alıyorsun ve şiddetle tavsiye ederim cıvıl cıvıl bişi yaa:dance:hihoyyyt:1hug:a.s.
kızlar bu koltuk nasıl?
CANIM BEN BUNLARIN UĞUR BÖCEKLİ OLANINI ALDIM HEMDE KOMPLE TAKIM ALDIM DUŞ PERDESİ,PASPASLARI,KLOZET KAPAĞI,ÇÖP KOVASI,PAMUK KUTUSU KOMPLE YANİ ÇOK SEVEREK ALDIM HEPSİ TOPLAM 300'ü BULDU 10 TAKSİT YAPTIRDIM 30-30 ÖDÜYORUM ÖDEMELER BÜTÇEMİDE HİÇ SARSMIYOR HATTA BİR AYDA İKİ TAKSİT ÖDEDİĞİM BİLE OLUYOR AMA GERÇEKTEN ALDIĞIMA DEYDİ GELİP GEÇİP BAKIYORDUM EVDE ANNEM SONUNDA SAKLAMIŞ :dilcikar:
arsıma sende alcak mısn banyo setınden
Ay takıldım buralara öğlen yemeğimi bile aksatıyorum uzun zamandır canlarım sanki çok iştahım varmış gibi.Ama bırakıpta gidemiyorum maşallah bir kapatıp gidiyorum, geliyorumki coşmuş oluyor buralara kızlarr.Sizi seviyorummmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?