canım bunun takımın nerden aldın..bende çok beğeniyorum bu tarz ürünleri ve tam set olarak almak istiyorum ben dea.s.
nazar laa 355 tl alam mı almayam mı cok kararsız kaldım ama aşık oldum 1 yıldr pesındeyım onun klozet takımı ve perdeler dahıl
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
kızlar bu nasıl patates soğan meyve vs. doğrayıcı zaten görmüşsünüzdür tv ürünü fiyatı 22 YTL int.sitesinde resimde gördüklerinizin hepsini gönderiyolar
ben hıç gtmedım koçtaşa:çok üzgünüm: acep hep beraber mı gtsek ozmn mı alsam
öff ya herkes bişi diyo... köşe kotuk diorum köşe her eve uymaz kullanışsız. bu koltuğu diorum, kenarları olmayan koltuk rahat olur mu?kötükedihüso
kimseye bişi beğendiremedim. alıcam 2 tane çekyat atıcam o alcakkaydirigubbakcemile3
700 tl mi, nerden buldun yahu? ben ne beğensem dünya kadar
gıttım cnm ama almadım neden mı cunku bıtmıştı ama baska guzel seyler vardı bende ılk görduğüm yerden alcam cok sevdım buralarda cok ama daha farklısı onu bulmak ıstedığım ıcınde almıyom:1closedeyes: ama sana gene yerı tarıf edım belkı gelmıştır
b.köy kartaltepe otobus durağını sor o sokaktan ılerde amıne hatun camıı var camının avlusundan gecınce ova ekmek fırını karşısında zuccacıyecıhihoyyyt ayy benım aldığım fıncan takımlarını gırıse koymuslardı
öff ya herkes bişi diyo... köşe kotuk diorum köşe her eve uymaz kullanışsız. bu koltuğu diorum, kenarları olmayan koltuk rahat olur mu?kötükedihüso
kimseye bişi beğendiremedim. alıcam 2 tane çekyat atıcam o alcakkaydirigubbakcemile3
Bu nicer dicerları kullanmak baya bi güç gerektiriomuş die duydum yemekteyiz programında kullanan bi kadından...
ben hıç gtmedım koçtaşa:çok üzgünüm: acep hep beraber mı gtsek ozmn mı alsam
ev belli olmadan alma diyık sanaklava:
kenarsız koltuk rahat olmaz bence, ayrıca köşe yada çekyat hangisini seviyorsan onu al.
yoksam arkidişlerin bazıları gibi ahh ahh dersin kaydirigubbakcemile3
nazar bacım herseyı sonra dıye dıe ya ozmn maddı acıdan zorda olurda alamzsam kı zaten mesela düğün telası olsa gıdıpte 300 tl buna veremem demı o bakımdan almam gerek cok beğendım hem her renk var içinde
yaramı deşme :mymeka:
vallaha şimdi satışa çıkarcam aldım koltukları gitçem o ilk beendimi alcam sona kocam beni öldürcek :roflol:
nazar bacım herseyı sonra dıye dıe ya ozmn maddı acıdan zorda olurda alamzsam kı zaten mesela düğün telası olsa gıdıpte 300 tl buna veremem demı o bakımdan almam gerek cok beğendım hem her renk var içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?