Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım bunun takımın nerden aldın..bende çok beğeniyorum bu tarz ürünleri ve tam set olarak almak istiyorum ben dea.s.

canım ben komple takımını Evshop tan aldım ama Koçtaş ta da varmış ben havlusunu almadım o kadar çok havlum var ki gerek duymadım ama diğer parçalarının tümünü aldım :1rolleyes:hihoyyyt

öff ya herkes bişi diyo... köşe kotuk diorum köşe her eve uymaz kullanışsız. bu koltuğu diorum, kenarları olmayan koltuk rahat olur mu?kötükedihüso

kimseye bişi beğendiremedim. alıcam 2 tane çekyat atıcam o alcakkaydirigubbakcemile3

nazar laa 355 tl alam mı almayam mı cok kararsız kaldım ama aşık oldum 1 yıldr pesındeyım onun klozet takımı ve perdeler dahıl

resmi hatırlamıom hangisi idi ..ha hatıladım şimdi ...alıcaksın şimdiden..eviin banyosuna uyucakmı rengi..misal sen alıcan mavi..banyonun fayansları vs olcek pembe o zaman nabıcan.. acele etme bence banyona uygun olanı alırsın..

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
kızlar bu nasıl patates soğan meyve vs. doğrayıcı zaten görmüşsünüzdür tv ürünü fiyatı 22 YTL int.sitesinde resimde gördüklerinizin hepsini gönderiyolar

ben geçen yıl diasa marketten 15 liraya almıştım gerçekten çok işe yarıyor hihoyyyt

ben hıç gtmedım koçtaşa:çok üzgünüm: acep hep beraber mı gtsek ozmn mı alsam

beraber gel..ama alma..böle şeleri sona bırak hihoyyyt

nasıl koltuk alırsan al ama önce koltuğu koyacağın odanın m2 sini bil ve ona göre al derim..

misal ben yataşta deri köşe koltuk beenmiştim aşık olmuştum hatta :asigim: kocamandı hemde çok uygundu fiyatı ama odama sığmıo die alamadım..

sonra tesadüfen başka buldum aldım..çok da kullanışlı...çok da hor kullanıyorum kırılsa içim yanmaz 700 lera :roflol:

Bu nicer dicerları kullanmak baya bi güç gerektiriomuş die duydum yemekteyiz programında kullanan bi kadından...

teşekkür ederimm böcükcüğümm a.s. en kısa zamanda gideceğim :dance:

canım öncelikli beğenecek olan sensin. İçine sindikten sonra düşünme çok fazla.
bence çook modern çok şıktı koltuk.

ayrıca çok beğendiğin ve içine sinen şeyi git ve al..nişanlın dışında kimseye sorma..

ben misafir odama çok güzel bi koltuk beğenmiştim tüm dekor planlarımı da yapmıştım..aileden bi kaç kişşiye gösterdim beenmediler alma dediler almadım..şimdi çok pişmanım..:1no2:

ben hıç gtmedım koçtaşa:çok üzgünüm: acep hep beraber mı gtsek ozmn mı alsam

ev belli olmadan alma diyık sana klava:

kenarsız koltuk rahat olmaz bence, ayrıca köşe yada çekyat hangisini seviyorsan onu al.
yoksam arkidişlerin bazıları gibi ahh ahh dersin kaydirigubbakcemile3

böcükcüm yenıbosnadada koctaş var haberın olsun

bende aldım ceyızıme bu nicer dicerdan ve o gun elma keserek deneme yapmıstım gayet rahat ve kolay kesmıstı özellikle patates kızartması yaparken patateslerı dogramamda bana buyuk bı kolaylık saglayacagını dusunuyorum

nazar bacım herseyı sonra dıye dıe ya ozmn maddı acıdan zorda olurda alamzsam kı zaten mesela düğün telası olsa gıdıpte 300 tl buna veremem demı o bakımdan almam gerek cok beğendım hem her renk var içinde

ev belli olmadan alma diyık sana klava:

kenarsız koltuk rahat olmaz bence, ayrıca köşe yada çekyat hangisini seviyorsan onu al.
yoksam arkidişlerin bazıları gibi ahh ahh dersin kaydirigubbakcemile3

yaramı deşme :mymeka:

vallaha şimdi satışa çıkarcam aldım koltukları gitçem o ilk beendimi alcam sona kocam beni öldürcek :roflol:

sevgili böcük ciciş, kahve rengi bir fayansın önüne beğendiğini bi koy bakam nasıl durucak.
hem düğün zaman eksiklerin çoğu bitmiş olur. senin zaten bir şeyin kalmaz bu gidişle.
uymazsa napcan, çöpemi atcan yoksam öle üstü forma, altını sorma şekli kullancanmı.

sen bilicin ....şahsen ben uyumsuz renkleri hiç semem fayansıma bile uygun aldım be banyo takımımı hohohooo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…