Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komşu öğretırım ama sıdık cıkıyom ark gtcem ordan devam ederız cok cok öptum ama aksamı bulur

koydum cnm bu deıl mı gule gule kullan cok beğendım sarevde gormustum harıka ama alamamıştım ınş ılerde

arsıma ben bırazdan cııkcam resım koyarsan bakarım ark gıtcem ordan nete gırerım

çok teşekkür ederim tatlım inş. sende alırsın yakın zamanda :1hug:

İşte arkadaşlar buda benim nevresim takımım yeni aldım sağolsun böcüğüm yardım ettide resmini koydu bende sizinle paylaşabildim hihoyyythihoyyyt

mutlu mutlu uyu :jeyyar:

teşekkürler canımmm.şimdi bir laf gelir çeyizlerimde ne işi var diye ama esracım canlı canlı görsün dedimhihoyyythihoyyyt

maşallah diyorum tekrardan
kim laf diyecek be klava: iyi yapmışın vallahı

Canlarım beğendiğinize sevindim pazartesi üzerime giyip gösteririm. :teytey:Karalahanacım benimkinin yakası boğaza kadar sanırım sen badi giymişsin.

bunlarda benim görüp o tabağın işlevine hayran kaldığım düzenlemeler cokacimcoook belki ilham alırsınız dedim, zaten bu sofraları hazırlayan kadına hayranım:lepi:

bu beğendiğim yemek takımı karaca 695 ytl bu ay alıcam inşallah :)

bu da kahvaltı takımı 174 ytl karaca

ay bu kahvaltı takımıda cok seker.ya ben 4 yıllık evlıyım ama burda yenı ceyızlerı guzel takımları gordukce evdekılerı yenılemek ıstıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…