Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yemek takımın ve nevresımlerın harıka canım .hepsı bırbırınden şık

kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın.. zor buldum ayol bölümü... sonra da gittim site için öneriler bölümünde forumların düzenlenmesini en azından birazcık daha sadeleştirilmesini istedim.. herşey birbirine girmiş.. takip ettiğimiz konuları bulmakta zorlanıyorum... ya siz?

kızlar ben de bi kaç bişey ekliyim dedim gerçi gören arkadaşlar var ama olsun esas yeri burası yerimseniben

direk resmini bulamadım benzerinin görünüşünü koydum

cok cici tatlım

insallah bi an önce evleniiiiir sora bu ciciyi giyersin :asigim:

uyyy geldım şekerlerım
komşu sınay gelsın resım eklemesını anlatcam ona ben o an anlatmadım cunku sarevın kendı sıtesınden bende koyamıyordum gelsın hemen anltcam:jeyyar:
ohh cok resım konulmamış
kerı cnm cok tsk ederım anlasılan arkadan takıp edıyon bızı o resımler baya gerıde kalmıştı cok saol
meltem cnm aldıkların bı harıka bı tanesını gormustm saten olmaları da ayrı bı guzellık katmış ı gunlerde kullan

anem kaldırmadıysa çıkartır çekerim
tabi birde unutmazsam

işteyim nasıl çekemde koyam

arsma yavrum bak ben okadar sordum senin annene yaptırmak aklıma gelmedi saolsun uğur böcüğü uyandırdı beni anadolu yakasındasınız sanırım siz ben de annenden fiyat almak isterim para vercez yabancıya gitmesin anlaşırsak neden olmasın dimi:1rolleyes:

buarada kızlar istikbalden iki yorgan aldım kampanyadan bence fiyat iyi almak isteyen kaçırmasın 39 liraa.s

nan lepi cik nan aradan önce ben:mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tamam nan önce sen ol zaten iki parça şeyim var benim hele bir arsima bişeyler göstersin olmadı birlikte kumaş almaya gideriz canım benim arkidiş arkidiş zaten ikimizinde acelesi yok dimia.s

he şöle ınş koca bulup ay benım acelem var dıyıp sıramı kapmaya calısmazsın yolarım haa:roflol: sen görmedın mı hıc bak ben sana lınk verım arsımanında yaptıklarını gör süperler ama bak cabuk buraya gel yalnız bırakma benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…