kızlar bunlarıda dün tefalden aldım kek kalıpları
fiyatları çok uygun tanesi 9,99 hihoyyyt
tatlı tabağını, çatal, bıçağını ve fincanlarını kahwaltı tk olarak kullanmayı düşündüğün yemek takımım... amerikan serwisleride war tam 60 parça hemde 141 ytl:)
özel günlerde yatak örtüsü olarak kullanmayı düşündüğüm kokoş pike takımım... coton saten nevresim takımı ile birlikte 365 ytl... picnic collection markası... merak edenler için: pembesi, moru, siyahı, kırmızısı, bal köpüğü rengi de war...
daysinsolourstan aldığım pikeli nevresim takımı:) 75ytl almıştım geçen sene kampaya wardı:) bu sene sanırım 116 ytl...
daysincolourstan aldığım coton saten nevresim takımım 75 ytl almıştım bunuda kampanyadan...
çeyizime aldığım ilk nevresimin ve ilk daysincoloursı keşfedişim:) iki sene önce 110a almıştım...
coton saten nevresimim geçen sene daysincolourstan gene kampanyadan 75ytl almıştım:)
Bu da evim için yaptığım rölyef tablom.. Buna fiyat biçemicem çünkü tamamen kendi el emeğim..
karalahana bacum harika gözüküyorsunkaydirigubbakcemile3
yakından görmüş gibim oldum senikaydirigubbakcemile5
Ben dün çeyizime birşey daha aldım.Ben evlendikten 1 hafta sonra kaynımın nişanı var onun için elbise :roflol: Evlendikten sonra Allah bilir ne alacaklardı bana :jeyyar: evlendikten sonra çalışmayacağım için şimdiden alıp koydum kenara.Pek yeri deil ama bir bakın çeyizimden elbise :roflol: beğenecekmisiniz
anem kaldırmadıysa çıkartır çekerim
tabi birde unutmazsam
işteyim nasıl çekemde koyam
nan lepi cik nan aradan önce ben:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?